Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra3134323

wyznał mi miłość przez smsa jestem załamana :/

Polecane posty

Gość aleksandra3134323

Ja mam 27 lat on 32 mieszka ode mnie prawie 200 km, widujemy się na razie raz na tydzień bardzo się sobie podoba, jest niesamowita chemia. Wiedziałam że się we mnie zakochuje i że mogę usłyszeć "kocham cię" w niedługim czasie ale kurwa jego mać przez smsa :/ dostałam przed chwilą takiego i się załamałam :( nawet nie wiem co mu odpisać bo po pierwsze miłość to miłość do niej się dojrzewa to coś więcej niż zauroczenie a po drugie jak można to pisać w smsie :o a nie mówić w cztery oczy na żywo :o Co ja mam mu odpisać ??? :(

Gość aleksandra3134323
*podobamy

Powiedz, że poczekasz, aż Ci to powie osobiście w cztery oczy, bo takich rozmów linia nie przetrzyma. Trochę to humorystyczne, ale przekazuje treść. No najbardziej romantyczne to nie było, dojrzałe może też nie, może nie wie, że to póki co fascynazja, zakochanie, a nie miłość.

Gość kudłata Adela
cóż, takie czasy, przez sms czy gg ludzie zaczynają i kończą związki, wiesz, on ma swoje lata kuż, tzn jest dorosły, mógł ci to choć powiedzieć przez telefon ale cóż:( może się wstydził? nie wiem co bym odpisała, pewnie coś w stylu, myślę o tobie

Gość aleksandra3134323
Dziękuje Agent za jakąs propozycję bo zupełnie nie wiedziałam co na to odpisać trochę mi pomogłeś. Kurde co on narobił, masakra :o

Gość czerwona truskawka__
ale idiota :O faktycznie wszystkie spieprzył, facet dojrzały a zachowuje się jak dzieciak smutne.

Gość sharki shark 02
poracha ale faceci ci współcześni, młodzi nie mają nieraz wyczucia. Jak dla mnie, to jednak spieprzył sprawe. Zosaje chemia lub teraz wstręt

Gość aleksandra3134323
Boże a wyglądał na dojrzałego, powaznego faceta a tu takie kwiatki, pewnie się spodziewa że odpisze to samo albo chociaż coś bardzo miłego ale chyba mu otworze oczy że do milosci to jeszcze daleko a takie rzeczy mówi się w 4 oczy.

Gość hiena,699
facet mówi że kocha a tej nie pasuje ja pierdole jakie baby są głupie

Chociaż wykonaniem i pośpiechem zawalił, to pewnie intencji złej nie miał. Wystarczy, że go stonujesz, że to za szybko i jak nadejdzie odpowiedni czas, to osobiście na ten temat porozmawiacie. Może to pojedyncza wtopa, a może taki zafascynowany Tobą? Nie wiem jak jest, ale mam nadzieje, że skoro jest taka chemia, to to Wam jej nie popsuje :)

Gość aleksandra3134323
no niby nie popsuje ale kurcze przez smsa :o jakie to niedojrzałe, przez smsm też kiedyś zerwie jak ma taki styl bycia :o ech klece tego smsa do niego ale chyba zbyt zimny jest jak na takie wyznanie :o

Gość ja sie nie maluje a...
moj mi na skype napisal :)

Gość aleksandra3134323
ja sie nie maluje a... a ile macie lat ? To było jego pierwsze wyznanie do Ciebie ?

Spróbuj trochę na luzie do tego podejść i tak napisać smsa - jednocześnie będąc konkretną. Zawsze coś można w takiej formie między słowami przekazać.

Gość dfgrdfgtfrhytrf
też parę lat temu dostałam smsa - chyba się w Tobie zakochałem potem mi to powiedział przez telefon potem dopiero do ucha normalnie wyluzuj! jestem ow ielu lat szczesliwa mężatka

Gość sharki shark 02
jeśli jest debilem to nic nie zrozumie. Niestety taki styl bywa coraz częstszy. DLA MNIE TO ŻENADA. Coraz więcej osób załatwia ważne sprawy przez net i smsy. Kretynizm

Gość ijuhyui5698
ale głupie zachowanie :o przez smsa ? beznadziejna sprawa i to jeszcze dojrzały facet co innego jakbyscie mieli po 15 lat a tak to po prostu głupie.

Teoretyczna rozmowa dwóch kumpli: - "napisałem sms'a w którym wyznałem jej miłość" - "i co ona na to, odwzajemniła?" - "tak, dostałem raport doręczenia" :D:D:D Przepraszam,ale nie mogłem, hehe. Ale życzę Wam jak najlepiej :)

Gość aleksandra3134323
Nie dziękuje ;) Ja swojego już wysłalam może da mu do myślenia no chyba że się obrazi ;) Pozdrawiam :)

ja 22 a On 28 tak to było jego pierwsze wyznanie

nie ukrywam ze byłam wtedy w szoku ale odebrałam to pozytywnie :) dla mnie nie słowa są ważne a czyny potem usłyszałam to na żywo jak się spotkaliśmy

AUTORKO JESTEŚ NIEDOROZWINIĘTA UMYSŁOWO... widocznie ty go nie kochasz i szukasz dziury w całym Może widocznie przez smsa łatwiej mu było to z siebie wydusić. Mój facet prawie 10 lat temu też mi to wyznał przez smsa i nie robiłam z tego afery KURWA ale się tym babom w dupach przewraca. Nie masz innych problemów tępa prostaczko?