Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitaaa23

chłopak nie chce mnie nigdzie zabierac

Polecane posty

Gość Julitaaa23

Wyjaśnijcie mi dlaczego skoro jestem jego dziewczyną od roku nie chce mnie przedstawić kolegom , nie chce mnie zabierać na imprezy ? chyba jakbym sie mu nie podobała to by mnie nie poderwał? nie rozumiem tego . nie jestem brzydka.. wstydzi sie mnie? do klubu zawsze chodzi sam. nie chce ze mna wychodzic nigdzie chyba ,ze na spacer , do kina we dwoje itd

Gość Julitaaa23
może dlatego, że mam świerzb i często się drapie, ale mówił, że mu to nie przeszkadza, nie wiem sama

Gość Julitaaa23
i zawsze sie wykreca jakos glupio. np ,ze jego koledzy maja glupie gadki i nie chce żebym przebywala z nimi. albo , że on do klubu nigdy nie chodzi z dziewczyna tylko z kolegami bo tak woli itd czuje sie jakby sie mnie wstydził

Gość z warmii i mazur
Może jedzie na dwa fronty albo się ciebie wstydzi.

Jak można wypuścić samego chłopaka na dyskoteke. Śmieszna jesteś. Powiedz mu to w wprost i albo się rozstańcie, albo poprawcie :O

Gość ptasiek nastroszony
może dlatego , że koledzy się pochwalili , że im seksualnie odpowiadasz

Gość dziś na pomarańczowo
wstydzi się, boi reakcji znajomych, ma inną, oficjalną dziewczynę. innych opcji nie widzę. to nie jest normalne i dobrze nie wróży na przyszłość, choćby dlatego, że człowieka najlepiej się poznaje w gronie znajomych i rodziny. wtedy widzisz jak się zachowuje, jaki jest naprawdę. sam na sam to tylko złudzenia i iluzje, może Ci każdy kit wcisnąć, a Ty tego nie masz jak skonfrontować z rzeczywistością. moim zdaniem tracisz czas na tego faceta

Gość Julitaaa23
Nie wiem. nie jestem ani gruba ,ani brzydka. mialam nie jednego faceta więc nie wiem czego on sie wstydzi? jestem czysta ,zadbana.. normalna dziewczyna mi sie wydaje dla niego to ,ze chodzi sam na dyskoteke to żaden problem i mówi żebym ja z kolezankami chodzila poza tym ani troche nie jest o mnie zazdrosny np o kolegów, o moje wyjścia.. choć może by miał powod bo mam ,,adoratorow" nie wiem o co tu chodzi ,ale to chyba nie normalne ,ze on nie chce wychodzić ze swoja dziewczyna moze nie powinnam ,ale przegladalam jego smsy ,a było ich wiele i nic nie wskazuje żeby mnie zdradzal

Gość Julitaaa23
ale może ma dziewczyne fakt .. nie wiem na 100%

Gość drapaczka
do klubu wychodzi z kolegami i ani razu cie nie zabrał?? hhahah a ty naiwnie wierzysz ze on tam siedzi grzecznie i debatuje z kolegami nad problemami państwa , po prostu chodzi bez ciebie gdyz przeszkadzalabys mu w podrywaniu panienek kto wie co on z nimi porabia , gdyby moj chlopak chadzał sam do klubu to kopnełabym go w dupsko:-) Skoro on chodzi sam to ty tez zacznij

Gość suzanna mana
a może jest odwrotnie, to on wstydzi się swoich znajomych przed tobą, może jesteś od nich lepsza, na wyższym poziomie itd, i on nie chce psuć swojego wizerunku?

Gość kaszka ze śmietanką
po prostu powiedz mu jak ty to widzisz, wprost

Gość ptasiek nastroszony
fakt kto by zabieral drewno do lasu?

Gość Julitaaa23
no ja też chodze z koleżankami bo nie mam zamiaru na niego wiecznie czekać aż mnie zabierze.. ale wolałabym chodzić z nim.. ale nawet nie chodzi tylko o te kluby tylko calokształt . Jak dotad poznałam może 3 jego kolegów

Gość drapaczka
Nie wiem jak mozesz byc z tym kolesiem przeciez gdyby mu na tobie zalezało to niebyło by problemu a tu wychodzi na to ze on lubi sobie czasem skoczyc na inny kwiatek ,dla mnie chora sytuacja

Gość piczkowatosci
ha ha i ty jeszcze jestes z nim a czy on chodzi ciagle do tego samego klubu ? jesli tak to moze miec juz wyrobioną opinie wsrod stlych bywalcow i bywalczyn, pewnie rwie tam panny ładnie , jakies male ruchanko i po sprawie a jak ty bys tam byla to by sie wydalo bo moze by podeszla do niego jego jednonocna ofiara , dla mnie sprawa jest jasna.

Gość Julitaaa23
Ja tez go samego nie chciałam puscić do klubu ,ale on poszedł i tyle . a jak mu cos mowilam na ten temat to mi powiedział ,ze ,,marudze" nie wiem co tam sie dzieje byc może jakies laski podrywa :O

Gość piczkowatosci
a ty chodzisz do innego klubu ?

Gość Onpanma
Może dlatego, że kiedy jesteś wśród jego znajomych robisz mu wyrzuty, bądź on odczuwa że dosłownie kradniesz jego znajomych (tak ma większość facetów) i nie chce żeby jego przyjaciele i znajomi stali się twoimi. Jest taka piosenka "Too much love will kill you"