Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantacja danonne

dlaczego tak postapil

Polecane posty

Gość fantacja danonne

dwa tygodnie temu poznalam pewnego mezczyzne u znajomych. na fb wymienialismy sie wiadomosciami przez tydzien. sam zaczal znajomosc, chcial mnie poznac bo mu sie spodobalam. mielismy wiele wspolnych tematow, pogladów, rozmowa po prostu sie kleila i wiadomosci byly dlugie bo mielismy wsoplne tematy. o 3 dni sie nie odzywa, nie odpisal na moja wiadomosc po prostu nie wiem co o tym myslec? czekac?

Gość fantacja danonne
przykre to dla mnie bo bylo milo a on nagle zamilkł.

Gość sylwester tusz tusz
czekać, może cię sprawdza, jak napiszesz to już przepadłaś

Gość fantacja danonne
sprawdza? ale co sprawdza? czy mi zalezy?

a moze zbyt dlugo odmawialas i odlal... ja robie 3 podejscia i olewam. szkoda czasu na cnotki-klotki. dopiero jak "cos w niej jest" to nie daje za wygrana...

Gość a ja mysle, ze
moze faktycznie sprawdza? :D bo jezeli do tej pory to on wychodzil z inicjatywa, to chce sprawdzic czy Tobie tez zalezy? ja bym na Twoim miejscu napisala do niego, ALE TYLKO RAZ! jak sie nie odezwie, to niestety chuj z nim :C

Gość fantacja danonne
nie odmawialam, nie proponowal mi niczego. wymienialismy sie wiadomosciami, rozmawialismy na rozne tematy, rozmowy byly ciekawe. tymbardziej nie rozumiem co sie stalo. caly czas podkreslal ze mu sie podobam i ze jestem fajna, inteligentna dziewczyna. nie rozumiem

Gość fantacja danonne
to on do mnie pierwszy napisal a pozniej byl ciąg wiadmosci bo odpisywalismy nawzajem, teraz to on na moja nie odpisal.

Gość knknkhk
on teraz jak cała polska interesuje sie madzia

Gość fantacja danonne
dla mnie to jest dziwne, po tygodniu sprawdzac czy komus zalezy? czekam caly czas az napisze sprawdzam fb a tu nic, ciagle nic, tesknie za pisaniem z nim bo swietnie sie rozumielismy. w ostatniej wiadomosci jeszcze pisal jak to mu sie podobam, jak to mnie lubi a tu teraz cisza

Gość ja mysle, ze
to wez napisz do niego!!!!!!!!!!! potem bedziesz zalowac! moze mu sie nie zaswiecilo powiadomienie i mysli, ze to Ty nie odpisalas? :D roznie to bywa :D

Gość p. anna karenina ;
lepiej wyślij mu e-mail. większe prawdopodobieństwo, że wiadomość na fejsie nie doszła niż mail (a jak masz możliwość sprawdzania odbioru to już w ogóle bajka :D). i nie pisz więcej - jak mu zależy to się odezwie ;) mój chłopak odkąd się poznaliśmy praktycznie zawsze pierwszy do mnie pisze a nie spotykamy się od miesiąca ani 5 :P

Gość fantacja danonne
nie chce byc nachalna, ja mam 30 lat a on 32. dziecmi nie jestesmy wiec nie rozumiem takiego zachowania. nie wiem czy to ma znaczenie ale w trakcie rozmowy napisal, ze nie czuje potrzeby wiazania sie z kims puki co. sam o mnie zabiegal, pisze ze mu sie podobam, ze jestem madra ale wiazac sie nie chce to o co mu chodzi

Gość fantacja danonne
nie mam na niego zadnego namiaru, kontaktujemy sie tylko przez fb. myslalam, ze tak napisal o tym zwiazku ze nie szuka niczgo bo nie chce wyjsc na desperata itp

Gość fantacja danonne
ludzie te rozmowy byly tak wciagajace ze ja sie poczulam jak nastolatka przez to sprawdzanie fb :( tak sie fanie zapowiadalo, a tu lipa... po prostu mnie olał

Gość fantacja danonne
upup

Gość p. anna karenina ;
pewnie nie poznał odpowiedniej kobiety albo ma zjebany charakter - dlatego w wieku 32 lat jest sam i nie czuje potrzeby związki ;) olej gościa

Gość fantacja danonne
pogada ktos? nie wiem co robic

Gość fantacja danonne
a moze tak pisze, ze nie szuka nikogo bo faktycznie jest sam i nie poznal zadnej? moze byl z kims i nie wyszlo a teraz chce byc pewien? myslalam, ze masz jakies zamiary wobec mnie skoro mnie tak komplementowal i interesowal sie mna. wydawalo mi sie, ze to pisanie, ze nikogo nie szuka to taka wymowka ja tez tak czesto mowilam innym ludziom zeby nie mieli mnie za desperatke

Gość p. anna karenina ;
a ma jakąś aktywność na fb od tych 3 dni?

Daj spokój, jak bedzie mu zależec odpisze na Twoja wiadomosc- prawda stara jak swiat, jak nie bedzie mu zależało nie odpisze i juz

Jest tez opcja że musiał gdzies wyjechac i nie ma dostepu do internetu, czekaj spokojnie

Gość fantacja danonne
jutro miną 4 dni jak sie nie odzywa, moze powinnam sie przypomniec? zapytac czy wszystko u niego ok? a moze on juz inna sobie znalazl

ale przeciez juz do niego napisałas , a on nie odpisał, czyz nie tak ?

Gość p. anna karenina ;
mówię Ci, jakby mu zależało to by się odezwał. teraz w dobie komórek z dostępem do fejsika wszystko jest łatwiejsze ;)

Gość fantacja danonne
on nigdy nie ma aktywnosci na fb, nie wkleja zadnych linków itp. ma po prostu znajomych i jedno zdjecie. szkoda, ze sie nie odzywa. pisal takie dlugie wiadomosci, nie na kilka zdan ale na kilkadziesiat, mozna powiedziec ze na strone A4 po co to bylo skoro przestal sie odzywac