Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiannna :(

Jak czesto ojcowie maja zasadzone widzenia z dziecmi ?

Polecane posty

Czyli ,ta umowa bedzie miala skutki prawne w razie "w",wiesz ona sie musi czegos bac poprostu :(bo jak na razie sa rok po rozwodzie ,a do podzialu sie nie garnie dobrze jest jej tak jak jest ,wszystko podane ma na tacy .

Gość Z Zniecierpliwiony
""" Czyli ,ta umowa bedzie miala skutki prawne w razie "w" """" Tak.

Gość Z Zniecierpliwiony
Tak.

Gość Maamuśkaa
a jak to wygląda z noworodkiem i niemowlakiem ?

Gość gość
nie jestem "nexciara" ale poczytalam - o z tekstu i z komentazy jasno wynika, że to rodzice swoim nie myśleniem, kalkulacja i zdradą funduja taki los a dzieci maja pretensje do nich, matek czy ojców ktorzy je opuszczają, nie do obcych im ludzi ktorzy o ich losie przecież nie decydują dzieci wiedzą że jak tatuś nie utrzymuje z nimi kontaktu to dlatego że nie ma ochoty bo jakby miał to nikt ani nic by mu w tym nie przeszkodzil

Gość gość
dwa razy w miesiącu, ojciec zabiera dzieci w piątek do poludnia, w poniedziałek do południa przywozi je z powrotem. jak chce je zabrac na jakieś wakacje,na tydzień czy dwa, też nie robię problemu.

Gość gość
co to za więzi z ojcem co drugi weekend? prawo jest do d**y. Ojcowie powinni mieć takie same prawa jak matki a nie być tylko do dawania kasy

Gość gość
to co powiecie na to; ojciec mieszka i wychowuje dwoje synów a matka to poprostu nawet nie matka nie mieszka z nim są nadal małżenstwem, i urodzila dwoje dzieci innemu facetowi. On musi do niej dzwonic i pytac kiedy ma czas.. Oczywiscie ona zawsze ma wymówke, choroba, zakupy, robienie obiadu.. Nie są ze sobą jakies 6 lat. A teraz ona chce widzen z dziecmi przez sąd.. Że to ona nie zawsze ma czas? Kobieta nie pracująca ma dwoje dzieci pod sobą. Zero objawu miłości dla synów.. A te niewinne dzieci wspominają tylko kłótnie i kochanków... Szok..

Gość Mieczyslaw Wachowski
caly knyf zasadza sie na tym zeby dzieci nie byly przedmiotem rozgrywek miedzy starymi tak wiec - chcesz sie widziec z bachorkiem, nie ma sprawy ale licz sie z tym ze KAZDY MA SWOJE PLANY I ZOBOWIAZANIA wiec to ze jestes dawca spermy nie oznacza ze matka z dzieckiem rzuca wszystko bo ty masz akurat pol godziny czasu miedzy bankietem a wyjazdem na karaiby i zaanonsujesz to kwadrans wczesniej :classic_cool: stopka: kto mieciem wojuje od miecia ginie

Gość gość
czyli ze ojciec wojuje mieczem bo chce by matka łaskawie odwiedziła dzieci? Od wrzesnia widziala je 5 razy

Gość gość
nie rozumiem takich (matek) nie odwiedzaja wlasnych dzieci trzeba je prosic a sądownie ona chce..

Gość gość
ja mam zasądzone w sumie 10 dni w miesiącu ale jak moja ex zauważyła że na każde spotkanie z dzieckiem przychodzę to zaczęła mi utrudniać kontakty..... teraz w każdy wyznaczony dzień przyjeżdżam pod mieszkanie a następnie dzwonię na policję i do sądu :( a dziecko cierpi (kochana mamusia)

moja córka ma w grudniu 5 lat, 9 miesięcy temu jej ojciec opuścił ZK, ma ograniczoną władzę. czy muszę się zgodzić na spotkania?? proszę pomóżcie

9 miesięcy temu ojciec mojej córki wyszedł z ZK, ma zawieszoną władzę rodzicielską, czy muszę się zgadzać na widzenia u niego w domu??

Gość gość
Taaa. Teraz rozumiem dlaczego czasem strzela się w potylicę. Kobietom.

Gość gość
U mnie jest z kolei na odwrót. Tata chce odwiedzać dzieci codziennie. I ja to doceniam (naprawdę!), ale męczy mnie że 6 dni w tygodniu przesiaduje u mnie po 3-4h, często w dużym pokoju na tv. (Bo np oglądają bajkę). Na weekendy nie chce zabierać. Jak próbowałam ustalić które dni może przyjeżdżać to mnie oskarżył że chce mu ograniczać kontakty. A ja po prostu też chce spędzać czas z dzieckiem, sama, a nie wspólnie z exem (w końcu z pewnych powodów się rozstaliśmy). Jest to dla mnie bardzo niekomfortowe.