Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona watpiaca

Moj chloapk siedzi

Polecane posty

Gość Ona watpiaca

Oboje bynajmniej nie wywodzimy sie z patologii i chyba niegdy oboje nie przejawialismy takich cech, niemniej jednak to nie uchronilo go przed odsiadka, nie bede wyjasniac co bylo bezposrednia przyczyna tego stanu rzeczy, po prostu stalo sie. Teraz siedze w uk i zarabiam pieniadze na jego prawnika. Najgorsze jest to, ze nie chce juz z nim byc, zreszta przed osadzeniem go w aś zdecydowalismy sie na rozstanie. Już totalnie nie wiem co mam ze soba zrobic. zapieprzam 10h dziennie, nawet w soboty, pomagam siostrze, bo zbiera na 10% swojego domu, zeby moc zaciagnac kredyt i chyba w ogole przestalam myslec o sobie . Od dawien dawna nic sobie nie kupilam i nie pisze tu o ciuchach, raczej o czyms dobrym do jedzenia. Tak po prostu chcialam sie wyzalic :) Pozdrawiam wszytskie kafeterianki, ktore spedzaja sobote w domu

Gość kłak z nosa
posiedzi i wróci zasłużył to ma

to po co chcesz oplacic mu prawnika jezeli wasze drogi wczesniej sie rozeszly? moze wlasnie pomysl o sobie? nie jestes niczyim niewonikiem:(

Gość Ona watpiaca
nie wiem, czy zasluzyl, bo jak sie okazuje, nawet jesli wydaje ci sie, ze znasz czlowieka, to masz racje, wydaje Ci sie

Gość Ona watpiaca
Tak tylko, ze jego rodzice nie wiedza, ze sie rozstalismy i jego matka, pomimo tego, ze jej nie znalam, dzwonila do mnie z placzem, ze nie maja pieniedzy i etc, nie sadze, zeby nie ruszylo Cie sumienie w takim przypadku

Gość asdfghjklloiuytgmn
posiedzi i wyjdzie. wiem cos o tym. tyle,ze ja sie ze swoim nie rozstalam. czekalam, az sie doczekalam!:) teraz jestemy malzenstwem;)

Gość Ona watpiaca
2 miesiace zostaly do tego czasu o ile areszt nie zostanie przedluzony

Gość asdfghjklloiuytgmn
pomysl w koncu o sobie... skoro nie mzoecie byc razem, powiedz to matce twojego EX chlopaka... trudno,dadza mu prawnika a urzedu...