Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka tatuazy

Tatuaż na kości biodrowej

Polecane posty

Gość fanka tatuazy

Jak wygląda wykonywanie tatuażu w miejscu, które zwykle jest zakryte (chociażmy majtkami) . Bede musiala do tego majtki sciagnac czy jak ? Bo troche mnie taka wizja przeraża.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Nie, zsuniesz tylko. Ja przynajmniej tylko zsunęłam i facet mi tą 'ceratkę' (te jednorazowe bibułki) wsadził za majtki, żeby nie pobrudzic, ale i tak trochę pobrudził. :P :P

Gość powiem tak ...
Miejsce tatuowane musi być odkryte.. przeważnie tylko lekko zsuwa się majtki (tą stronę gdzie ma być rysunek) ale zależy jak duży będzie tatuaż i w jakim miejscu.. jeśli tatuaż ma być bardzo nisko umieszczony lub w bardzo intymnym miejscu to nie zdziw się jak tatuator odmówi jego zrobienia.. no chyba że to jakiś Twój znajomy to wtedy będzie Cię dziargał gdzie chcesz ;)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Oczywiście, dfssssssffffffffffffffffffffff oczywiście. :)

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
powaga...znam wielu tatuatorów i wiem że część z nich nie robi nawet takich tattoo..:o powaga jeden nawet ma na drzwiach napisane że nie wykonuje k=motylków, delfinków serduszek itp... :o ale co kto woli..moje zdanie jest takie jak napisałam powyżej.pozdrawiam :D

Gość fanka tatuazy
No znajomy znajomego chyba . Chociaz ja tego nie uznaje za miejsce intymne... Tak samo nie uznaje pachwiny za miejsce intymne, niektorzy juz tak . Bo poczatkkowo chcialam robić w studio, ale mowia ze ten tatuażysta jest sprawdzony, ma talent i żadnego syfa nie zlapie.

Gość fanka tatuazy
Ale ja nie chce serduszek motylkow ani delfinkow . Chce kilka slow, ktore wiele dla mnie w zyciu znacza.

no..na lędźwi.. :O na lato jak znalazł, różowe wystające stringi i na miasto szpan :D he he krótka bluzka :D ok ok..już się nie wtrącam... każdy ma swój gust.. jedna woli panterki i różowe tipsy druga dresy itp :P już idę .. :P

Gość fanka tatuazy
Wiesz... to bedzie tatuaż którym nie mam zamiaru szpanowac. Zobaczy go tylko najblizsza mi osoba i ja

:]

Gość powiem tak ...
Ja swój robiłam u znajomego w studio - pełen profesjonalizm, sterylność itd. - tatoo wstępnie zagojony był już na 2-gą dobę ale to jak się goi w 50% zależy od ręki tatuarzysty, a drugie 50% od jego późniejszej pięlęgnacji i skóry.

Gość fanka tatuazy
A w jakim miejscu masz ten tatuaz?

Gość będzie ciepło
baladona dobra jesteś ,masz pewno wszedzie malowidła?

Gość powiem tak ...
Ja go mam na plecach/łopatce ale nawet jak mam ubraną bokserkę to go nie widać bo taki miał być cel - jest zrobiony TYLKO dla mnie bo ma pewne znaczenie/symbol.

Gość fanka tatuazy
To dokladnie taki ma byc moj tatuaż. Nawet na plazy nie bedzie go widac.

Gość malska
to co to z tatułaż skoro w stringach go niewidaćććććććććć