Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuuuuuuuuu

poszukuję pilnie dobrego ginekologa na kasę chorych we Wrocławiu lub okolicach D

Polecane posty

Gość muuuuuuuuuu

Witam, poszukuję pilnie dobrego ginekologa na kasę chorych we Wrocławiu lub okolicach Długołęki. Proszę o pomoc i opinie.

Gość dobrego lekarza na NFZ???
chyba żartujesz:D dobre sobie:D nawet najwspanialszy lekarz z powołania inaczej przyjmuje pacjentki za kasę a inaczej na NFZ, niestety:O takie czasy:O

ja chodzę do dr. Elzbiety Kowalskiej prywatnie na ul komandorską ale z tego co wiem to przyjmuje na oławskiej chyba w Vivie (albo w tej klinice na przeciwko) - poszukaj w necie. nie wiem jaka jest na wizytach z NFZ, ale ja jestem zadowolona z prywatnych

Gość muuuuuuuu
Wiem, że jest ciężko na kasę chorych, ale przerażają mnie cenniki w internecie w niektórych prywatnych przychodniach. N ie szukam lekarza, ktory przepisze mi odpowiednie tabletki koncepcyjne, tylko takiego, ktory mi naprawde pomoże. Mam problemy z zajsciem w ciąże a dotego wycieli mi ostatmio jajnik.

Gość Miraculum5
Ja chodziłam prywatnie, ale polecam dr Michniewicz z Zimmedu na św. Mikołaja. Naprawdę specjalistka!

Gość muuuuuuuu
Jeśli to możliwe to proszę o mniej wiecej cennik wizyty

Gość ratatatujee
a czy ktoś coś wie na temat dr Tomasza Żołnierczyka? Przyjmuje na podwalu.

Gość mamama27
niema dobrego gina na nfz - ja niewierze w takie coś..

Gość przykro to słyszeć
Przykro słyszeć, że nie ma dobrego gin na nfz

Gość we Wrocławiu to chyba tylko
dr TOMASZ FUCHS

Gość kolendraaaax
bardzo mi przykro Ci to napisać autorko ale leczenie niepłodności na nfz to żenada.... wiem bo leczyłam się 3 lata... na nfz to można dopiero załapac doła :( ale próbuj ja nie znam nikogo kto na nfz przyjmuje i jest specjalistą od leczenia niepłodności przykro mi :(

Gość kolendraaaax
widzisz bo jak. np lekarz na nfz do którego czeka się w długiej klejce( a do dobrego specjalisty to raczej od zaraz się nie dostaniesz) ma Ci zrobić monitoring cyklu skoro przykmuje na nfz np. raz czy dwa razy w tyg? to raczej niemożliwe. powiem Ci np. że w corfamedzie nie ma tragedii- bo płacisz np. za wizytę100 zł, a potem za monitoring cyklu jakos 30 zł dziennie-tak było rok temu jak chodziłam. więc tragedii nie ma.

Gość syzyfowepracccce
polecam mediconcept na krzyckiej , lekarze biorą 50 zł za monitoring ale są super, szczególnie dr mydłowski , halama

Gość Mmalaasia
a ja polecam pana Jezioro przyjmuje na pilczyckiej na nfz

Gość Miraculum5
Dr Michniewicz przyjmuje w kilku miejscach. W zimmedzie koszt to 150zł za wizytę.

Gość niewiedzaca344
zastanawiam sie przy tym jaki jest w atkim razie koszt leczenia niepłodności prywatnie bo to chyba ogromne sumy.

Gość hihihahahu
to wszystko zalezy od rodzaju problemu

Gość sdfgateh
dr Rojowska starmed Młodych Techników.

Gość aneta;;;;
a ja nie zgodzę się, że prywatnie lepiej przyjmuje, ja ostatnio byłam w sprawie hormonów u prywatnego lekarza i co?przepisał mi lek bez zrobionych badan hormonalnych i co powiecie???

Gość muuuuuuuu
widzę, że jest duża rozbieżność...ehhh

Gość sdfgateh
zlaeży jaki masz problem, ja polecam dr Rojowską- przyjmuje na kasę chorych chyba 3 dni w tygodniu. Poszukaj na znanylekarz.pl

Gość sdfgateh
a jesli chodzi o ciążę to mediconcept jest polecany faktycznie- moich dużo koleżanek tam chodziło i b. zadowolone.

Gość popopopoma23332
czy ktoś wie, gdzie można znaleść cennik mediconcept-u, nie mają niestety nic na stronie.

Gość Nie wiem czy dobrzy
ale we Wrocławiu jest klinika leczenia niepłodności przy. Bulwarze Ikara (okolice Astry - dla miejscowych) nazywa się ESKULAP, wszystko na nfz, czy dobrzy są to nie wiem, ja tam chodzę na wizyty kontrolne półroczne oraz po receptę na tabsy

Gość Nie wiem czy dobrzy
przyjmuje tam co najmniej 5 ginekologów, kobiety i mężczyźni

Gość ludzie nie rozśmieszajcie
mnie, że na Bulwarze Ikara jest klinika leczenia niepłodności:O śmiech na sali:D i akurat u tych lekarzy jak pan doktor Łatkowski czy pani doktor Miś-Michałek widać jak na dłoni przedmiotowe traktowanie pacjenta na NFZ:O a prywatnie też nie lepiej poczytajcie opinie o tych lekarzach zanim dacie sie nabrać na ich rzekoma wiedzę w temacie:O http://www.znanylekarz.pl/krzysztof-j-latkowski/ginekolog/wroclaw http://www.znanylekarz.pl/magdalena-mis-michalek/ginekolog/wroclaw :O

Gość Nie wiem czy dobrzy
aha, dobrze wiedzieć, ale receptę na tabsy potrafią wypisywać :P bezpłatnie

Gość ludzie nie rozśmieszajcie
o tak! tak było od zawsze:D zatem jeśli komuś zależy na antykoncepcji hormonalnej - wypisują bez najmniejszego problemu, żadnych badań ani nic;) nawet 3 opakowania na jednej recepcie:D

Gość popopopoma23332
A czy ktoś z Was zna dr n. med. Wasyl Pasławski i jest wstanie coś powiedzieć na jego temat, interesuje mnie przedewszystkim jak radzi sobie z problemami niepłodności?

Gość oklassa
na pewno dobry jest dr Świdrak ale nie wiem czy przyjmuje na kase chorych...