Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkjnhgf

Marzę o tym, żeby mieć kupę kasy

Polecane posty

Gość mkjnhgf
Dajcie spokój z tą jennifer, to zwykły troll.

Gość erghrwhwr
no widzisz, mój ojciec tak samo nie musiał, dziadek też, teraz ja i mój facet, brat...całe życie w tym siedzę, tylko że interesu trzeba doglądać kochana, bo jak się tego nie robi, to tak szybko jak się dorobiłaś tak szybko cię ktoś wycycka. nie ta cy jak twój młody mąż z mlekiem pod nosem na rynku siedzą i jak komuś się nei chce wstawać o 8 rano to go szybko wygryzają, taka prawda. ale co ty możesz o tym wiedzieć?

Gość ..... o.O ..........
jenifer, mam tyle lat co ty i nie rozumiem jak w tym wieku można jeszcze rozumować na poziomie 16 latki ;/ Czasem zaglądam na kafe i widzę jak ludzie cię obrażają. Jak dotąd nie wiedziałam dlaczego, ale teraz wszystko jasne. Jesteś pusta. Pomijam fakt, że nie masz za grosz ambicji i aspiracji. Nie mogę się zdecydować, czy twoje zachowanie jest komiczne, czy żałosne. Ciekawe co zrobisz, jak się twój chłop na tobie pozna i cię zdradzi, pójdzie do innej, prawdziwej kobiety, a nie sprzedajnej hipokrytki. Wtedy gorzko zapłaczesz. Ale ja nikomu źle nie życzę. Skończyłam.

Gość ggffdd
buhahahha 20 tyś to nie kupa kasy. Nawet zarobki miesięczne 20 tyś to nie jest jakaś wielka kasa. Pierdolenie, widać że pieniędzy nie mieliście.