Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem przeszczęśliwa

Jutro w końcu odetchnę.

Polecane posty

Wynajęłam mieszkanie. Jutro się przenoszę. W sumie mogłabym przez weekend, ale musiałam wszystko popakować. Teraz tylko taxi przewozowe i elegancko rzeczy przepakujemy do mieszkanka. W końcu odetchnę. Mam już dość mieszkania z rodzicami, siostrą i babcią. Tak strasznie się cieszę. Samo Centrum Warszawy, blisko mam do pracy i mieszkanie ma klimat :D

Gość ickona stylu...
fajnie, gratuluję, ile płacisz, ile metrów itd

z kolezanką kwałek naszego mieszkania jest na zdjęciach naszego anonsu na Odlotach

30m2 z antresolą. Całkiem klimatyczne. 2 tys zł miesięcznie, w tym są już wszystkie opłaty.

sama wynajęłam mieszkanie. Mieszkam od urodzenia z rodzicami w Warszawie, ale mam już dość. Na swoje mieszkanie obecnie nie mam co liczyć, dlatego muszę płacić obcym, ale przynajmniej będę miała swobodę i odetchnę.

Cieszę się jak cholera :D

Gość mandarynka bez skórki
Ja do końca lutego muszę czekać. Też wynajęłam i również w centrum Warszawy z racji tego, że węzeł komunikacyjny jest tu najlepszy. Pracuję na Mokotowie, ale dojazd z Centrum jest super. Na poczet rezerwacji wpłacona kaucja, ale niestety muszę czekać i od 1 marca mieszkam w wynajmowanym. Też się nie mogę doczekać. Wstyd się przyznać, ale mam 27 lat i jeszcze na garnuszku u rodziców, na domiar złego mieszkam z siostrą w pokoju i jej kotem. Czas najwyższy się wynieść.