Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzi bzydki chłopczik

Dlaczego brzydki chłopak lub dziewczyna jeśt na tym świecie traktowana jako osob

Polecane posty

Przecież my też mamy uczucia..ja też chce być kochany szczęśliwy stworzyć szczęśliwy związek..być przy dziewczynie na dobre i źle..być tylko jej wierny..ale cóż..czy naprawdę przez to na co nie mieliśmy żadnego wpływu(wygląd) mamy być zawsze gorsi??czy brzydkiego chłopaka można pokochać??

Gość UWAGA TO BRZYDKI SEBASTIAN
nie piszcie z nim to psychopata !!!!

Gość fucktheworld...
Ja tez nie jestem jakis przystojny i nigdy nie mialem dziewczyny. Ta samotnosc... Powiem, Ci ze nasz glowny problem to, ze: sami siebie nie akceptujemy -> kompleksy -> nieśmiałość i bycie niepewnym siebie -> nie możemy sobie przez to nikogo znaleźć, bo laski nie szukają niepewnych siebie chłopczyków -> jeszcze większe kompleksy -> samotność -> brak chęci do życia i nienawiść do świata, a u mnie wynika z tego jeszcze -> depresja.

oj tam, ja jestem brzydka a ia tak mialam kosmiczne powoodzenie :P

Gość 1234567891011kvf
jestes az taki brzydki ?

Trzeba jakoś z tym żyć. Też mi to przeszkadzało, że mnie traktują jak paszteta, ale chyba już z tego wyrosłam. Po prostu przestało mi zależeć i przyzwyczaiłam się do tego, że będę sama. Poza tym, brzydkiemu facetowi jest łatwiej, niż brzydkiej lasce. Znam wielu paskudnych kolesi, którzy mają dziewczyny. A ja nigdy nie miałam faceta.

Gość 1234567891011kvf
a ile masz lat?

Do kinder-wiesz co większość pięknych dziewczyn mówi o sobie per brzydka więc sory ale nie znasz realiów w których żyje ja i mi podobni.-chodzi mi raczej o opinię osób naprawdę odrzuconych przez innych przez swój wygląd nieakceptowanych którzy ciągle słyszą pogardliwe komentarze..niestety jestem bardzo brzydki..nigdy nie usłyszałem niczego miłego na temat swego wyglądu..no jedynie że fajnie że jestem wysoki-ponad 190cm i że mam ładne niebieskie oczy..no właśnie..jak można zdobyć uwagę dziewczyny skoro każda forma nawiązania kontaktu kończy się brutalnym splawieniem z nawiązaniem do tekstu-spójrz jak ty wyglądasz nie wstyd ci wogle mnie o coś pytać?;-( marzę o równie nieatrakcyjnej wizualnie ale dla mnie prześlicznej dziewczynie..tyle że większość dziewczyn interesują tylko ci przystojni..nawet jeśli to gbury niewierne dupki i imprezowicze martwiący się tylko o to czy nie nałożyli za dużo zelu na włosy:-/

Gość djhwhfriw
skad jestes ? :)

Ja też mam depresję coraz częściej myśli samobójcze..kiedyś pokochałem..ktoś mi odpowiedział że też kocha..a potem..zostawił dla byłego damskiego boksera..2lata depresji z której nie wyszedłem do dziś próba samobójczą..setki przeplakańych nocy cięcie się dające tyle bólu że choć na chwilę mogłem nie płakać..czy nie zasługujemy na odrobinę miłości?odrobinę..mam22lata zawsze byłem sam..i już tak nie chce..chce się przytulić być poprostu dzielić z druga osoba marzenia i swój świat..każda chwilę

omg to w jakim srodowisku sie obracasz ze slyszysz takie teksty? :O To nie z Toba jest nie tak tylko z tymi laskami ktore reaguja w ten sposob na probe nawiazania kontaktu :O I piszac ze jestem brzydka nie przesadzam, uwierz. I im dluzej zyje, tym wiem ze wyglad nie ma az takiego znaczenia jak wiele osob mysli..

Gość 1234567891011kvf
dziewczyny są brutalne

Szczerze? Nie chciałabym faceta który płacze, tnie się i histeryzuje. Naprawdę. Nie dlatego, żeś brzydki, tylko dlatego, że jesteś słaby psychicznie i nie nadajesz się do związku. Po prostu. Chłopie, gdybym ja miała po każdej nieszczęśliwej miłości wpadać w depresję, ciąć się i próbować zabić, to bym już nie żyła od 10 lat. Są pewne granice. I naprawdę, nawet gdybyś był przystojny i opowiedziałbyś mi, jak to się ciąłeś po byłej, płakałeś i tak dalej, to nie miałbyś u mnie szans. Najmniejszych. A nie należę do najpiękniejszych lasek na świecie i nie mam kosmicznych wymagań w stosunku do facetów.

..Tym bardziej to boli że sam nikogo nie oceniam po wyglądzie do każdego podchodzę z uśmiechem..jestem bardzo wrażliwy i każda taka opinia nieraz doprowadzała mnie do łez..ale przecież nie tylko mnie mnóstwo takich osób mi podobnych to przechodzi wiele nie wytrzymuje i wymierza sobie wyrok za to że inni ich nienawidzą..choć nic im nigdy nie zrobili..

Gość 1234567891011kvf
ej a moze gejem zostan?????? albo ty sie zmień np zapuść włosy brodę itp.

Gość frevrgeg
a kto Ci powiedzial z ektos mniej urodziwy ejst gorszy? To piekni sa prozni, glupi nic nie warci

.Nie można generalizować nie każdy piękny jeśt głupi i próżny im łatwiej popaść w narcyzm nam w sadycyzm flustracje..to nie jeśt tak że brzydki nie zdradzi bo znam kolegę który uroda naprawdę nie grzeszy do tego jeśt niski a ma czelnosc oceniać dziewczyny że ta brzydka a ta taka etc!myślałem że mu przywałę i co gorsza koles ma się za pięknego..więc wygląd to nie znaczy też wnętrze..można być brzydkim i tu i tu

Gość a ja uwielbiam
dobra, wszyscy wiemy, ze uroda jest byla i bedzie najwazniejsza przy pierwszym poznaniu. dopiero potem charakter nas skresla albo nie i tyle. uwazam sie za ladna osobe, na co dostaje potwierdzenia i dzieki bogu.

Gość a ja uwielbiam
autorze, no wlasnie , to najgorszy idiotyzm dgy malo atrakcyjny facet ma czelnosc oceniac urode innych, wgl idiotyzmem jest, gdy jakakolwiek bezwzglednie (bo sa tez wzglednie brzydcy) osoba ocenia innych

Gość a ja uwielbiam
:D:D ale glupie prowo :O

Gość 1234567891011kvf
hmm .,..nie jesteś brzydki. tylko masz roli nos ale każdy ma jakieś wady :)

Gość fucktheworld...
Rozumiem Cię stary, trzymaj się i staraj się mieć na to wszystko wyjebane, 95% ludzi jest pusta, a dzisiejsze czasy pojebane. A ta fotka co ktoś wstawił to podszyw.

Gość kiellbaska
ej to jest psychiczny koles ja z nim gadalam widzialam jego fote

Gość a ja uwielbiam
to zdj juz bylo na kafe idioci :O

Gość kiellbaska
jesteś psychiczny kolego. Bo kto normalny się tnie i ma mysli czy proby samobojcze? tylko osby psychicznie chore!

Gość kiellbaska
to zaloz sobie nicka w ktorym nie ma literki Ł bo teraz ktoś zalozyl taki sam z literkę L.