Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrujfnrf

pomocy !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nrujfnrf

poklocilam sie troche z chlopakiem (robil sobie smsowe jaja wiec chcialam sie odwdzieczyc), poszlam z kolezanka do baru pogadalysmy ona spotkala kolegow wypislysmy 2 piwa w tym barze, a potem poszlysmy do pubu potanczylysmy chwile we dwie a potem siadlysmy i wypilysmy piwo i jakies dwa typy sie dosiadly i gadalismy i jeszcze po piwie nam postawily i sok bananowy, i ja wzielam nr od jednego dla kolezanki niby i napisalam mu jakies esy na jaja i pojechalysmy do domu, rano mu napisalam ze to jaja byly a on do mnie ze ja do ciebie tak szczerze ja sie pytam co? i zadzwonilam i mowie przeciez tylko gadalismy a on do mnie ze przytulalismy sie i ze dałas mi cmoka i ze zdjecia robilismy sobie, bylam w szoku przeciez nic takiego nie bylo,potem mu mowie skoro zdjecia robilismy to pokaz je a on ze to akurat bylo zmyslone, ze moja kolezanka jak wyszla z jego kolega tanczyc on sie do mnie przytulil a ja mu dalam cmoka takiego bez jezyka nooosz kurwa nic takiego nie bylo !! ja nawet mowilam ze nie ide tanczyc, i mowilam ze mam chlopaka,, powiedzialam o tym chlopakowi mojemu to mowi ze pewnie sobie wymysla, ja nigdy nie zdradzilam mojego chlopaka, co ten dupek odemnie chce????????????? ja wypilam w sumie 4 piwa i sok, wiec takie cos bym pamietala, aja gadalam z nim tylko, jak myslicie o co mu chodzi??????????? tak mnie wkurwil nawyzywalam go

Gość nrujfnrf
odpisze ktos? przeciez ten typ jest nienormalny jakis

Gość fjdks
trzeba bylo siedziec w domu a nie sie szlajac

Gość nrujfnrf
ale ja przeciez nic nie zrobilam tylko siedzialam i rozmawialam, on sobie to wszystko wymyślił, tylko po co??????? rozumiecie to? on jakis chory jest

Gość sharky shark 2
takie czasy. Trza uważać z kim się pije, tańczy i poznaje. Debili nie brakuje a panny też lubią prowokować.Nawet jak jesteś niewinna , twoja postawa może kolesiowi kojarzyć się z zachętą. Dałaś się wpuścić w telefon jak małolata.Pociesz się , że mogło być gorzej i trzymaj się swojego, żeby nie mieć z tamtym problemu większego

Gość nrujfnrf
ale ja juz mu powiedzialam ze jest jakis nienormalny ze takie klamstwa wypisuje ze jest obrzydliwy i nigdy bym go nie pocalowala ani nie przytulila i go nawyzywalam paskuda taka z niego

Gość fjdks
ze tez laski sa tak naiwne i puste

Gość nrujfnrf
o co ci chodzi z tym naiwna i pusta?????

Gość fjdks
zapytaj sie swoich nowych kolegow z imprezy

Gość nrujfnrf
ale ja wszystko pamietam i nic takiego nie bylo co on mi powiedzial, tylko nnie wiem po co takie klamsta mi zaczal gadac? to wyglada jakby byl chory psychicznie, a i jeszcze swojej dziewczynie powiedzial ze ja sie do niego przyczepilam to juz calkiem sie wkurwilam powiedzialam jej ze ja tylko znim rozmawialam i nie wiem co ten twoj chlopak wymysla i po co, rozumiecie to???????? mi sie wydaje ze on jakis chory psychicznie jest

Gość nrujfnrf
ja nie wiem te ludzie w dzisiejszych czasach jakies nienormalne sa, nie uwazacie ??????????????

Gość nrujfnrf
wypowie sie ktos ????????

Gość nrujfnrf
hallo jest tu ktos jestem wkurwiona chcialam sie wygadac i opinie uslyszec

Gość nrujfnrf
jest tu ktos