Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet maleństwo

Madzia została uduszona na wiele godzin przed rzekomym porwaniem!

Polecane posty

Gość konieczynka z mleczynka
a moim zdaniem madzia nie zostala uduszona...to ze miala siwe usteczka moglo byc skutkiem wyziebienia...cialko lezalo przeciez na takim mrozie...a jackowski???? mysle ze moze ma troszke racji jesli chodzi o to ze matka nie kochala swojej coreczki

Gość konieczynka z mleczynka
a moim zdaniem madzia nie zostala uduszona...to ze miala siwe usteczka moglo byc skutkiem wyziebienia...cialko lezalo przeciez na takim mrozie...a jackowski???? mysle ze moze ma troszke racji jesli chodzi o to ze matka nie kochala swojej coreczki

Gość o tym że miała sine usta
matka powiedziała, że miała sine usta po rzekomym upadku w domu.Nie wtedy gdy zostało znalezione ciało.

Skoro twierdzicie ze Jackowski nic nie potrafi to wytlumaczcie mi.dlaczego w pierwszym dniu poszukiwan wypowiedzial sie dla jednej z gazet... wszystko o czym powiedzial dziennikarzowi sprawdzilo sie a po za tym to w sprawach zwiazanych z ludzkim zyciem nigdy nie popelnil bledu 100% skutecznosc jasnowidza .... Rutkowski za to jest niewiarygodna oboba ktora ma zabrana licencje detektywistyczna od paru lat.. moze sam z niej zrezygnowal??? :-P:-P. Jak to jest mozliwe ze przestepca prowadzi dochodzenie i bezpodstawnie oskarza dzialania policji..[ np : krytykowal ich brak poszukiwan z udzialem psow----- Przeciez oczuwiste ze przy ponad -20 psy edyna rzecza ktora moga zrobic to podlac drzewko smiech na sali ] Powinni.go wsadzic za nielegalna dzialalnosc. oraz za utrudnianie sledztwa... pospieszal polocje ... " Rutek" nawet posiadal informacje ze Madzia moze znajdowac sie za granica( Niemcy) gdzie rozpoczal poszukiwania... A teraz nagle Twierdzi ze wiedzial od poczatku to chyba cos jest nie tak.. Ja wierze w Pana Jackowskiego... To tylko jego zasluga ze ta cala zagadkowa sprawa zostala juz prawie wyjasniona... Dzieki temu ze ukazal sie wywiad Jasnowidza w gazetach Matka z dnia na dzoen coraz bardziej obciazona miala psychike az w koncu nie wytrzymala i wyjawila Niby prawde. Jestem pewien na 99.99% ze policja oraz rutkowski nie znalezli by Madzi gdyby nie ujawnienie wywiadu.jasnowidza..

Skoro twierdzicie ze Jackowski nic nie potrafi to wytlumaczcie mi.dlaczego w pierwszym dniu poszukiwan wypowiedzial sie dla jednej z gazet... wszystko o czym powiedzial dziennikarzowi sprawdzilo sie a po za tym to w sprawach zwiazanych z ludzkim zyciem nigdy nie popelnil bledu 100% skutecznosc jasnowidza .... Rutkowski za to jest niewiarygodna oboba ktora ma zabrana licencje detektywistyczna od paru lat.. moze sam z niej zrezygnowal??? :-P:-P. Jak to jest mozliwe ze przestepca prowadzi dochodzenie i bezpodstawnie oskarza dzialania policji..[ np : krytykowal ich brak poszukiwan z udzialem psow----- Przeciez oczuwiste ze przy ponad -20 psy edyna rzecza ktora moga zrobic to podlac drzewko smiech na sali ] Powinni.go wsadzic za nielegalna dzialalnosc. oraz za utrudnianie sledztwa... pospieszal polocje ... " Rutek" nawet posiadal informacje ze Madzia moze znajdowac sie za granica( Niemcy) gdzie rozpoczal poszukiwania... A teraz nagle Twierdzi ze wiedzial od poczatku to chyba cos jest nie tak.. Ja wierze w Pana Jackowskiego... To tylko jego zasluga ze ta cala zagadkowa sprawa zostala juz prawie wyjasniona... Dzieki temu ze ukazal sie wywiad Jasnowidza w gazetach Matka z dnia na dzoen coraz bardziej obciazona miala psychike az w koncu nie wytrzymala i wyjawila Niby prawde. Jestem pewien na 99.99% ze policja oraz rutkowski nie znalezli by Madzi gdyby nie ujawnienie wywiadu.jasnowidza..

wszystko wspazuje na to że Jackowski mówi prawdę, choć ciężko w to uwierzyc. jednak dużo elementów o tym świadczy... zobaczymy jutro. obstaiam utopienie (byc moze przypadkowe) albo uduszenie z premedytacją....

Gość gfdsgd
Jak bylam mala, wypadlam z wozka, i zyje.....

<--SzAmAnEk--> Rutkowskie specjalnie powiedział o tych poszukiwaniach w Niemczech , żeby matka poczuła się jeszcze bardziej bezpieczna , chyba dzień później była akcja z wariografem i ona się zamotała, dzień wczesniej myślała że trop jest na innym torze, a na drugi dzień prosza ja o udział w badaniu wariografem . Wtedy faktycznie pękła.

Gość vfffv
na moja kuzynk spadł regał przygniótł i zyje a co dopiero upadek na podłoge

Gość sw3e32231
udusiła ją na bank ja wiem od poczatku jak powiedział ze dziecko zrobiło się sine-sama to powiedziała na tym nagraniu co rutkowskiemu mówiła ze wypadło jej,nikt nie robi sie siny od upadku a ni uderzenia w głowę ale właśnie od uduszenia

Gość na mnie spadl
wielki ciezki stary telewizor z wysokiej szafki jak mialam 11 miesiecy, bylam w szpitalu, bylo ciezko, czaszka popekana, ale zyje!!!!!!!!

Swoją droga ta Katarzyna mogłaby juz powiedzieć prawdę,nie uwierzę,że dziecko jej upadło i sie zabiło-to ile maluchów już powinno nie żyć,upadki w łazience,z łóżka,znajomej 4miesięczniak zleciał z przewijaka i skończyło sie guzem. Niech już nie mąci,powinni ją przycisnąć metodami jak za komuny,kurde przecież ona nawet nie płacze za córką tylko ze strachu o swoje dupsko.

Gość niestety.........
Nasze Polskie państwo jest zakłamane ,skorumpowane ,dlatego Rutkowski pokazał kapuścianym łbom jak sie postepuje z podejrzanymi,a nie wyciąga sie kase z naszych podatków,w obronie Rutkowskiego wyjdziemy na ulice do kwietnia mamy czas.

Gość zdlkfhdfhb
jestem drugi Jackowski- Zagniniona moda dziewczyna nie żyje. Przypuszczalnie została zgwałcona, na pewno jst ofiarą przemocy fizycznej. Broniła się. lezy gdzieś w odludnej lecz kiedyś przemysłowej okolicy. Jest czymś przysypana. Widzę wodę- ale ie za blisko, młode drzewka, tak w kolicy jest dużo młodych drzewek. W ilu przypadkach ta hipoteza się sprawdzi? 8/10?

ehh wszystko jest mozlwie. jak dla mnie to za szybko sie to wszystko dzialo... kazda matka gdy cos sie stanie dziecku wzywa pomoc , chce je ratowac. nawet gdy jest w szoku.. a nie idzie i ukrywa rzekomo juz zwloki... moim zdniaem to bylo zaplanowane. Matka nie wymyslila by tak szybko calej historii z porwaniem , tak perfekcyjnie ze uwierzyli jej wszyscy : policja , i przede wszystkim cala Polska . ;/ tymbardziej ze niby byla w szoku wiec napewno logicznie nie myslala... ! zobaczycie ze okaze sie ze to nie byl wypadek .... :(

Gość poiwoooo
"Mam silne przeczucie, że matka nie akceptowała dziecka. Zostało ono uduszone jeszcze w noc albo rankiem poprzedzającym rzekome porwanie. Widzę Magdę przykrytą poduszką, jeszcze długo po śmierci leżącą w łóżeczku. " Ja mam pytanie, jesli Jackowski widzi dziecko przykryte poduszką a nie duszone, to może po śmierci, cokolwiek sie nie zdarzyło, je przykryli? Tak jak sie przykrywa zmarłego...

Gość poiwoooo
MAŁO TEGO K**WISKO BYŁO POCZYTALNE W MOMENCIE TEGO CO ZROBIŁĄ NIE BYŁA W ŻADNYM SZOKU NIE JEST PSYCHICZNIE CHORA Poczytalnosc a choroba psychoczna to dwie zupełnie rózne sprawy. Poczytalnosc to tak mniej więcej- że ktoś rozumie co się do niego mówi. W naszym prawodastwie choroby psychiczne w zasadzie nie sa respektowane, tylko poczytalnosc. Znikoma liczba osob chorych psychicznie- bo nawet depresja to choroba psychiczna, jest niepoczytalna.

Gość poiwoooo
Ja tez wierze w Jackowskiego, tylko np. w sprawie Iwony Wieczorek jesli pamiętacie, miał dwie sprzeczne wizje, raz ja widział martwą przy jakichś barakach, inny slad prowadził zupełnie gdzie indziej. On sam mówił, że kiedy sprawa jest bardzo głosna- to często ma zakłócenia

Gość umcuaśa
jedno konto "Madzi Waśniewskiej" już zablokowane, teraz czekam na dwa pozostałe, piszcie do NK zgłaszajcie naduzycie, wykorzystanie zdjęć, wykorzuystanie danych, podszywanie!! Jedno konto już zablokowali!!! http://nk.pl/#profile/43216378

Jackowski pomylil sie wiele razy. W sprawie Madzi podawal ogolnikowe informacje, ktore zreszta niwiele mialy wspolnego ze stanem faktycznym. Ze jest w Sosnowcu itd, podawal charakterystyke porywacza, ktorego nie bylo...Ten sam super jasnowidz nasciemnial w sprawie porwania Olewnika. Zadna z jego informacji sie nie potwierdzila.....

Gość jest tylko wstępna opinia
MAŁO TEGO K**WISKO BYŁO POCZYTALNE W MOMENCIE TEGO CO ZROBIŁĄ NIE BYŁA W ŻADNYM SZOKU NIE JEST PSYCHICZNIE CHORA >>>>>>>>>>>> że była poczytalna. Zresztą jak tu wierzyć psychologm skoro, gdy matka Magdy twierdziła, że mała została uprowadzona to oni potiwerdzili jej słowa. Była dla nich wiarygodna.

Jasnowidze, Likanie, Superheroes(Rutkowski)...Niezły komiks marvela:D A Wy to łykacie pieknie bez zmrużenia okiem. Nie przyszło wam do głowy, że Jackowski ma takie wizje bo dokładnie wiedział (nie z wizji) jak to się wszystko potoczy? Polacy nie ufają już policji i nie wierzą w jej skuteczność? I o to biega matołki. Rząd jest słaby, policja jest słaba...tak macie właśnie myśleć. Zamiast tego macie teraz "prawdziwe autorytety", którym mozna zaufać i oprzeć na nich swoje poglądy: Jasnowidza i Superherosa. Tylko, że te postacie zostały wymyślone a ich twórcami jest...? Kto? Normalnie władca pierścien:O Walka dobra ze złem...a za plecami wpatrzonych w to gówno ludzi przemyca się prawa, które was zniewolą.

Gość nie mam nic do jackowskiego
ale nie piszcie, że gość się nie myli, nie pamiętacie sprawy Iwony Wieczorek? Jak kilka razy wskazywał jakieś miejsca i okazywało się, że to kwas? To nie jedyny raz, kiedyś się pomylił.

Gość l8uiweh
prawda na 100 jest inna .wszystko smierdzi i smierdzialo od poczatku:O teraz przczytalam ,ze patolog po znalezieniu zwlok ściągnął malej tylko czapeczke.nie bylo sladu urazu........... reszta ubran byla przymarznieta:( ja sie kurwa pytam ile trzeba miec w sobie z potwora zeby swoje martwe dziecko ubierac we wszystko?nakladac NA NIE ZYJĄCE DZIECKO caly zimowy arsenal ciuchów caly czas obcując i dotykajac swojego MARTWEGO DZIECKA! dla mnie nie wyobrazalne.z bolu mnie skreca. potem pchac te zwłoki we wozku na "spacerek"....nastepnie chwycic swoje dziecko i BEZ ROZDZIERAJACEGO bolu zagrzebac w stercie rupieci i odmaszerowac odegrac scenke z porwaniem. ja pierdole........nerwy?chyba ze stali😠 😭

Gość Marzena z Katowic
l8uiweh/ trawiłaś w sedno. Nienormalna kobieta, chyba, że została przekonana i Jej mózg wyparł te uczucia macierzynskie na rzecz przekonania np. wielkości szatana...

Gość tzipka&amp;amp;tzytzki..
Badanie wariografem przeprowadzone przez Rutkowskiego wskazało, że mówi prawdę, gdy pytano go o okoliczności uprowadzenia dziecka. Jednak, jak się dowiedzieliśmy, urządzenie na chwilę „zatrzymało się przy pytaniu „czy to ty zaplanowałeś porwanie córki?. To oznacza, że ojciec przez chwilę wahał się, jak odpowiedzieć.