parabataii 148 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Na temat I musi być film Ciekawe czemu po obejrzeniu Twojego filmu, skojarzył mi się ten: Edytowano 4 godziny temu przez parabataii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Cóż kobieta zmienną jest, więc wierzę na słowo i: Wole muszle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Zaraz będą awantury Będą się całować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Na temat I musi być film Musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Zaraz będą awantury to trzeba nie wpuszczać pijanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to trzeba nie wpuszczać pijanych Użyjemy alkomatu Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no to jak w remizie to wiadomo Przyznaj się, takie zabawy to Twój klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to trzeba nie wpuszczać pijanych DJ nie wygonimy i powiedział, ze na trzeźwo grał nie będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, parabataii napisał: Ciekawe czemu po obejrzeniu Twojego filmu, skojarzył mi się ten: Zobacz sobie ten klasyk, ale pewnie widziałaś z małżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Będą się całować 🫄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Wole muszle To dobrze bez podtekstu to tylko muza Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Przyznaj się, takie zabawy to Twój klimat a jak - mam na takie okazje specjalne spodnie z GSu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Zobacz sobie ten klasyk, ale pewnie widziałaś z małżem Tego chyba jedynkę widzieliśmy Za to jesteśmy fanami tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Wole muszle To dobrze tylko bez podtekstów to tylko muza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: 🫄 Tak i bedzie dzidziuś a najprędzej trojaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak i bedzie dzidziuś a najprędzej trojaczki A to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a jak - mam na takie okazje specjalne spodnie z GSu Pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A to nie To po co ta butelka i brzuszek i dzidziuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: To dobrze tylko bez podteksów to tylko muza Ja nie mam żadnych podtekstów nawet mam 2 muszelki na stoliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To po co ta butelka i brzuszek i dzidziuś Dzidziuś a nie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dzidziuś a nie 3 To nigdy nie wiadomo ile będzie i jak trafią sie bliźniaki to będziesz się cieszył podwójnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: Tego chyba jedynkę widzieliśmy Za to jesteśmy fanami tego Polecam trylogię bo 4 była zbędna Znam Wicka i lubię, ale czekam na to teraz i również polecam pierwsze sezony tym razem serialu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To nigdy nie wiadomo ile będzie i jak trafią sie bliźniaki to będziesz się cieszył podwójnie bliźniaki 1600+, trojaczki 2400 + hmm. To nie jest takie głupie. Ile maksymalnie może wyjść bombelków 5? Edytowano 3 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ja nie mam żadnych podtekstów nawet mam 2 muszelki na stoliku Ja też Magi a pizze może masz bo muszelek nie zjem Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Polecam trylogię bo 4 była zbędna Znam Wicka i lubię, ale czekam na to teraz i również polecam pierwsze sezony tym razem serialu A nie wiesz czy netflix to ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: bliźniaki 1600+, trojaczki 2400 + hmm. To nie jest takie głupie. Ile maksymalnie może wyjść bombelków 5? Najwięcej to 10 byly przypadki ale mnjej litość dla tej swojej kobiety i może troszkę mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, parabataii napisał: A nie wiesz czy netflix to ma? Poprzednie sezony miał, ale to poleci na Disney+ na pewno Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Najwięcej to 10 byly przypadki ale mnjej litość dla tej swojej kobiety i może troszkę mniej Jak 10? W Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja też Magi a pizze może masz bo muszelek nie zjem Dziś nie mam pizzy ale mam toffifi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Jak 10? W Polsce? W pisce 6 ale zawsze ty możesz być tym co spłodzi 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach