Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranaKinga

dlaczego?

Polecane posty

Gość przegranaKinga

dlaczego moja przyrodnia siostra jest traktowana lepiej ode mnie w domu mimo ze jest adopotowana? a ja jestem biologicznym dzieckiem

Gość Flora8
może ci się tak tylko wydaje albo rodzice specjalnie tak robią żeby czuła się kochana dzieci z domu dziecka mają większe problemy niż takie co ma rodziców

Gość przegranaKinga
no tak ale przewaznie wszystko dla niej idzie wszystkie moje sukcesy zawsze ida w mrok i cien mojej siostry

Gość Flora8
może ci się wydaje rodzice zawsze bardziej kochają swoje urodzone niż adoptowane po prostu może myślą że jak jesteś ich dzieckiem to to czujesz i tyle

Gość Olaboga1fgh
idotko.. !! skoro jest przyrodnia to chyba nie adoptowana? marne prowo

Gość przegranaKinga
po za tym kiedys bylam na kursie masazu teraz jak wracamy z liceum to mam wrecz polecenia aby rozmasowac siostrze stopy bo zmeczoan jest

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
odkąd pamiętam byłam przez jedno z rodziców traktowana gorzej niż każde inne dziecko jakie trafiło do mojego domu, w tym rodzeństwo. Problem jak sądzę tenże rodzic przetransformował ze swojego domu nieswiadomie - taki sposób na radzenie sobie z zakopanymi w otchłaniach mózgu traumami dzieciństwa. No bywa. Możesz tylko zapytac dlaczego - ale z moich doswiadczeń wynika, że nie uzyskasz satysfakcjonującej odpowiedzi jeśli problem tkwi w nieswiadomosci rodziców, a nie jest rozgrywany na swiadomym poziomie