Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obama ania2

gdzie moge zobaczyc szokujący wiad kolendy zalewskiej z rutkowskim?

Polecane posty

Gość obama ania2

czy moze ktos wie gdzie go znajde, w googlach nic nie moge znalesc prócz tego a to nie dziala. sprobujcie otworzyc dziala wam? http://www.tvn24.pl/28377,1733561,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html kolenda bardzo nieprofesjonalnie przeprowadzila ten wywiad wrecz skandalicznie. pomoze ktos?

Gość a skad wiesz jak
przeprowadzila skoro go szukasz dopiero? ja ogladalam i nie dziwie sie ze nerwy jej puszczaja

Gość wlasnie ze powinna byc kara sm
ja go ogladalam na tvn24 kolenda jest pojebana z matki zrobila ofiare a rutkowskiego oprawce razem z tym policjancikiem na niego naskoczyla mowie ci pojebane babsko BABSKO NIEPROFESJONALNE WOGOLE 0

Gość obama ania2
gdzie go ogladasz, podaj link jak mozesz. A wiem ze jej zachowanie bylo skandaliczne po komentarzach inetrnautów na jakims forum ale nigdzie filmiku nie ma , w telewizji musieli go zobaczyc i komentowali.

Gość wlasnie ze powinna byc kara sm
no to juz masz zobacz sobie wg mnie robi sie jakas chora sytuacja madrze powiedziala ta psycholog sadowy Gens ze ofiara jest dziecko a nie matka i nie ma powodu aby sie nad nia pochylac ale jak wiadomo ludzie sa pojebani

Gość obama ania2
dzieki za link dobre i te 3min filmiku by zobaczyc jaka sucz z niej jak sie podśmiewala itd. a gdzie wiecej nagrania mozna zobaczyc bo to z linku to tylko urywek :(

Gość obama ania2
?

Gość ffgghhjjuuuuu
jaki to byl program? "fakty po faktach"? jesli tak, to o północy bedzie powtorka na tvn24

Gość powinna moim zdaniem publiczni
e przeoprosci. G. ją to obchodzi czy ktos ma okulary czy majtki na glowie. Nie lubie Rutkowskiego ale ma racje, policja wydaje pieniadze i ma wszystko w d. dlatego ze to NASZE PIENIADZE. wiec im nie zalezy ile wydadzą i co dowiodą. A redaktorka zachowala się jak idiotka. Żal jej matki. Na prawde lubie stacje TVN ale to bylo żalosne :-o

Gość głupia baba zal jej tej dzieci
obójczyni.a co z dzieckiem i zamieszaniem wokoł tego?pozatym mogla darowac sobie te komentarze na temat okularow,co to ma do rzeczy? powinna byc bezstronnicza w tym wywiadzie

Gość nie miala się czego
przyczepić to się przyczepiła okularów. A mnie najbardziej śmieszy oburzenie ze rutkowski upublicznił filmik z przyznannia się matki do winy buhaha i to oburza pracownicę telewizji któa jak sep się na ten filmik rzuciła? :D Skoro tv taka honorowa to mogla na znak protestu tego materiału nie emitowac, a jakoś wsadzili sobie honor w zady i w uwadze wyemitowali caly film, a w każdym innym programi i programiku jego elemnety, a teraz mają do niego pretensje? Chyba ktoś tu się nie zastanowił glębiej nad tym co mówi. I co za różnica czy on jest detektywem czy ksiedzem czy pracownikiem wodociagów! To on uzyskał informacje od matki dziecka. Skrzywdzil ja rpzy tym? Czym na Boga ją skrzywdził? Ze w złym stanie psychicznym byla. No to tragedia! Przecież powinna byc w swietnym1 W koncy tylko zabila dziecko i zakopała w parku :-o

Gość kolka123456
wczoraj nie mialam okazji tego obejrzec, ale wlasnie nadrobilam zaleglosci... Jestem taaaak zniesmaczona, ze az nie mam slow,bo to byl zenujacy popis Pani szanownej dziennikarki Wielkiej obronczyni etyki. Jak mozna sie tak zblaznic to nie mam pojecia, wg mnie powinni ja zwolnic w trybie natychmiastowym za zachowanie niczym z gimnazjum. Gdzie tu profesjolanizm, gdzie etyka zawodowa, gdzie bezstronniczosc, w koncu gdzie ludzkie uczucia? Pytam sie GDZIE????

Gość KOLĘDA-ZALESKA do posredniaka
KOLĘDA-ZALEWSKA to już dala wczoraj popis, slyszeliscie jak mowila Rutkowskiemu, zarzucając mu ze jej osobiscie żal jest tej dziewczyny jak oni ją traktowali, i strasznie szkoda jej jest tej matki? paranoja, smiech na sali.Koleda Zaleewska wielka pieprzona katolioczka a broni matki morderczyni ,co tak sponiewierala i zbesztescila dziecko,ktora takze wielce religijna byla

Gość żeenuuaa jednym slowem
to bylo strasznie żenuujące u Zalewskiej slysząc takia obrone ze jej tak bardzo przykro i szkoda bylo tej Matki Madzi jak ona zostala naciskana i potraktowana...breech z tego pustostanu, pownni ją wypierdoolic za obrone idiotki ktora cala polskę a nawet Europe tak okantowala swiadomie wiedząc ze klamie tylu ludziom by kryc swoja d**e.Dzieciaka wyrzucila jak zuzytą podpaske i super dokladną bejeczke zmyslila z porwaniem opisujac ktok po kroklu w jakich miejsach szla i jak wygladal domniemany porywacz a Zalewska z Ryjem krowim na Rutkowskiego ze robi z siebie bohatera ktory odgrywashoow w okularkach, i jej osobiscie jest piekielnie żal dziewczyny co oni jej tam robili .ŻAAAL kroowy Bogobojnej wielce

Gość kolka123456
tak mnie naszlo... Czy ona w ogole jest matka??????

Gość ehhhhteehhh
Mnie najbardziej zaskoczyło określenie jakoby "rozjechał emocjonalnie Katarzynę W." Chodziło o sposób w jaki uzyskał od niej informacje dotyczące tego zdarzenia. Owe określenie "rozjechania emocjonalnego" było użyte zarówno przez Panią redaktor jak i Pana Sokołowskiego w kontekście tzw. gry operacyjnej. Tylko że reprezentant Policji chyba zapomniał że taka technika jest dość powszechnie stosowana. Typowa prowokacja policyjna, czy też podanie nieprawdziwych informacji osobie podejrzanej często skutkuje przyznaniem się do winy. Tyle że Policja przeprowadza takie akcje bez kamer. I w trochę gorszej atmosferze, niż jak to miało miejsce w Sosnowcu. A to co zrobiła Pani Kolenda, w moich oczach dyskwalifikują ją jako dziennikarza, którego domeną powinno być zachowanie obiektywizmu i bezstronności, a nie wytykanie osobistych uraz na wizji

I bardzo dobrze zrobiła. Rutkowski powinien siedzieć za tą swoją całą akcję i promowanie swojej osoby w tv.

Gość poczytajcie Zaleskiej wywiad
Lisabet LECZ SIE, gdyby chodzilo to twoje dziecko ktore zginelo z rąk tej wariatki to inaczej bys spiewala o Rutkowskim

Gość kolka123456
17:20 [zgłoś do usunięcia]Lisabet S. I bardzo dobrze zrobiła. Rutkowski powinien siedzieć za tą swoją całą akcję i promowanie swojej osoby w tv. haaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha

Gość głupia baba zal jej tej dzieci
glupia cipa nie zna sie na takich sprawach.za co niby ma siedziec rutk,ale wy glupie jestescie.siedziec to bedzie ta gowniara i slusznie!

Gość jestem kobieta woda ogniem
jesli zaleska ma dzieci to im wspolczuje i mam nadzieje,ze nie dzieje im sie krzywda!! Co za pizda stara rura!! Jak wczoraj zobaczylam w programie jej zachowanie to myslalam, ze padne z zazenowania!! Baba ewidentnie PROSTACZKA!!!

Gość jolkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mysle,ze przez takie teksty jak kolendy,ze zal matki,zle ja potraktowano, ona dostanie zawiasy!!!! po sekcji zwlok bedzie wszystko wiaodmo. wtedy sie oakze, czy zabila dziecko, czy ups wyslizgnelo sie z rak!!!! rutkowski jaki jest taki jest, ale gdyby nie on, do dnia dzis pewnie zrozpaczona mama madzi, prosilaby o oddanie swojej madziulki. pieknie rutek na koncu powiedzial, policja ma pretensje do kogos, kto odwalil za nich robote!!1 no ludzie,co tu sie dzieje!