Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhglf

praca w sex shopie, isc na rozmowę?

Polecane posty

Gość jhglf

?

Gość a dlaczego nie?
taka sama praca, jak każda inna

Gość MOnikaaaaaa22
ja tam bym nie chciała chyba w seks shopie pracowac.. pełno jakis napalenców tam chodzi poza tym i bym sie dziwnie czuła chyva

Gość jhglf
koleżanka mówi ,z ę ja chyba zwariowałam

A dlaczego napaleńców? Kilka razy robiłam zakupy w sexshopie czy jakiś gorsecik czy gadżety na wieczór panieński typu słomki talerzyki itp lub coś zabawnego na prezent. Sklep jak każdy chodzą tam też normalni ludzie nie widzę nic uwłaczającego w takiej pracy.

Gość tafddfvfddf
tez robilem zakupy w sex shopie i raczej napalencem nie jestem. napalencami to sa oosby zamawiajace rzeczy prze internet, wystarczy spojrzec na allegro ile tam schodzi jakis korkow analnych czy zabawek do sado maso :D

Gość MOnikaaaaaa22
nie mówię ,ze kazdy co chodzi tam to napaleniec ,ale mysle ,ze sporo tam takich chodzi

Gość MOnikaaaaaa22
a poza tym może nie jestem jakas sztywniara i seks lubie ,ale .. jakos bym sie wstydzila przyznac, ze tam pracuje

Gość jhglf
dobra to ide, bo w sumie dobre warunki, 4,5 godz dzinnie, a pensja od 700 zł w górę

Gość vvvvoooiiila
raczej jestem bez kompleksow sexualnych ale jak ide "cos" sobie kupic w sewshopie to jest mi dziwnie..;mysle ze wiekszosc tak ma....

Gość MOnikaaaaaa22
no bo wiecie jacy sa ludzie.. napewno cześć by szydziła z tego ,że taka prace sie ma

Gość jhglf
ja jestemw dołku finansowym , więc muszę próbować

Gość jhglf
będę mówiła, ze pracuję w sklepie z zabawkami;)

A ja bym się cieszyła, że w ogóle mam pracę a to nie prostytucja tylko sprzedawanie gadżetów erotycznych, natomiast osoby które będą na to źle reagować gdy będziesz mówić gdzie pracujesz są dla mnie poniżej poziomu co innego wstydzić sie zrobić zakupy w takim sklepie bo to normalne a co innego gardzić w jakikolwiek sposób osobą tam pracującą.

Gość MOnikaaaaaa22
no tak ,ale przec wszystkimi tego nie ukryjesz i sie wyda w koncu gdzie pracujesz

Gość MOnikaaaaaa22
no nie prostytucja ,ale ... jakos by mi wstyd bylo przed ludzmi co mnie znaja mimo ,ze jestem z miasta

Praca jak każda aczkolwiek trochę wstydliwa:) W CV tego potem nie wpiszesz:P Uważam jednak że jeśli jesteś odważna i tak dobrze płacą to spróbuj:) A po co odwaga?No trzeba umieć rozmawiać z ludzmi o gadzetach erotycznych - orientować się w asortymencie,doradzać:P Ja jestem zbyt wstydliwa - o tych sprawach z obcymi nie umiem rozmawiać więc bym się nie nadawała:P

Gość MOnikaaaaaa22
poza tym wiadomo ,ze sprzedawca musi też czasem doradzić klientowi itd a w mojej rodzinie to napewno by nie było milo przyjete

Gość jjjjjolkiiia
no nie wiem jak rodzice zareagują, zapytam ich jak już mnie będą chcieli przyjac, bo dopiero na rozmowę ide, pewnie sporo chętnych jest