Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajakaja

Czy Polka,która ma faceta Anglika,może czuć się lepsza od Polki,która ma Polaka?

Polecane posty

Gość ajakaja

Powinna być bardziej dumna i czuć się lepszą?

Gość fotel
oczywiście .bez dwóch zdań.

Gość ajakaja
up up

Gość zaczarowany olowek1000
a z jakiej niby racji?

Gość jjjjjkjkjkjjkj
a jakies uzasadnienie? dlaczego mialaby sie czuć lepsza lub gorsza?:o

Gość ajakaja
No, że to nie Polak, że taki Anglik zwrócił uwagę na biedną Polkę, że dobrze zna angielski.

Gość fdsfds
powinna czuc sie raczej gorsza . Bo na polki lecą tylko faceci ktorych nie chcą miejscowe kobiety .. Normalny anglik nie umowi sie z Polką tylko pewnie jakis alkoholik lub brzydal..

Gość dziaddek
zalezy czy ten anglik przypadkiem nie jest jakis pastowany wtedy tylko splunac na taka szmate

Gość ajakaja
Czemu uważasz, że normalny Anglik nie zwróciłby uwagi na Polkę?

Gość fdsfds
zreszta moja sasiadka była zona anglika . Poznali sie w polsce i wyjechali do Anglii . teraz ona wychowuje sama ich dziecko , jest samotna matka w Anglii . niestety zostawiła go bo pił po 6 piw dziennie a poza tym lubił sie zabawic .

wiesz mozna dobrze znac angielski i byc z Polakiem:o absolutnie nie ma powodu by sie czuc lepsza, bo angole tez sa kretynami

Gość fdsfds
Czemu uważasz, że normalny Anglik nie zwróciłby uwagi na Polkę? tu jest odpowiedz: zreszta moja sasiadka ktora mieszkala w tym bloku co ja była zona anglika . Poznali sie w polsce i wyjechali do Anglii . teraz ona wychowuje sama ich dziecko , jest samotna matka w Anglii . niestety zostawiła go bo pił po 6 piw dziennie a poza tym lubił sie zabawic .

Gość fdsfds
samotna matka to dla mnie przegrane życie

Gość dziaddek
a z drugiej strony Polak z Angielka?

Gość fdsfds
Ona miała w Polsce chłopaka , ale rzuciła go dla tego Anglika . Potem wzieli slub w Polsce i wyjechali do Anglii

Gość ajakaja
Ale przecież nie każdy Anglik taki jest, że tylko pije. Naprawdę sądzicie, że jeżeli Anglika już żadna Angielka nie chce, to dopiero wtedy bierze się za Polkę? A może być tak, że Anglik ma duże powodzenie u Angielek, a mimo to wybiera Polkę?

Gość na pewno ma prawo czuć
się lepsza od polki ruchanej przez ciapaka z pakistanu :D

no moze byc ale co z tego? Widzisz jakis powod do czucia sie lepsza? Jesli tak, to gratuluje masy kompleksow. Inaczej nie da sie tego wyjasnic

Gość fdsfds
Ale przecież nie każdy Anglik taki jest, że tylko pije. ale kazdy ktroy leci na Polke taki jest . NA polki leca tylko odpady , ci najgorsi .

Gość fdsfds
Naprawdę sądzicie, że jeżeli Anglika już żadna Angielka nie chce, to dopiero wtedy bierze się za Polkę dokladnie tak sądze .

Gość fdsfds
w końcu ciągnie swój do swego...

Gość fdsfds
jebało mnie stado Pakistańczyków

Gość martyna2
czuć sie lepszą a być lepszą to jest różnica

Gość ajakaja
moim zdaniem Polka powinna czuć się dumna i nawet lepsza że ma Anglika, bo czuje się wtedy taka zagraniczna i wyjątkowa bo Anglik mimo że mógł mieć kobiete ze swojego kraju, być takim pospolitym, to jednak wybrał ją - Polkę.

Gość ajakaja
a najlepiej kiedy to jest Brytyjczyk nigeryjskiego pochodzenia :classic_cool:

Gość gość
Nie jeden pakistanczyk czy arab ma do zaoferowania wiecej niz polak -zwlaszcza polak, ktory lubi po pijaku okladac swoja dziewczyne, znecac sie nad nia psychicznie i wmawiac jej ze kazdy ciapak to smiec wiec musi byc z bialym smieciem takim jak on sam. Ale nie jestem tu po to by zachwalac pakistanczykow czy arabow Ale wracajac do tematu nie uwazam ze kobieta moze czuc sie lepsza od innej z powodu jakiegokolwiek meza lub jego braku. Moze jednak czuc sie lepsza jesli ma lepsze wyksztalcenie i prace i jest niezalezna od meza. Wtedy mozesz zmienic meza jak nie bedzie Cie dobrze traktowal i zawsze byc dumna z siebie.

Gość doswiadczona UK
Podoba mi się ten wątek więc dołożę coś od siebie; Mam koleżanki które maja męża Polaka, męża Anglika, męża z Afryki, męża ze SriLanki oraz stalego partnera z Iranu. Żadna z nich nigdy nie skarżyla się na swojego męża ( z wyjątkiem koleżanki która związała się z kurdem (Irak). Zauważyłam ze jest dużo prawdy w postach osób które piszą że Anglik zainteresuje się Polką dopiero kiedy jego miejscowe kobiety go z jakiegoś powodu nie chcą. Wyjątkiem sa pary gdzie polka jest wyjątkowo piekna (a dużo jest takich). Ze swojego własnego doświadczenia z życia w UK (jestem kobietą przeciętnego wyglądu i mieszkam tu od 10 lat) zauważam że wiekszość anglików ktora próbowala sie ze mną związać miała jakiś defekt; a mianowicie najcześciej byli to mężczyźni z rożnego rodzaju dysfunkcją na seksualą..Widziałam wiec anglika z bardzo małym przyrodzeniem, z problemem z erekcją oraz dwóch takich którzy mięli świetną erekcje ale nigdy nie mogli skończyć.Ci natomiast którzy byli ’pełnowartościowi’ byli zazwyczaj zainteresowani związkiem ’no strings’ czyli od czasu do czasu, za plecami dziewczyny lub po to aby sprawic żeby ich dziewczyna była zazdrosna. Moja koleżanka ktora jest śliczną żoną dosyć przystojnego anglika od około 4 lat z jakiegoś powodu nie może zajść w ciąże. Nie mam serca zapytać jej czy aby na pewno mąż nie ma problemu z płodnościa.. Mój wniosek na dzień dzisiejszy jest taki że ogromna liczba białych mężczyzn w UK ma problemy z erekcja:) Jesli wiec macie koleżanke która obnosi sie z faktem że poślubiła anglika miejcie na uwadze że prawdopodobnie musi radzić sobie wibratorem z AnnSummers:)

Gość gość
pracuje z polka pytam jakiej narodowosci ma faceta Ona Anglik Ja: A jak dobrze znasz angielski Ona: Prawie w ogóle Wiecej kometarzy na temat tych zwiazkow nie potrzeba :)

Gość Haneczkaaaa
Ludzie są różni. Więc nie ma podziału na narody lepsze i gorsze