Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysłannik Azghiela

Tak łatwo jestpowiedzieć zabójczyni dziecka ....

Polecane posty

Ten Wasz każdy aspekt życia to brak chęci do zmiany.Ktoś jej kazał to dziecko na siłę zatrzymać?Mogła usunąć ciążę/oddać do adopcji.

Gość polecam antykoncepcję
I korzystanie z szarych komórek.Mogła pomyśleć wcześniej,okropna kobieta.

Matka wskazała to miejsce, tam były zwłoki.Więc jak ma być nie wiadomo?

Gość synneve
własnie widać, że nic o człowieczeństwu nie wiecie ... nic a nic ... żegnam bo wyjaśniać idiotom i hipokrytom nie mam zamiaru🖐️

Gość synneve
człowieczeństwie* polecam się bardziej wyedukować moi drodzy zamiast gnić na kafe i udawać świętych 🖐️

Jak była dorosła, żeby seks uprawiać, to powinna być dorosła i wychować dziecko. Jak dla mnie to tej kobiety NIC nieusprawiedliwia.

Jasne, głaskajcie ją po główce bo nie chciała oddać żeby nie mieć "piekła na ziemi".....a teraz niby co ma? Zawsze jest lepsze wyjście od morderstwa. ZAWSZE. I wcale tutaj nie mówię bo może faktycznie nie była gotowa i nie chciała dziecka....została zmuszona. Mogła oddać. A to że piszesz "zawsze te bachory" to na serio puknij się w łeb. Argumentów ludzkich nagromadź a potem dyskutuj.

Gość junhuihjui
haha, syneve mnie rozwalila - jesli postepujesz jak szuja, oszukujesz, klamiesz, to znaczy, ze znasz sie na czlowieczesntwie:D:D

Jak była dorosła, żeby seks uprawiać, to powinna być dorosła i wychować dziecko. Jak dla mnie to tej kobiety NIC nieusprawiedliwia.

Gość oł noł
synneve glupcze sam sie wyedukuj, jestesmy hipokrytami bonie wspolczujemy morderczyni dziecka? Zalosny jestes wielki znawco zycia ..

Gość Piccolo bianco
synneve własnie widać, że nic o człowieczeństwu nie wiecie ... nic a nic ... popatrz, synek jak fajnie że ty wiesz :D...rozumiem, że wszystkie dewiacje i całość chorób psychicznych już przerobiłeś na swojej skórze?

Gość oł noł
pestycyda -no wlasnie. Ale to pewnie tesciowa ja zmusila..

Gość no pewno, a jaka pożywka dla
morderczyni, srawczyni, jeszcze sąd nic nie powiedział, wi.ęc morda w kubeł polska suko.

Gość motzne hahahahahaha
Zawsze jest lepsze wyjście od morderstwa. ZAWSZE a jakby jakaś cgora psychicznie osoba zaczęła dusić kogoś na twoich oczach, a ty miałabyś w zasięgu ręki nóż to o czywiście nic byś nie zrobiłą bo zawsze jest inne wyjście hahahahahahaha o kurwa :D:D:D

to może pedofilom-mordercom też współczujmy, bo są DDA i mają traumy po trudnym dzieciństwie?

Droga Autorko, nie mówię że ona zabiła swoje dziecko, może to był wypadek, ale zachowała się jak psychopatka. każda normalna matka w razie wypadku pomyślałaby aby ratować w pierwszej kolejności dziecko, a nie siebie. Ona jednak pierwsze co zrobiła to wymyśliła jak pozbyć się dziecka. Nie powiesz mi że kobieta w szoku działa tak przemyślanie i racjonalnie. Układa przemyślany plan, wprowadza go w życie, porzuca dziecko jak jakiś śmiec a potem aktorsko gra przed całą Polska - jednocześnie wiedząc że małe blade zmarznięte ciałko jej dziecka leży pośród gruzów. W tym czasie ona idzie do kina? No ludzie, litości!

Gość no pewno, a jaka pożywka dla
weż katolu, kutasa obciągnij księdzu podczas spowiedzi,

no pewno, a jaka pożywka dla nie powiedział, ale wiadome jest że matka nie udzieliła pomocy i wyrzuciła dziecko jak śmiecia

Ja nie jestem jakąś wielką miłośniczką dzieci. Wcale nie uważam, że jak dziecko się urodzi to już tylko ono się liczy a cały świat przestaje istnieć. Jestem za wyważonym złotym środkiem. Nie każdy nadaje się na rodzica, rozumiem że dziecko można oddać, zostawić w szpitalu, to jest zawsze lepsze wyjście. Piekło na ziemi bo teściowie?.....Nie ośmieszajcie się ludzie. bronienie i usprawiedliwianie w tym wypadku tej kobiety to jest po prostu absurd. Ale widocznie niektórzy chcą tu na siłę nowocześni być.....no a zabity to przecież bachor został.

a jakby jakaś cgora psychicznie osoba zaczęła dusić kogoś na twoich oczach, a ty miałabyś w zasięgu ręki nóż to o czywiście nic byś nie zrobiłą bo zawsze jest inne wyjście hahahahahahaha o k**wa Naucz się czytać z kontekstu - to taka pierwsza sugestia. I piszemy o konkretnym przypadku a moje ZAWSZE było w odniesieniu do matki mordującej dziecko

Gość synneve
jesli postepujesz jak szuja, oszukujesz, klamiesz, to znaczy, ze znasz sie na czlowieczesntwie ignoranci hahaha :D nie mowię głupcze, że masz to robić TY. Po prostu wiesz, że takie zachowanie też są ludzkie. że wszystkie dewiacje i całość chorób psychicznych już przerobiłeś na swojej skórze? z większością dewiaci spotkałam się na swojej drodze, ale nie osobiście. Rozmawiałam z ludźmi, którzy robią rzeczy o których Ci sie nie śni, i czy chcesz czy nie wszystko leży w ludzkiej naturze, absolutnie WSZYSTKO. Możesz to nazywać zezwięrzęceniem, zbydlęceniem, ale nie zmienisz tego , że każdy człowiek ma w sobie takie skłonności, tyko, że większość szczelnie ukrytych. Czasami w sytuacjach ekstremalnych, pod wpływem otoczenia, traumy,stresu itd te czynniki mogą się "wybudzić", ale oczywiście wy i tak powiecie, że człowiek ma nad sobą kontrolę i jak chce to wszystko może w sobie zmienić, a ja namawiam was do zabijania i kradzieży oraz gloryfikowania morderców. nie wiem czy si e śmiać czy płakać, teraz to już naprawdę 🖐️

Gość renddda
Taaaak jasne. Pedofile, gwalciciele, seryjni mordrcy tez mogli miec trudne dziecinstwo i ciezkie warunki zycia. Tez bedziesz ich bronic?

Pedofile, gwalciciele, seryjni mordrcy tez mogli miec trudne dziecinstwo i ciezkie warunki zycia. Najprawdopodobniej tak właśnie jest, ale to nie znaczy że w obliczu takiej tragedii trzeba usprawiedliwiać na siłę zbrodniarza. Nie jest na razie wiadomo jak to z tym dzieckiem było, ale tak czy inaczej nic jej nie usprawiedliwia. Nie no sorry, nie chciała dziecka a teściowa robiła piekło więc jasne mogła zabić bachora czemu nie.

Gość synneve
Zrozumcie ludzie, że ja nikogo nie bronię ....a zresztą nieważne dobrego dnia papa 🌼 🖐️

Gość prokuratura postawiła zarzut
NIEUMYŚLNEGO spowodowania śmierci. jakby to dziecko było poharatane to by im to nie przyszło tak łatwo! To oni widzieli zwłoki a nie wy. A wy kurwy jedne już ją wyzwacie od morderczyń? Wy byście marzyły o tym suki, zeby to dziecko było jak najbardziej storturowane i pogruhotane przed smiercią. A największe wasze marzenie, to takie, żeby było złożone w ofierze! Pojebało was do reszty. na razie jest opcja wypadku - i ja jej wierzę. Poza tym żenujące jest nazywania jej "mamą małej Madzi" - ona ma swoje imię i nazwisko- patrzycie na kobiety tylko przez pryzmat cipy i zdolności rozrodczych. żałosne plskie frajerstwo. ja zyczę Kasi, zeby wyszła na prostą! Wierzę w nią, życzę jej żeby wreszcie kiedyś była w życiu szczęśliwa- i żeby się nie poddawała.

Gość ojojoj bez przesady
"nie wspolczuje wyrachowanej suce - klamala przez 11 dni majac w dupie, ze tysiace ludzi angazuja sie w poszukiwania dziecka" Akurat to mnie nie boli. Polacy to diabły przepełnione hipokryzją i tak powinni być traktowani-bez szacunku, bez przejęcia się o nich, niech sobie wykonują syzyfowe prace i niech ktoś z nich robi durnia (zresztą i bez tego nimi są). Ten naród i tak nie jest ludzki, a fakt, że szukali dziecka nie świadczy o ich człowieczeństwie, ale o hipokryzji. Zresztą to, że potępiacie TYLKO tą matkę i TYLKO tej matce macie ochotę coś zrobić świadczy o waszej obłudzie (jawnych patologii jest wiele). Sram na tych, którzy nadaremno szukali dziecka. I tak nie mają żadnych zasad i prawda jest taka, że te g... kochają zbrodniarzy. Nawet jakiś kolega ojca tego dziecka rozwieszał zdjęcia z tego, co widziałam na jakimś zdjęciu... :o Ehh szkoda mi na was słów. Nie jesteście lepsi od matki Magdy- taka prawda.

patrzycie na kobiety tylko przez pryzmat cipy i zdolności rozrodczych. pokłony ci się nalezą za ten tekst, brawo! cały post popieram w 100% też odnosze wrażenie, że one wszystkie tutaj tylko marzą o tym by to dziecko było torturowane wtedy można bezkarnie wypuszczać żółć na tę kobietę.

Gość prokuratura postawiła zarzut
poszło jak domino. jakby oddała dziecko to by z niej zrobili kurwę a poza tym skazałaby się tym samym na bezdomność. Jedno kłamstewko pociągnęło drugie. I dobrze, ze to zrobiła- teraz wiemy wszyscy jakie sa problemy i jakie jest polactwo. Nosza miśki i lalki na miejsce ukrycia ciała- a jakby Kasia nie miała pieniędzy i dziecko by żyło- to gówno by jej przynieśli!!! Jebani hipokryci! Dla mnie zabić cżłowieka po pijanemu autem jest gorsze niż zabić w afekcie nawet! Ilu z was samych jeździ po pijaku? Ilu z was ma w rodzinie takiego albo takiego zna?