Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzi bzydki chłopczik

Dlaczego brzydki chłopak lub dziewczyna jeśt na tym świecie traktowana jako osob

Polecane posty

Gość fucktheworld...
Ludzie zwróćcie uwagę, że ktoś się podszywa. W chłopczik zamiast "ł" jest "l"...

Fakt sam zastanawiałem się jakim cudem ktoś założył ten sam nick nie zauważyłem że ja mam ł a on l..po co ktoś tyle wysiłku poświęcił by się podszyć?ps kiełbasko pisaliśmy kim jesteś:-)

Gość kiellbaska
każdy widzi, że to podszywy:) ale to z tym, ze sie tnie i zabija bo jakas laska go rzucila to nie podszyw. Jak tak mozna? wolalabym byc z brzydkim chlopakiem, ale silnym. A ty nie dosc, ze nie grzeszych uroda to jestes slaby i nie mozna przy tobie czuc sie bezpiecznie.

Gość kiellbaska
i nie zamierzam Cię obrażać bo w moich slowach nie o to chodzi! po prostu stwierdzam fakt, że niestety jestes zbyt wrazliwy i miekki by zbudowac zwiazek. A nie, ze brzydki.

Gość 1234567891011kvf
a moze uwierz w siebie ....to inni tez zmienią o tobie zdanie. ze mna jest tak dziwnie bo jak patrze w lustro to uwazam ze jestem ladna ale jak spojrzę na inne dziewczyny to juz zmieniam zdanie. wiec chyba nie jestem ladna. a moze masz tak samo jak ja ?

Gość kiellbaska
niezbyt milo nam sie rozmawialo. Ale zdjecie widzialam. Nie rozmawialo nam sie milo, bo niestety nie strawilam twojego charakteru, sposobu bycia i pisania. Dlatego mowie jestes za slaby na dziewczyne i na budowanie zwiazku. Najpierw popracuj nad soba. Dopiero mysl o powaznym zyciu.

Gość kiellbaska
nie jestem z bielska chyba w ogóle nie mowilam Ci skad jestem, Nie twoj wyglad mnie do ciebie zniechecil, a twoj sposob bycia. Po prostu nie jestes mezczyzna, a malym chlopcem w bardzo kiepkim stanie psychicznym. Po za tym nie grzeszysz uroda ale przeciez dla ciebie wyglad nie ma znaczenia. To co za roznica czy jestes dla kogos brzydki? wazne ze ciebie ackeptuje, lubi, wyraza cheb poznania. Ja wyrazilam ale niestety nie odpowiada mi twoj charakter i twoja slabosc. Tyle w temacie dlatego wiecej nie napisalam do ciebie.

Gość kiellbaska
po za tym ten nick co to znaczy duzi brzydki chlopczik? gadasz jak jakas nastolatka? jak facet moze mowic duzi zamiast duzy? chlopczik zamiast mezczyzna.. Tkwi w tobie dziecko. Nie nadajesz sie do zwiazku. Piszesz tez na kazdym kroku nio, cio. To tez mnie osobiscie zniechecilo. Dla mnie nie jestes mezczyzna.

Gość 1234567891011kvf
wydalo sie

Gość kiellbaska
czy ty czlowieku rozumiesz moje slowa? nie przeszkadzal mi twoj wyglad pomimo ze przystojny nie jestes. Nie przekraslam facetow za wyglad. Nie odpowiadal mi twoj charakter, sposob wyrazania sie, bycia, postrzegania swiata. Kto wie moze dlatego dziewczyny nie "leca" na ciebie bo nie nadajesz sie na faceta. No chyba, ze zwiazalbys sie z jakas 15nastka. Ale wtedy mialbys pewnosc, ze ona cie rzuci po 3 miesiacach. Na pewno z takim charakterem nie zbudujesz zwiazku na cale zycie. Nikt z toba po prostu nie wytrzyma. Wystarczy ze sie poklocicie, a ty zamkniesz sie w lazience rozryczysz na caly glos, podetniesz zyly zyletka. Czy taki zachowuje sie mezczyzna? dziewczyna bedzie bala sie w twojej obecnosci powiedziec co kolwiek, bo zaraz bedzie myslala ze bedzie cie miala na sumieniu, bo jestes taki slaby psychicznie. Dlatego bezpieczniej jest trzymac sie od ciebie z daleka. Nie umialbys byc wsparciem dla kobiety nie potrafilbys jej obronic ani spawic ze przy tobie czulaby sie bezpiecznie

Gość kiellbaska
pisalam mam twoje maile. Prawda wo czy kole chyba. Łudź sie dalej, ze jestes wspanialy i dasz szczescie dziewczynie. Łudź sie chlopczyku o rozumku tic taka

Gość fucktheworld...
podbijam

Gość pisałam z sebastianem
... i podzielam zdania kiellbaski. Sorry, ale jesteś do tego strasznie próżny, chciałeś ciągle żebym pisała, że jesteś przystojny. Dowodem na to jest to, że teraz nawet nie potrafisz się połapać, kim jesteśmy. Z tyloma dziewczynami pisałeś, i widać każda kończy znajomość stwierdzeniem, że trudno z Tobą i Twoim jęczeniem wytrzymać.

Gość tyjtudjd
podzielam wasze zdanie:) tez z nim pisalam ale inteligentny to on nie jest ani meski

No i Sebik zamilkł.

Przeczytaj jeszcze raz co napisałam

to przeczytaj jeszcze raz kiełbasę