Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ROWEREK TRÓJKOŁOWY !!! OCENCIE

Polecane posty

Wybrałam taki i zastanawiam sie czy dobrze jak go kupie prosze o opinie na temat tych rowerkow oraz jaki kolor byscie wybrali dla chlopca http://allegro.pl/rowerki-ufo-z-kolyska-i-bal dachimem-az-3-kolory-i2088001747.html

?

Córka ma rowerek tego typu (różowy z wielkim królikiem) . Osobiście nie polecam . Jest nie trwały , jak się pcha dziecko to cały się telepie , do tego te melodyjki jak z taniego telefoniku z bazaru . Rączka jak za bardzo się przechyli powoduje utratę równowagi rowerka . Po zdjęciu blokad dziecko nie radzi sobie z pedałowaniem (obserwacja na starszych dzieciach). Lepiej dołożyć i kupić coś lepszego . Jak już koniecznie musisz to zielony .

Gość lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mamy podobny i zdecyodwanie odradzam :/ konstrukcja mało solidna, wszystko się trzęsie.. . chciałam kupić smoby albo little tikets jednak dostaliśmy w prezencie ten tani i ah

Gość mialam i sprzedałam
tak jak wyżej pisano szajs i badziew. Kupa chybocącego się plastiku. Ani w tym dziecka nie popchasz ani samo nie pojeździ. Albo kup porządny rowerek coś takiego: wiem ze drogie ale warte swojej ceny bo znajomi mieli i używali dla dziecka zamiast wózka wiec miałam okazje wypróbować pchanie w tym dziecka. Super sprawa. Potem na tym rowerku da sie jeździć jak dziecko podrośnie! http://allegro.pl/pojazd-jak-wozek-smart-trike-recliner-4w1-rowerek-i2099553794.html albo poczekaj jak dziecko podrośnie i kup mu bikera, a na razie wózka używajcie. Dodam jeszcze ze jak tym jedziesz po chodniku to dziecko sobie może ząbki powybijać bo te plastikowe kółka podskakują na każdym kamyczku. No i bardzo wywrotny jest. Samego dziecka w tym nawet na sekunde nie zostawiaj bo się wywróci.

Gość Wanesskka
fajny

Jak mozna w ogole brac pod uwage kupno takiego badziewnego rowerka!? Przeciez on jest taki brzydki, ze wstydzilabym sie z nim wyjsc na ulice! Kobiety! Kupcie waszym dzieciom normalne rowerki bez tych wszystkim bajerow - Puky, Kettler lub Smoby. Lepiej dolozyc pare zloty i miec pewnosc, ze sie kupilo solidny rowerek, ktory za rok czy dwa rowniez bedzie ladnie wygladal. Wtedy jeszcze ten rowerek komus sprzedacie i roznica, ktora dolozylyscie, zeby kupic ten rowerek, wam sie zwroci.

Gość kolorowoooo
my mielismy quatro rocket, kawałek gówna za 150zł, wytrzymal kilka przejazdzek, nie polecam

Kup dzieciakowi normalny rowerek, bez żadnych baldachimów, kółek, ramek i innych niepotrzebnych gówien. Spójrz na to i zastanów się, jak dziecko ma dosięgnąć pedałów nie obijając sobie zębów o tą kulę :O ?

Gość kolorowoooo
swoja droga moze warto zainwestowac w rowerek biegowy? ja wlasnie czekam az kurier przyniesie mi zakupiony rowerek biegowy hudora, z czasaem mysle ze powinnam go kupic od razu niz bawic sie w takie trojkolowce z kiczem

Gość gki;l
ja kupiłam synkowi biegowy i już 2 rok na nim śmiga aż miło

Gość kolorowoooo
gki a jaki macie? masz do niego kask? ile twoje dziecko ma latek

Moja corka miala PUKY. Obowiazkowo kask, bo jezdzila na nim jak kaskaderka. Zaczela jak miala 2 latka. Na 3. urodziny przesiadla sie na rowerek 2-kolowy.