Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysłannik Azghiela

Tak łatwo jestpowiedzieć zabójczyni dziecka ....

Polecane posty

Gość wysłannik Azghiela

a nikt nie wie co ta kobieta miała w głowie, co musiała przeżywać, że stało się tak jak się stało. Winni są ojciec i teściowie...oni zmusili ją do ślubu i wychowania dziecka, którego ona nie chciała i nie kochała. Nie można nikogo zmusić do uczuć :o nie jej wina, że tego dziecka nie chciała. Powiecie, że można było oddać. Pomyślelibyście co zrobiłaby jej rodzina, mąż i teściowie? koszmar na ziemi... nie miałaby życia. Dziecko zabiła bo miała go dość i wymyśliła całą aferę, żeby wreszcie się od tego uwlonić ... ja tam jej współczuję tego wszystkiego ...wszyscy tylko biedne dziecko i biedne dziecko ....nikt nie pomyśli o biednych matkach, które nie są gotowe i przeżywają piekło na ziemi :o wiecznie te bachory są najbiedniejsze kurwa :o

Gość no pewno, a jaka pożywka dla
tych hien dziennikarskich, zlinczować człowieka, chuj mu w dupe, aby oglądalnosć była wieksza, aby motłoch zachapał sie szajsu.....

Gość Piccolo bianco
ciebie chyba Bóg opuścił... jak ktoś cie zamorduje bo nie jest gotowy na czytanie twoich wypocin to czyja to będzie wina - zabójcy czy twoja i otoczenia które tak a nie inaczej ukształtowało jego charakter i poglądy?

Gość oł noł
a do dawania dupy tez ja zmusili? zastanow sie

Gość wysłannik Azghiela
teraz każdy ją zlinczuje, ale jakby byli w jej sytuacji to by tak łatwo nie było...

Każdy ma równe szanse.Ona ma po prostu słaby charakter, wygląda na osobę, która ciągle liczy na innych, sama nie ruszając dupy, żeby to zmienić.Ile jest kobiet w jej sytuacji, jakoś nie zabijają dzieci. Teraz w modzie jest tłumaczenie wszystkiego DDA, trudnym dzieciństwem.Zero odpowiedzialności za własne czyny

Zgadzam się w 100%. I nie mówie tu że dziecku nie można współczuć, bo jednak też cierpiało, szkoda mi go strasznie. Jednak wolę skupić się na matce bo ona cierpiała, i cierpi nadal. Biedna kobieta :(

Gość wysłannik Azghiela
a co ma piernik do wiatraka? nie wszystko możesz wepchnąć do jednego worka więc się ogarnij z takimi porównaniami :o zabójcy czy twoja i otoczenia które tak a nie inaczej ukształtowało jego charakter i poglądy? dobre pytanie ... wy tego nie zrozumiecie moi drodzy. Ja interesują się psychiką morderców od jakiegoś czasu i powiem, że wielu z nich po prostu nie zniosło presji. Powtarzam LUDZIE SĄ RÓŻNI, każdy reaguje inaczej na konkretne zachowania. To tyle bo zaraz kafe - święci mnie zwyzywają totlnie 🖐️

Gość Piccolo bianco
teraz każdy ją zlinczuje, ale jakby byli w jej sytuacji to by tak łatwo nie było... tu nie chodzi o linczowanie, ale o odpowiedzialnośc za własne czyny dziewczyna mogła - szklankę wody zamiast -zostawić dziecko w szpitalu -zostawic dziecko rodzinie i wyjechać -zacząc leczyć problemy psychiczne jakie ją dotkn ęły ZANIM doszło do tragedii Chcesz ją beatyfikować za to co zrobiła? ona najprawdopodobniej jest chora psychicznie i to zdrowo

Gość h/lou
jej bedzie lepiej w wiezieniu mowie wam

Gość kret-tynka
ja ja rozumiem...wiem, co to znaczy jak przez dziecko mozna szalu dostac. sama nie mam, ale wiele przebywałam z małym dzieckiem. wiele razy po prostu dostawałam szału..mogłam w jednej chwili rozedrzec to dziecko, miałam taka siłe. potem nagle opadałam z sił i zalewałam sie łzami. po kilku takich atakach mozna nie wytrzymac....

Gość Piccolo bianco
że wielu z nich po prostu nie zniosło presji. z tym się mogę zgodzić. Dlatego też jak czujesz, że presja zaczyna żyć swoim życiem to masz do cholery obowiązek coś z tym zrobić!

a jeszcze na menda , detektyw bez uprawnień z wyrokiem, Krzysztof R. zgnoić człowieka i wylansować, sie cudzym kosztem, show sobie kutas połamany zrobił, gnida żałosna.

Nie oceniam po wyglądzie.I jak już, to ŻENUJĄCA.Wystarczy popatrzeć na jej zachowanie,podobno miała próbę samobójczą.To jest po prostu taki typ charakteru. Jedyne, co by ją usprawiedliwiało to faktyczna choroba psychiczna, ale wtedy powinna wylądować na resztę życia w szpitalu

Nikt jej nie chce beatyfikować, przestańcie. Nie rozumiecie, jesteście niestety zbyt mało inteligentni by to pojąć, jednak jak rodzinca stoi za tobą, dyktuje co masz robić i na dodatek grozi to człowiek pod pływem silnej presji = nerwy jest w stanie zrobić wszystko. Za swój czyn przecież odpowie, chodzi o współczucie, które jej jest potrzebne ;)

Gość Piccolo bianco
Jedyne, co by ją usprawiedliwiało to faktyczna choroba psychiczna, żadna zdrowa psychicznie matka nie zabije swojego dziecka

Gość h/lou
Jej tam bedzie lepiej mowie wam nie bedzie faceta ktorego nie kochala dziecka ktore ja denerwowalo nie bedzie musiala pracowac zarcie pod nos i sobie odpocznie

Gość Piccolo bianco
jednak jak rodzinca stoi za tobą, dyktuje co masz robić i na dodatek grozi to człowiek pod pływem silnej presji dorosły człowiek nie jest ludzikiem z plasteliny i ma w takim wypadku zarówno PRAWO jak i OBOWIĄZEK powiedzieć NIE!

Zdrowa może zabić. Pewne jest, że ma słaby charakter.Osoba silna szukałaby rozwiązania, wzięłaby się w garść.Nie można wszystkiego usprawiedliwiać na siłę, ale należy wiedzieć, co nią kierowało, żeby zapobiegać takim sytuacjom.

Gość junhuihjui
nie wspolczuje wyrachowanej suce - klamala przez 11 dni majac w dupie, ze tysiace ludzi angazuja sie w poszukiwania dziecka, potem jak wreszcie powiedziala prawde i wydawalo sie, ze nie klamie, to podala zle miejsce zostawienia dziecka. Ona po prostu jest malo inteligetna i myslala goraczkowo jak sie wywinac od wiezienia, a jestem prawie pewna, ze sekcja zwlok wykaze, ze dziecko nie zmarlo od zwyklego upadku.

Gość oł noł
ale pieprzycie!!! mam 2 dzieci i nigdy przenigdy nie przyszloby mi do glowy zrobic to co ona zrobila!!! nie piszcie o trudnym dziecinstwie, bo znam dziewczyne, ktora ojciec molestowal za milczacym przyzwoleniem matki, ona miala dopiero ciezkie dziecinstwo. I co? Teraz ma 3 dzieci i wiekszosc matek moglaby sie od niej uczyc!! Katarzyna teraz placze, owszem, ale nad swoim losem, nad tym, ze sie wydalo!! Przestancie usprawiedliwiac, bo na taki czyn usprawiedliwienia nie ma!!!

stało się nieszczęście, dziecko wypadło nieszczęśliwie, moze się zabiło, młoda matka wpadła w panike, nie zadzwoniła na pogotowie, a co by ją czekało? Od razu policja, prokurator, hieny dziennikarskie, wyrodna matka, od razu zlinczowana, bo kurva , ogladalność i wpadła kobieta w panikę, może jeszcze, depresja poporodowa i to wszystko, ale kurva tvn i inne szmatławce ogladalnosć mają i to jest cała tragedia.....

Gość h/lou
W wiezieniu bedzie jej lepiej mowie wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość synneve
Piccolo widzę, że masz po kurwie łatwe i proste życie. To dobrze, Takie lukrowe i wyciumkane osoby nigdy nie zrozumieją tego co najgorsze w człowieku, bo nigdy nie będą mieć z tym do czynienia. Odejdź stąd i żyj swoim dobrym życiem. Są ludzie, którzy poznali każdy aspekt człowieczeństwa i mogą się więcej na ten temat wypowiedzieć więc proszę cię zamilcz.

Gość oł noł
Nie piszcie ze miala slaby charakter, czlowiek ze slabym charakterem nie udawalby przez 10 dni pograzonej w bolu po stracie dziecka mamusi!!! syneve - taaaak szukaj usprawiedliwien w "innych aspektach czlowieczenstwa" - co za belkot :O Gdyby kazdy kto mial ciezkie zycie mordowal, ludzkosc by wyginela.

tak rozhisteryzowało sie społeczeństwo, że gdy nie policja, to te zayebane Matki Polki, by kobietę zlinczowały, a nawet nie wiadomo, czy znalezione zwłoki, to właśnie Madzia.

Gość Piccolo bianco
synneve prorok czy jak? :P skąd przepraszam masz takie informacje? I jesli człowieczeństwem nazywasz mord na niewinnym dziecku to co nazwiesz zbydlęceniem?