Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saigyxxx

Silne zawroty głowy

Polecane posty

Gość Saigyxxx

Jestem tutaj nowy więc witam wszystkich serdecznie To teraz do mojego problemu Od paru dni zaczęły pojawiać się u mnie lekkie zawroty głowy, nie przejmowałem się tym zbytnio gdyż to mogło być po prostu zwykłe rpzeziębienie. Wszystko niestety pogorszyło mi się przed wczoraj. Zawroty głowy znacznie się nasiliły, do tego stopnia, że mam problem z zachowaniem równowagi. Do tego dochodzi jakby lekki niedowład stóp. To znaczy idę kawałek(3-4 min), nagle mam silne uczucie mrowienia w stopie, i jakby stopa rpzestaje reagować. Do tego w tym samym momencie zawsze odczuwam silny ucisk w głowie. Jak by mi zaraz krew miała z nosa polecieć. Tak jakby ciśnienie w moim mózgu było znacznie większe niż normalnie. Do tego cały czas czuję się osłabiony, i od wczoraj mam 38,5 gorączki. Czy to może być objaw po prostu grypy/przeziębienia, czy powinienem się zacząć już martwić? PS. Od 15 grudnia brałem antydepresanty. Tydzień temu skończyłem gdyż uznałem że mi nie wiele pomagają. Wręcz mnie otępiały. Czy to może mieć wpływ na problemy które mam obecnie? Będę naprawdę wdzieczny za jakiekolwiek rady/komentarze. Pozdrawiam

Gość decfdc
Grzybica lub pasozyty.

Gość Saigyxxx
heh zaraz grzybica ;) Z tego co wiem to nie objawia się ona ogromną słabością oraz zawrotami głowy. Zaś choroba pasożytnicza również raczej nie następuje z chwili na chwilę.

Gość fdfefrfr
Jasne, jasne. Przecież przy grzybicy i robalach to głowny obiaj zawrot głowy walśnie.

Gość Luna_31
No i to mrowienie. Złe nawyki żywieniowe i od tego masz stany newowe a depresanty pogłębiaja to wszystko. Zmien diete, zacznij sie ruszac i odstaw tabletki.

Gość seeebra
Czy naprawde na każdym topiku tutaj, jak ktoś pyta o porade, to ludzie musza wciskać delikwentowi pasożyty albo grzyba??? To już się robi nudne : zawroty głowy - grzyb, katar - grzyb, kolka - grzyb, złamany paznokieć - grzyb... Facet -masz charakterystyczne objawy odstawienia antydepresantów i być może też nieco sie podziębiłes. Ja miałam niemal identycznie po odstawieniu citalu, poza temperaturą, ale dodatkowo miałam bóle stawów. Przeszło po ok. 2 tyg. Jak masz wątpliwości, skontaktuj się z lekarzem, ale powodów do paniki nie ma.

Gość dobry wieczór:)
tak bo wiekszość ludzi nawet sobie niez daje sparwy z tego ze sa zarobaczeni i ze w ogole atki problem wystepuje, wiec dobrze ze ktos o tym pisze, bo moze komus to otworzy slepia.

Gość Kocham Cę Mróweczko
PASOZYTY MASZ MUSISZ SIE ODROBACZYC I BASTA :d

Gość inkkkkkkkkka
Po pierwsze możesz mieć objawy odstawienne po antydepresantach ,po drugie oprócz tego może być grypa dodatkowo (nieszczescia chodzą parami:/ ) Zawroty głowy to czesto objaw lęku w przebiegu depresji co wyszło po odstawieniu.Czujesz ciśnienie w głowie to koniecznie zmierz ciśnienie.Generalnie podsumowując trzeba odwiedzic lekarza:) nie ma zmiłuj:)