Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyt PIjaaw

Moim zdaniem bylo tak... Historia z Madzią

Polecane posty

Gość wypatruj i lap okazyje
teraz zrobia z niej psychicznie chora i do psychiatryka wsadza i taka to bedzie kara dla niej :O najbardziej zal dziecka :(:(

Gość jest to prawdopodobne
tak to jest jak człowiek nie ma w nikim oparcia i jest sam na świecie-choć niby nie sam znikąd pomocy wsparcia, rózne rzeczy się w głowie dzieją

Gość .....bez....łez......
Byc może autorko masz rację. Ślub na siłę pod presja bo dziecko w drodze. A mamuśka chciała byc wolna :( i bez dziecka :( Trzeba miec predyspozycje - zimną krew, żeby z frustracji, że straciło sie wolnosc ZABIC DZIECKO. Przecież sama dała się zapłodnic może nieświadomie i powinna poniesc konsekwencje ,albo oddac dziecko do adopcji jak przeszkadzało. Swoją drogą zanm jedną gówniarę, co swoje dziecko ma gdzieś. Wpadła był ślub i nagle jej się odwidziało. Lata po dyskotekach zdradza męża i nawet bije dziecko i odtrąca. Teraz ojciec teto dziecka się stara od pełną opiekę nad nim.

Gość magduchaW
mnie sie wydaje,ze to dziecko zostało uduszone,utopione lub otrute ta suka napewno nie działała sama,ktos jej musiał pomagac w całej tej mistyfikacji mogło tak byc,ze ojciec z tym kolegą pojechali ukryc zwłoki a ją wysłali z pustym wózkiem by odstawiła cały ten cyrk zobaczycie,ze to jeszcze nie koniec tej jakże smutnej i tragicznej historii-to dopiero wstęp. Mam nadzieje,ze sekcja zwłok wykarze wszystko,z jakiego powodu zmarło dziecko i przedewszystkim KIEDY,bo ja cos czuje,ze Madzia zmarła dzień lub dwa przed tym niby"porwaniem" przetrzymali zwłoki w domu,obmyslili dalszy plan działania,podzielili sie rolami i wyszło jak wyszło...

Gość magduchaW
mogli np miec w sobote (21.01) balange w domu,dziecko im przeszkadzało to "je uciszyli" zanim wytrzezwieli minęło dzień/dwa i dopiero wówczas zaczeli sie zastanawiac jak sie pozbyc"problemu" swoją drogą,zastanawia,mnie czy przez te prawie 2 tyg ta mała,wredna żmija choc raz tam poszła na to miejsce ukrycia zwłok

Gość magduchaW
wątpie,by odważyła się we wczesnych godzinach wieczornych tam isc i dokonac tego odrazającego czynu,dziecko mogło zostac tam ukryte wczesniej i napewno w póznych godzinach nocnych nie wiem,tak tylko gdybam:/

Gość qdroq
po jaką cholera ta teściowa jej trzymała ją za rękę i głaskała na tej 1 konferencji??????????? Przeciez ta jej kazala mówić do siebie per pani a tu pokazała jak jest kochana teściowa??Po jakiego grzyba ta matka na to sie godziła??

Gość JANUSZEK......................
Eeeeeeeeee tam głupie pieprzenie.Miała ciężkie dzieciństwo,co nie oznacza ,że zabiła własne dziecko.Miała to wszystko szmata zaplanowane.Oby zgniła w wiezieniu.Wsadzą może ją na 3 miechy.