Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak zyc

potrzebuje pomocy, z kims pogadac-problem natury psychicznej;|

Polecane posty

Gość bbbbballllll
hmm na to zeby nie mowić prosto z mostu chyba juz za późno ;) własnie niedawno to zrobiłem :) a reakcji chyba nie musze zdradzac :) w wiekszym gronie tez ciezko sie spotkac, ona raczej nie lubi duzych grup, ja zreszta tez nie specjalnie je lubie. Co do porad to cóż jedynie chyba moge zasugerować robić małe kroczki i próbować się przełamać, moze jesli widzisz ze facet jest zainteresowany porozmawiać z nim i powiedziec jak wyglada sytuacja ze chcesz powoli rozwijac znajomosc - ja bym takie coś chciał wiedzieć . Prawda taka ze cokowiek bym tu nie napisał i tak to Ty musisz sie z tym czuć komfortowo.

Gość widzę że to temat dla mnie
na facebooku nie ma takich informacji niestety, zdjęć też nie. od czasu do czasu się do mnie odzywa, jak się widzimy to mnie zaczepia, flirtujemy, tylko że z mojej strony jest to wszystko ograniczone, bo nie chciałabym sobie narobić nadziei a później się okaże, że on jest zajęty :O i tak się męczę 😭 bo chciałabym się przełamać, ale boję się odrzucenia i tego że dostanę po dupie :O panowie, a może Wy mi podpowiecie jak mam wybadać czy mój kolega jest wolny?