Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andyyxd

Hotele

Polecane posty

Gość Andyyxd

Jak sie wynajmuje pokoj??? czy mozna wynajac 1 os. pokoj bedac w dwoch? i czy jak dla uczniow to sa jakies znizki? nigdy nic nie wynajmowalem a musze przenocowac z dziewczyna i za bardzo nie wiem od czego zaczac :D

Gość jestem hotelarzem
Jak Ty sobie wyobrażasz w 1 osobowym pokoju 2 osoby? Sama nazwa wskazuje, ze ten pokój przeznaczony jest dla 1 osoby. Rezerwację możesz dokonać telefonicznie. Dla grup hotele przewidują zniżki ale cudów nie oczekuj.

to zależy, jaki standard hotelu, czy hotel sieciowy czy prywatny hotelik. czy rezerwujesz przez internet ( znacznie taniej pokój wychodzi) czy rezerwujesz wchodząc z ulicy w jakim mieście etc z reguły hotele mają jedynie zniżki dla dzieci, dla studentów uczniów nie mają - a przynajmniej te hotele w których ja się zatrzymuję

Gość mały januszek 29
zapytaj w danym hotelu, nie wiem jaki chcesz standard, w dobrym hotelu nikt nie wynajmie jedynki dla 2 osób, wczesniej musisz zrobiz rezerwację, na zniżki nie licz

Gość Andyyxd
No hotel w Toruniu najlepiej jak najblizej dworca PKS A z tym 1os pokojem to mi chodzilo ze jedno lozko by wystarczylo bo jak patrzalem to 2 os drozej wychodza ale nie wiem czy tak mozna wiec pytam :D

a ja trafiam na zniżki - często rezerwuję przez internet płacę 30 - 50 euro mniej niż nie rezerwując wcale, mówię tu o pokojach delax, clasic w suitach nie sypiam

Gość Andyyxd
Jakie to sa te pokoje delax, clasic i suit? bo troszke nie kumam :)

niedobre skojarzenia mogą być.Nie zgodzi się żaden hotel na takie dictum.Żyjesz w kapitaliżmie.Komuna w szczatkach jest.:)

Gość Andyyxd
To chyba jednak wezmiemy 2os bo w sumie racja, moga pomyslec ze im nabrudzimy :D

Gość naginii
O w Atosie są zniżki dla studentów? To dobrze wiedzieć. Wbrew pozorom mało który hotel wychodzi naprzeciw tej najbiedniejszej części społeczeństwa ;)