Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathia Busz

ZGWAŁCIŁ I ZABIŁ 2M. NIEMOWLE !!!! CZY NIE POWINNO BYĆ KARY ŚMIERCI?

Polecane posty

Gość Kathia Busz
nie umiem skrócić linku, trzeba skopiować i usunąć spacje

Gość mnie tez tak sie cos zadaje
Smierc. Powinni przywrocic kare smierci. Co sie dzieje na tym pieprzonym swiecie:O

Gość wlasnie ze powinna byc kara sm
i to bez dyskusji

Gość wlasnie ze powinna byc kara sm
teraz jest nagonka na sprawe tej biednej malenkiej madzi ale dramatow takich maluszkow jest wiecej ja mam w domu polroczne niemowle delikatne male bezbronne nie miesci mi sie w glowie zeby zrobic mojemu dziecku krzywde,nawet jak przewijam coreczke to robie to delikatnie i spokojnie bo wrecz boje sie jej delikatnego cialka a tu taka plugawa swinia tak zbeszczescila... rzygac mi sie chce. Ale tak jak mowicie powinna byc kara smierci.

Gość Kathia Busz
wiesz, teraz oczy wszystkich zwrócone na naglośnioną sprawę Madzi, ale tych dramatów i tragedii jest od groma. Nie tak dawno, skatowany chłopczyk w Oławie 3,5l. - katował go konkubent matki. Potem kolejna tragedia - matka która utopiła w morzu swoją córeczkę chyba w Gdańsku. Wczesniej dzieci uśmiercone i przechowywane w beczce - jedne chyba w katowicach, inne koło Lublina jakoś tak. Ile jeszcze musi być tragedi, ile uśmierconych dzeci, żeby nasz rząd sie obudził i dostrzegł tragedię dzieci???!!!

Gość rgtfhjmvjg
Wieczne odpoczywanie racz temu dzieciątku dac Panie :(.

Nic,tylko wziąść kałacha i celować w te puste łby:-/ zwyrodnialców powinno się bezwzględnie eliminować!

Gość derftyujio
Jezuuuuuuuuuu !!!!!!!!!

Gość Czytam stare wpisy
Bo powinna byc kara smierci jaki ten kaczynski jest duren ale chcial kary smierci

Mój mąż zawsze powtarza, że " z tego jednego komina powinien cały czas lecieć dym ". Rozumiecie o co chodzi ?

Gość mama synaaaaaa...aaaaaaa
Dziś na jakimś portalu natrafiłam na link, gdzie kobieta schowała do reklamówki i do szafy swoją nowonarodzoną córeczkę...nie tak dawno gdzieś w Szopienicach znaleziono zwłoki noworodka... Cobyeta, mąż ma rację, rozumiem o co chodzi. Mnie się to w pale nie mieści.. i kara śmierci i owszem, i chyba legalna aborcja-jeśli ktoś tam nad nami czuwa, i przewiduje że ktoś mógłby zabić dziecko-niech lepiej intuicja nakieruje kobietę na aborcję...

nie, nie powinno być kary śmierci, bo ta kara jest zbyt łagodna. dla tej osoby więzienie będzie prawdziwym piekłem i ten pedofil będzie marzył o śmierci. Oni mają piekło na ziemi w więzieniach i bardzo dobrze.

W więzieniach piekło ? No proszę Cię ! Siłownie, TV, żarcie pod pysk ty nazywasz piekłem ? A pomyślałaś, kto na nich pracuje i placi podatki ?

Cobyeta obejrzyj sobie na youtubie dokument "nie sąd cię skaże pedofilu" lub inne tego typu dokumenty to zobaczysz że oni mają tam piekło i woleli by elektryczne krzesło niż pobyt w więzieniu. Pedofile są najgorzej traktowani przez współwięźniów, gnojeni, gwałceni, bici, - nie mają tam życia.

Gość jajacznica
o jezu

Powinni mu odciąć penisa (po kawałku) i czekać aż się wykrwawi. To powinna być bardzo powolna śmierć. A wszystko to powinno być upublicznione (oczywiście dla tych co chcą na to patrzeć). To nieprawda co jedna z was pisze o traktowaniu pedofilów w więzieniu. Tak jest za granicą, a nie u nas. Tam wszyscy więźniowie mają okazję się spotkać np. na stołówce. U nas jedzą w celach i mają kontakt tylko z osobami z celi. A prawo u nas jest tak porąbane, że z takim pedofilem masz więcej roboty, bo jest specjalnie chroniony by mu włos z głowy nie spadł.Jak się coś stanie to za to odpowiadasz własną du.ą niestety

Gość e389e23e3
Ale dla kogo? niemowlęcia? W takim wieku to chyba przesada.

Gość prezeswer
Ja jestem moze nie za karą śmierci, co zniesieniem kretyńskiego zakazu aborcji. Dzieci powinny byc chciane, a nie niechciane. POtem sa maltretowane, topione, itp.

Gość zycie to za mało
podnieść kary! skazańców do kopalń i kamieniołomu

Gość zycie to za mało
aborcja to tez zabójstwo

Gość zycie to za mało
jak ktoś się nie nadaje do wychowywania dzieci to sterylizacja albo adopcja dziecka

Gość brawo dla567
MACIE TERAZ SWOJE ZYCIE W KONKUBINATACH , BRAWO

Gość cieżaarna matka...............
ja uważam że aborcja nie rozwiąże sprawy. Kto będzie za to płacił jak dzieci są krzywdzone głównie w domach patologicznych. Będą co miesiąc przychodziły się skrobać za pieniądze państwowe, bo o gumie już na pewno nie będą myślały skoro skrobanki będą za darmo. A te z domów bardziej zamożnych (gdzie też zdarzają się takie sytuacje ale może ciężej wykryć) stać na nielegalną aborcję lub wyjazd za granicę w tym celu.

do brawo dla567 A co ma do tego konkubinat? Ja żyję w konkubinacie 15 lat i jestem bardzo szczęśliwa. Mamy dobre prace, mieszkanie, samochód, jesteśmy wykształceni, teraz czekamy na nasze pierwsze dziecko. Jeżeli to jest dla ciebie patologia to ci współczuję. Skoro już tak prostacko myślisz to przypomnę ci, żę rodzice Madzi (biednej zamordowanej kruszynki) są po slubie a w dodatku są bardzo wierzący.....bez komentarza.

Gość aleee
dla mnie słowo konkubent też brzmi patologicznie :/ stanowczo częściej w konkubinacie takie tragedie się dzieją co nie znaczy że w małżeństwach nie. A ten zboczeniec będzie pokarany w więzieniu jak już ktoś wcześniej pisał bo nie jest tak tylko za granicą. W polsce pedofile i gwałciciele w więzieniach mają naprawdę ciężki los, przyjaciel siedział i opowiadał jak są tam traktowani tacy zwyrodnieni ludzie.

Twój przyjaciel gada bzdury. Może dla ciebie ja tylko dlatego że żyję w konkubinacie kojarzę się z patologią, ale to chyba ty w takim środowisku się obracasz skoro masz takich przyjaciół. Sorry ale takie tępe myślenie ludzi mnie wkurza. Brzydko brzmi więc patologia, brzydko dlatego oficjalnie nazywamy się partner/ka. Przyjaciela nie słuchaj, gada bzdury a pracę w służbie więziennej znam bardzo dobrze.