Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkjnhgf

Marzę o tym, żeby mieć kupę kasy

Polecane posty

Gość mkjnhgf

I nie musieć pracować do końca życia, żyjąc w luksusie. Dlatego planuję znaleźć sobie bogatego męża i przejąć jego majątek :classic_cool: Ewentualnie włamię się na konto jakiegoś milionera :classic_cool:

Gość Flora8
jenny ty jesteś biedulką ja we wtorek wygrywam w totka

Gość pisze się TĘPE
.

Gość mkjnhgf
jennifer8787***, zazdroszczę Ci znajomości ortografii. :)

Gość a nie myslałaś,zeby
tą kasę zarobic własnoręcznie? satysfakcja byłaby większa. ja zaczęłam oszczędzanie od 1 stycznia i juz jestem zadowolona,widzę efekty,narazie nieznaczne,ale juz je widzę:P

Gość mkjnhgf
Ale w jaki sposób mam sama zarobić? Chciałabym być naprawdę bogata, żeby było mnie stać na wszystko.

Gość kupa kasy to ile dla ciebie?.
. okresl próg kwotowy mniej więcej ile bys chciała miec w posiadaniu.

ja nie jestem aż tak bogata żeby mnie było stać n a wszystko ,ale doceniam to co mam i kto wie czy kiedyś tak nie bede miała.Aczkolwiek wychodze z założenia ,że nie można być zachłannym nie wszystko to pieniądze

Gość erghrwhwr
jenny o BOGATYM a nie mającym troche kasy jak twój

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
a będziesz miał tylko kupę :classic_cool:

Gość mkjnhgf
Kupa kasy - kilka milionów. :)

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
a będziesz miał tylko kupę :classic_cool:

Gość erghrwhwr
3 lata temu to pisałaś że on zarabia 3 tysiące to raz. dwa 40 tyś to nie tak dużo zważywszy na fakt, że dopiero się dorabiacie, macie dziecko na utrzymaniu a ty nie pracujesz i nie masz perspektyw na dobrą pracę

To chyba każdy :):) Ale ja marzę o własnej kasie, a nie o kasie męża

Gość do autorki:
Ale w jaki sposób mam sama zarobić? Chciałabym być naprawdę bogata, żeby było mnie stać na wszystko. Poprostu idź do pracy i oszczędzaj/odkładaj. 90% ludzi tak zaczynało,zanim do czegoś doszli w zyciu. poczytaj biografie ludzi,którzy osiągnęli majątki. nie ukradli,nie zdobyli wszystkiego na raz,nie wygrali w totka,tylko własną pracą do tego doszli. PIeniądze szczęscia nie dają,są tylko narzędziem do osiągania pewnych rzeczy,nie są celem samym w sobie. mysle,ze nawet jakbys miała kupę pien na koncie tez nie byłabyś szczęsliwa.

Gość erghrwhwr
poza tym jenny powiedzmy sobie szczerze - twoj facet tyle nie zarabia, nawet jeśli mu się trafiła raz czy dwa to nie zrabia tyle co miesiąc. sorry :-) nasi faceci siedzą w podobnej branży to wiem coś o tym :-)

Witam! Tez tak kiedys chcialam a teraz jestem zapisana do kilku Programow Partnerskich i mam staly dochod pasywny(tzn taki ze nic nie robie a kasa splywa na moje konto). Zaczynalam od PP Złotych Myśli ktory i Tobie polecam na poczatek http://pp.zlotemysli.pl/najtanszebookiozarabianiu,1/ Godna uwagi jest również ksiazka ktora skierowala mnie na prace i zarabianie w internecie http://www.zlotemysli.pl/najtanszebookiozarabianiu,1/prod/12144/zarabianie-prawdziwych-pieniedzy-bartosz-nosiadek.html a takze Bogac sie kiedy spisz http://www.zlotemysli.pl/najtanszebookiozarabianiu,1/prod/6485/bogac-sie-kiedy-spisz-ben-sweetland.html

jestem znim 7 lat więc nie pisałam że 3 lata temu;) mamy rok 2012 :) oczywiście jak wykonczymy domek cz\yli w czerwcu wporadzka ,fura jest to będziemy te 40tys przepipszać

Gość erghrwhwr
pisałaś tak na wizażu w 2008 czy 2009 roku, nie wiem co ma do rzeczy to ile ze sobą jesteście. poza tym mnie nie oszukasz, znam się na tej branży :-)

bo ty wiesz w jakiej branzy robi mój maż ,skoro ma 5 firm i każda w innym kierunku;)co miesiać bite 40tys wpada ,ale 30tys idze na domek..ale już tylko 5 miesięcy:P

jennifer8787*** a ja cię rozumiem wyszłaś z takiej biedy że nie ma innej możliwości jak tylko afiszowanie się na forum chcesz wszystkim pokazać co posiadasz , zdarzyło ci się już płakać z radości posiadania ?

założe się że 1% na kafeterii zarabia tyle co mój mąż albo wiecej reszta to pewie do 10tys maks a przeważnie to pewnie 2-3tys

Gość erghrwhwr
wiem, bo pisałaś o tym :-) poza tym miotasz się z ilością tych firm :-D całe życie jestem otoczona "właścicielami firm" i z doświadczenia wiem, ile dobry interes pochłania czasu. przestań sie wygłupiać :-D 5 firm, a tem przychodzi o 15 do dmu i idzie na siłownie :-D:-D:-Di jeszcze regularne zyski ma, ciekawe ciekawe...