Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfdgfgffgd

Ile porcji owoców i warzyw jecie dziennie?

Polecane posty

Gość gfgfdgfgffgd

Z przerażeniem stwierdziłam, że nie jem prawie w ogóle ani owoców, ani warzyw. Wczoraj trochę kupiłam, i dziś zamierzam zjeść granata, banany, marchewki, suszone morele. Zobaczymy czy poprawi mi się cera, paznokcie itd. :)

Gość kantartata
jem prawie wyłącznie warzywa...i owoce, mięso na kanapkę czy obiad jem tak raz na 2,3 tygodnie

ja jem zawsze dwa jabka często ostatnio pare razy w tygodniu pomelo , codziennie jakies salatki i to bardzo duzo typu pomidory salata lodowa ogorek oliwki , albo pieczarki ,papryka cebula nie wyobrazam sobie zeby w ciągu dnia nie zjesc owoców ani warzyw

Gość zczzcczxzc
O właśnie, zrobię sobie sałatkę :)

codziennie jem owoce. (zamiast słodyczy ) w tym tygodniu: mandarynki kiwi jablka i swieze truskawki do tego migdaly i suszone figi :)

Gość wiwwrfeffftgde
ja bardzo , bardzo rzadko i malo........ chyba ze ziemniaki albo ogorek kiszony:O:O tak to raz-dwa razy w tygodniu cos mam, np marchewke czy ogorek surowy, strasznie drogie sa owoce i warzywa..i ciezkie, jakby je tak ze sklepu nosic......

Gość Ger upp nu
Jem rano owsiankę z jakimś owocem lub 3 kanapki z serem np lub jakimś warzywkiem, typu ogórek kiszony:P Zawsze rano piję też soczek marrchewkowy, kubusia. Potem kanapka i jabłko, jabłka jem codziennie. Na obiad zwykle zupka, np jarzynowa lub pomidorówka. W niedzielę i czwartki obiad z mięsem lub rybką, surówka lub coś takiego. O 17 jakiś owocek, zależy od humoru i czasem czekoladka:P Kolacja zależy na co mam ochotę, tosty czasem, kanapki czasem, budyń czasem. Ostatni posiłek jem najpóżniej o 19.30. Ostatnio byłam przeziębiona jak miałam 10 lat, brzuch nigdy mnie nie bolał, mam piękną skórę. Myślę, że to zasługa soczków marchewkowych. I jestem super zgrabnna, bo uprawiam dużo sportu i seksu:P

wczoraj jadlam pomelo , jabka , grejpfruta , mandarynki , salate lodowo, papryke , ogorka , oliwki , czerwoną cebule , marchewke sporo tego :) dzis dla odmiany zjem brokula

Gość wiwwrfeffftgde
no ale skąd wy macie KASE na tyle owocow????????????????????? gdzie je w zimie kupujecie??????/ U mnie w lewiatanie -najblizszy market- sa ziemniaki,marchew,mandarynki,i wszystko takie drogie..........

Gość wiwwrfeffftgde
brokuł za sztuke 4,90 zł :O awokado 5 zl za sztuke :O jablka 3,50 zł/kg :O mandarynki prawie 6 zl za kg :O kilo marchwi 1,50 -->to jeszcze ok

mi tam na warzywa i owoce nie szkoda kasy jabka kupuje po 2,90 pomelo 4,70 kg jak lubie to nie bede sobie zalowac pieniedzy na to mnie jeszcze stac :)

Gość On Ciebie zagada
za 3,50 mozna miec 2 paczki makaronu, albo pare parówek, 2 piersi z kurczaka, ryz, make..

za 3, 50 to napewno nie kupisz piersi z kurczaka nie wiem gdzie jak kg kosztuje 16 zł ja tam lubie jesc warzywa i owoce i nie bede na tym oszczedzac nie pale nie pije prawie w ogole alkoholu slodyczy tez nie jem codziennie kupuje jeszcze serek wiejski - chyba sie uzaleznilam :) i jeszcze jakis jogurt i tak kazdego dnia :)

dokladnie , mi sie chce smiac jak ktos mowi ze owoce warzywa droge a te same osoby np palą i palenie juz nie ejst drogie

ja kawe pije nawet 3 dziennie ale teraz w ogole nie pije palic tez nie pale kiedys mi sie zdarzalo od czasu do czasu ale przez ten rok moze zapalilam ze 3 papierosy

Gość On Ciebie zagada
ja nie pije i nie pale wczoraj kupilam 2 male piersi z kurczaka za mniej niz 3,50......

a potem sie dziwią ze maja katary , przeziebienia i kase na leki wydaja ja w ogole nie choruje

Gość ja nie jesm
bo mnie po prostu na to nie stac, tym bardziej w zime, bo wszystko takie drogie:o

Gość On Ciebie zagada
@miszekk to wez mi kup jablko jak takas bogata

Gość On Ciebie zagada
dzieki Quehecescoś tam ;)

Gość On Ciebie zagada
btw w jakim kraju mieszkasz?