Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula_xyz

Moje dzieci mnie nienawidzą. Co robić?

Polecane posty

Gość paula_xyz

Jestem załamana. Mam dwóch synów w ieku 14 i 11 lat. Do niedawna nasze relacje były bardzo dobre. Niestety miesiąc temu mój starszy syn dowiedział się od swojego ojca z którym rozwiodłam sie 4 lata temu, że pracuje jako prostytutka. No i zaczęło się. Wyzywwanie od kutre, dziwek, szmat itp. plucie w twarz, brak szacunku itp. Nie jestem juz w stanie wytrzymac tego psychicznie. Wiem, że to moja wina ale ja robie to dla nich żeby mieli łatwiej w zyciu żeby nic im nie brakowało żeby było nas stać na wakacje w Egipcie, na nowe ciuchy itd. Dzięki mojej pracy żyjemy na bardzo dobrym poziomie a moje dzieci w ogóle tego nie doceniają. To boli. Nie oczekuję jakichś wielkich zachwytów nad tym co robie ale przynajmniej odrobiny szacunku. Przeciez jestem ich matką. Ostatnio starszy syn wykrzyczał mi w twarz że mnie nienawidzi. Płakałam po tym cały dzień. Z moim młodszym synem mam jeszcze jakis kontakt ale starszy po prostu mnie nienawidzi. To straszne. Mój były to zwykła świnia. Specjalnie im powiedział żeby zrobić mi na złość a przeciez kiedys sam korzystał z zarobionych przeze mnie pieniędzy. Poradźźcie co robic żeby odzyskac synów? Kocham ich nad życie. Mam tylko ich. Oni są dla mnie wszystkim, wszystko robie dla nich a oni mnie nienawidzą. Wiem że najlepiej byłoby z tym natychmiast skończyc ale mam do spłacenia kredyt mieszkaniowy dlatego jeszcze przynajmniej przez rok chcę tak pracowac żeby sobie odłozyć odpowiednia sumę pieniędzy. Kończe tez studia podyplomowe. W czerwcu będe sie bronić. Naprawde chce zmienic swoje życie. Chciałabym żeby znowu było jak kiedyś, żebym była dla nich kochana mama a nie żeby mnie wyzywali od najgorszych. w tej chwili czuje tylko wielki żal i ból. Czsem sie zastanawiam czy jest w ogóle sens dalej żyć :(

zmień prace dzi.wko latwe pienądze normalne kobiety nie zajmuja sie takimi profesjami dobrze ze ja sie nie musze za rodzicow wstydzic

Gość co za marne
prowo

Gość milena 34....lat
Nie musisz rezygnować ze swojego życia.Jak synuś taki mądry to niech idzie mieszkać do tatusia i niech tatuś go utrzymuje.Gówniarz jeden śmie cie jrytykowac i wyzywac.Jak mu sie nie podoba to wara z domu!

Gość copyright975
Czego się spodziewałaś że będą bć ci brawo. Za co mają niby być ci wdzięczni. Za to że jesteś dziwką?