Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

ILE MACIE STOPNI W DOMU I CZY JEST WAM CIEPŁO?

Polecane posty

Gość jezusie und maryjo
gdzie wy mieszkacie, że macie po 10 stopni w pokojach i lód na ścianach w łazience?? :o:o Ja mam 22, ciepło jak w uchu, chodzę w krótkim rękawie, dresach i z mokrą głową ;)

21,8'C ale jest mi zimno, siedzę w legginsach, w grubych podkolanówkach, tunice z długimi rękawami do tego jest opatulona w kocyk :> I kurwa marznę ;)

Gość czuc jakze chłod
ja mam ok 11 st teraz, ale jeszcze nie rozpalałam... W sumie siedzę w spodniach i koszulce na krotki rękaw.. Wynajmuję domek gospodarczy. Mieszkam tu już pięc lat wiec jestem zahartowana Jar rozpalę to mam... hm na takie mrozy może max 18-19.

Gość weronika rottati
a ja pale i pale a na piecu tylko 30 stopni. nie moge podciagnac temeprature na wiecej.

ja mam ciepło, bo chodzę bez skarpetek i w bluzce z krótkim rękawem, ale mieszkam w maluteńkim mieszkanku w bloku, więc może temu :P

Gość nkigdy nie mam więcej niż 17
powyżej zaczynam się gotować :-D

16, bo zaczynam mieć psychosomatyczne duszności, jeśli jest więcej, a okna pozamykane. Zimno.:O Kocyk i herbatka z ziołami, do tego amerykańskie pączki. A na dworze -15. :(

U mnie też 18, mam dwie bluzy na sobie i zimne ręce :o w piecu się pali ale i tak mi zimno :o

Gość 23-24
jest przyjemnie, mozna chodzic w krotkim rekawku.

Gość Jak to czego brakuje
ja mieszkam w 4 piętrowym bloku na ostatnim piętrze. U nas jest bardzo ciepło. Mamy w mieszkaniu 22-23 stopnie ale non stop wietrzymy i w pokoju gdzie siedzimy nie mamy rozkręconego kaloryfera na full bo jest wtedy za gorąco. Niedługo przeprowadzamy się na większe mieszkanie z naszej kawalereczki. Ciekawe czy w nowym bloku będzie równie ciepło?

Gość ile cm miał?
20 ni mniej ni wiecej

Gość 12345u473490
ja mam 15:P przez debila wspolokatora ktory pod nasza nieoobecnosc w 4 dni anjebal 3 tygodniowy rachunek gazu:D kurwa spisalismy licznik porzed wyjazdem i niespodzianka;p teraz kurwa za to marzniemy:p a wtedy bylo 19 stopni ale dla panicza mało:D

Gość będzie ciepło
mieszkamy w kanałach jest ciepło ,nawet gorąco,trzeba sie rozbierać ale już wychodząc z dziury to nam zimno a mamy w czworo dwie pary wzglednie ciepłe kurtki i 3 pary gumo filców i jeden jest w tenisówkach wiedz jedzenie mu przynosimy,ja mam kolegów na mieście to też co nie zjedzą w klatce to przynoszą nam.

Gość Zamarznięta
Ja mam 10 st. i jest tragicznie...marznę ja i moje dwa koty. Mieszkam na 4 p. w kamienicy prawie w centrum Warszawy. Tragedia...dogrzewam czym się da (piecyk olejowy, piekarnik elektryczny ) i niewiele to zmienia :(

Gość gvcfynhuhj,km,fd
18 oC, mieszkanie w starym bloku z płyty. Kaloryfer ustawiony na maxa, a siedzę w 2 koszulkach, piżamie, swetrze wełnianym i swetrze z włóczki :(

Gość o nie nie
Rano było 16 jak wychodziłam do pracy :o Wyszłam spod kołdry, szybko ubierałam gruby szlafrok i biegiem do łazienki, bo tam gorąco. Także ciepło nie było.

Gość o prosze
jak tydzień temu pytałam to pisali 28,30,25 niżej 22 nie schodzila burżuazja!

Gość o prosze
to teraz ja sie poprzechwalam choć normalnie by mi do głowy nie przyszło że można Mieszkanie wysokie na 4metry i 21 na termometrach! Nie musze non stop wietrzyc bo gazela zasysa powietrze z dworu ogrzewa i wpuszcza do środka a spaliny wypluwa na zewnątrz. Jest ciepło i rześko.

my mieszkamy w nowym mieszkaniu od niedawna, i okazalo sie ze mamy jedno okno niewyregluowane i przez to nieszczelne, i czekamy na naprawienie tego i odkad sa te mrozy ciezko nam to mieszkanie ogrzac - zwlaszcza salon, a grzejemy gazem w nocy idealna temp. dla mnie to tak 19-20 stopni, ale w dzien lubie miec cieplo 21-23 jest idealnie:) kiedy jest 20 i cos robie to tez jest ok, ale kiedy leze i czytam albo ogladam tv to robi mi sie zimno, za to mojemu mezowy jest wiecznie goraco i kiedy mnie nie ma w domu wcale sobie nie grzeje i ma tak 18 stopni i dla niego to jest super

Gość a u mnie 16
u mnie 16 i nie dlatego ze nie mogloby byc cieplej..ale mieszkam z moimi tesciami. Ci chodza spoceni w 5 swetrach i czapkach na glowie i palic nie beda bo po co tracic kase. I nie myslcie ze zartuje

Gość Klikam z iglo ;)
Jest prawie samo południe w domu 7 stopni,później będzie chłodniej.

Gość u mnie jest
19-20, wieczorem będzie troszke cieplej może 21-22

Gość gość
a u mnie 20 stopni i jest tak konfortowo jak siedze w bluzie ale na cieka bluzke za zimno

Gość gość
25 mieszkam w bloku

Gość gość
23,5 po domu chodze w leginsach i koszulce na ramiaczkach

Gość gość
20 i marzne

Gość gość
W tej chwili 23 stopne. Caly czas mamy ok 22-3 stopnie, tak w dzien jak i w nocy :)