Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariolka Krejzolka

Szukam faceta (niekoniecznie bruneta) wieczorową porą...

Polecane posty

czlonekwwzwodzie To kup sobie kołek osinowy i siedź na nim. I bezuciskowe skarpetki zdrowe. Jesus k**wa ja pie**olę No to też może być.A właśnie jakie dupeczki preferujesz? jabłko, gruszka czy śliwkę ? ;) :P

Gość do czego ten facet ma byc
dlaczego dziwny? chciałbym by ona tez cos od zycia miała, jakis mtrojkacik i bedziemy mieli co wspominać wieczorem w sypialni, ty tez rozpaczać po tym nie bedziesz

Lomu podglądacz chipi (reaktywacja) To Ty na zdjęciu? Wyprowadzasz kota na smyczy? Dla jasności dodam, że nie pytam złośliwie. Ależ skąd zlośliwie.Raczej wyczuwam tu zainteresowanie.No cóż, wiedzę, że nie tylko ja szukam :D ;)

Po prostu byłem ciekaw, jak kot się zachowuje na smyczy. Psa można nauczyć grzecznie chodzić (mam dwa), ale nie wyobrażam sobie kota na smyczy :)

Lomu, to może spróbujcie ....najpierw te zwierzęta sparujecie a potem.....kto wie :) Jakąś nutkę porozumienia wyczuwam między Wami...wspólne pasje itp . ;) No nie,,,,a fe jabłucho odpada....nawet gdyby to była rajska jabłoń :D

Oj Mariolka... Dwóch facetów o kotach rozmawia, a Ty już sobie wyobrażasz... :P podglądacz chipi (reaktywacja) Chyba musimy się schlać, komuś napierdolić i koniecznie o motoryzacji pogada, bo uznają na za gejów

podglądacz chipi (reaktywacja) haha ja właśnie dodając to zdjęcie spodziewałem się że mnie będą za geja postrzegać ale pozory mylą Tak sobie teraz tłumacz.....no cóż ..już tam Lomu ręce zaciera :D

czlonekwwzwodzie Chodziło mi o układ partnerski. Na równych prawach z pewna dozą niezależności. To jakiś wynalazek współczesny, typu przyjaciel na seks?

Kliknij na mój nick. Na początku przyjaźń, ale nie wykluczam miłości, szybko się angażuję i jeśli zobaczę odwzajemnienie uczuć będzie super.;)