Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina-1993

Znajomosc z Arabem.

Polecane posty

Gość Nina-1993

On ma na swoim profilu koleżanki, ale nie wiele. Zawsze okazuje mi wiele uczucia, opisuje każdy swój dzień, pisze jak bardzo mnie kocha wydrukował nawet moje zdjęcie na poduszce i je przytula. Uważa ze ja mu nie okazuje tyle uczucia co on i nie czuje mojej miłości. Bo on pragnie być bardzo blisko mnie. Mowi ze jego charakter jest związany z jego kultura i religia . Planuje pojechać do niego. Bardzo mi się spodobał na początku nawet się nie obejrzałam jak z nim rozmawiałam a już było rano i trzeba było iść do pracy. Strasznie lubię z nim rozmawiać na skype i pisać na fb rozmawiamy o wszystkim o życiu w Polsce i w Egipcie, tylko przeraza mnie ich kultura jego pospiech do wszystkiego. Samam nie wiem, co robić :o

Gość deska do kasowania
weź nie bądź głupia, po co ci arab?

Gość Nina-1993
Mnie przeraza inna kultura ,język i czy dam sobie z tym rade.

Gość /m/.m/m
prowooooo marne z reszta

Gość Pillot Pirx
zderzenie kultur może być dla ciebie bolesne - zalecam daleko posuniętą ostroznośc co oczywiscie nie znaczy że ten związek nie może się udac

Gość W jakim jezyku z nim
rozmawiasz ??? Gdzie on mieszka ??? Pozatym powiem ci ze bywam duzo w Egipcie, to dobrzy oddani ludzie. Bardzo serdczni i goscinni, ale mniedzy nimi jest tez duzo oszustow. Dlatego musisz byc ostrozna.

Gość Do Nina-1993 , jezeli
on jest w pozadku, to dasz rady. Tam oni mowia w roznych jezykach i zawsze sie dogadalam.

Gość ggffdd
znormalnieć musisz. To tak jakby mężczyzna napisał że dobrze mu z feministką i nie wie co robić.