Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet z Poznania

Czy kobieta która nie potrafi gotować, może być dobrą żoną??

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 04
To moze i sam siebie obsluzysz w zakresie spelniania innych zapotrzebowan ?

Gość facet o facet
To znaczy co? Pisałem, że seksu z kobietą się nie da zastąpić, i nie mówimy tu o wiadomym - to dobre dla nastolatków :P. No może jeszcze uczucia? Tyle, że mam już trochę lat i raczej nie wierzę chyba już w takie rzeczy.

Gość do facet o facet
Wyobraź sobie, że kobiety robiły to wszystko co wymieniasz od zawsze, a w dodatku rewolucje XX wieku sprawiły, że możemy też zarabiać, więc do czego nam facet? Jednie ten sek :P

Gość do facet o facet
sex miało być :O

Gość jkjmnjkiojhnujio
w takim raziezapraszam na obiad jutro ! i przekonacie sie ,mam tylko obawe , pewnie nie jeden chciałby osiąś[ na moich salonach przy takim zarciu

Gość facet o facet
Brzmi jak riposta. A ja nie miałem zamiaru nikogo urażać, to tylko takie moje przemyślenie :).

Gość piczkowatosci
a ja uwazam ze i kobieta i mezczyzna powinni umiec i gotowac i sprzatac i wele innych roznych przydatnych w zyciu rzeczy. ale fakt kobieta nie umiejaca gotowac to jak facet bez prawka , trafne porównanie !

Gość Zuzanna Amelia & 04
Plecy w wannie tez sobie sam myjesz ?

Gość facet o facet
A wracając do tematu. Nie lubię kobiet, które mają 2 lewe ręce do gotowania, w ogóle do życia, a uwierzcie bardzo dużo takich. Nikt nie mówi o siedzeniu w garach, wiadomo, życie, kto ma czas robić obiadki w ciągu tygodnia. Tyle, że fajnie chociaż coś fajnego na śniadanie chociaż albo kolację przygotować czasem, no i np. w weekendy. Z miłą chęcią zrobiłbym to dla mojej Pani ale czasami fajnie też samemu być obsłużonym :P

Gość Zuzanna Amelia & 04
To brzmi jak zaproszenie na obiad.

Gość facet o facet
Plecy w wannie? Jakoś sobie można poradzić. Gruby nie jestem więc dosięgnę rękoma wszędzie :P

Gość dziś na pomarańczowo
ja powiem tak - kobieta, która NIE CHCE gotować dla swojego faceta może nie być dobrą żoną. bo umieć, a chcieć to zasadnicza różnica. ja gotować umiem, nawet całkiem nieźle, ale jeszcze nie spotkałam na swojej drodze takiego faceta, dla którego chciałabym gotować. nie mam zamiaru robić czegoś dla kogoś, kto moim zdaniem na to nie zasługuje.

Gość Zuzanna Amelia & 04
No no...taki skarb sie marnuje. Czy mam Ci pomoc w szukaniu zony ? To napisz cos wiecej o sobie.

Gość facet o facet
No, tu mnie masz :P

Gość piczkowatosci
dokladnie , coz za filozofia umyc sobie placy :D dokladnie jak nie umie gotowac to pewnie nic przydatnego w domu tez nie potrafi uczynic moja "tesciowa" przy takich mrozach nawet nie raczy w piecu napalic bo nie umie , wstyd i hańba!

Gość facet o facet
Nie potrzebuję pomocy, poradzę sobie - jak zawsze :P

Gość do facet o facet
A ja nie miałam zamiaru ripostować ani nie czuje się urażona, tylko na podstawie Twoich przemyśleń do szłam do takich samych wniosków w stosunku do panów :) Mój mąz nei umie gotować, ale robi dobre kolacje na sucho. Za to ja gotuję, bo lubie i chę. Zaś moi teściwoe to są okazy. Ona po szkole kuchrskiej, nie cierpi gotowania i robi to do rzadkości i tylko dlatgeo, że się wstydzi przede mną, ze nie ugotowane, a za to mój teściu, porsty chłop z wielodzietnej, wijeskiej rodziny, całe ich mażeśtwo i do dziasj aczasmi, jak aj anie gotuje, gotował i wszystko robił koło domu, jak kobieta :) Kiedyś popijaku mi się zwierzył, że nie myśla, że doczeka czasó, kiedy przjedzie z pracy i będzi emiał poprane i ugotowane :P Bo ja się tym teraz zjełąm :) No, ale ostatnio teściowa nie życzy sobei, abym im prała i znów urządza swoje pranie raz na miesiąc... :( Od chodników poprzez ciuchy do pościeli i firank wstdy pierze wszystko na raz przez cały dzien.

Gość Madalineeee
Zdecydowanie NIE. Znam takie małżeństwo, gdzie kobieta w ogóle nie gotuje, facet ma juz dość, rozgląda sie na " kelnerkami "

Gość Zuzanna Amelia & 04
To co z tym obiadem ?

Gość facet o facet
Cenna uwaga z tym - nie umie czy nie chce - najczęściej jednak się nie chce im :P, przecież wielu rzeczy można się nauczyć po prostu, i dojść do jakiejś tam wprawy.

Gość facet o facet
A tam obiad, może kolacja :)

Gość Zuzanna Amelia & 04
A jakie menu przewidujesz?

Gość Zuzanna Amelia & 04
Jak nie ma nikogo to ide spac. Dobranoc.

Gość facet o facet
dużo czosnku, cebuli i fasolki, może jeszcze jakaś rybka, może być?

Gość jesteś ż.a.ł.o.s.n.y.
A ja uważam, że facet , który nie potrafi skoczyć ze spadochronem np. to mięczak i się na męża nie nadaje. I co ty na to, cieniasie? Pewnie masz już brzuch do kolan i tylko czekasz aż ci dziewczyna przyniesie kapcie, pilota i piwko. A co to dopiero będzie za 20 lat. Niedołęga taka się z ciebie zrobi. Boję się facetów, którzy bez pomocy kobiety nic wokół siebie nie są w stanie zrobić. To jest żałosne.

Gość facet o facet
No jak to kto. Ja gotuję a Ty sprzątasz, proste :) No chyba, że to specjalna kolacja to mogę zrobić jedno i drugie :P