Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann_z_daleka

Dziecko ma problemy ze snem

Polecane posty

Dziecko ma niecały roczek i bardzo często nie może zasnąć w łóżeczku... wykładamy mu je kocykiem żeby było bardziej miekkie (materac jest już stary i troche twardy) i czasami pomaga. Pomóżcie, jakie materace sa dobre dla dzieci? Poleccie jakąś dobrą firmę.

Gość natalka_44
Jedz do dużego skjlepu dzieciecego to Ci doradzą, ja kupiłam w granicach 80 zł. dwustronne

To niezbyt drogo. Myślałem o tym żeby pojechac, ale jakoś nie ufam takim sprzedawcom, bo wzykle to dorabiający studenci.

Bardzo dobre materace znajdziesz w Matadorze. Nie tylko dla dziecka. Ja uzywamich już dobre 2 lata i jestem zadowolona. Maż też przestał narzekac (a lubi ponarzekac, bardzo lubi...)

Gość mamama27
a może to nie chodzi o materac? tylko ma ciasno w łóżeczku albo coś? a jaki masz teraz materac - pewnie kokos gryka itd i może to już spleśnialo i śmierdzi albo kłuje dziecko? ja ci polecam zwykły piankowy - troche ponad 30zł - wygodny i nic sie z nim niedzieje

Nie, łóżeczko jest dość pojemne, a materac jest regularnie wietrzony, więc raczej nie tu leży problem... A jaki to jest materac to nie mam zielonego pojęcia - jestem w tym temacie zielona i dlatego prosze o pomoc. Patrzyłam w internecie opinie o tych matadorach i znaczna wiekszosc jest pozytywna. Wiecie czy można w sklepie przetestować taki materac ?

Gość dariia344
Według mnie dla takiego dziecka najlepszy byłby ten materac: http://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/przeznaczenie/materace_dla_dzieci/materac_piankowy_z_lateksem_krasnoludek.html Jest on średniej miękkości, nie wysłuży się (wiem, bo moje dziecko też taki ma) i posiada gwarancję na trzy lata. Dlatego też uważam, że powinien świetnie się spisać dla dziecka.