Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbvbvn

czy 30letnia kobieta moze spotkac jeszcze swietnego ,wolnego faceta?

Polecane posty

Gość świetnywolny
" Przeciętną trzydziestolatką zainteresuje się tylko pan przed pięćdziesiątką. "- bzdury i stereotyp ;)

"Przeciętną trzydziestolatką zainteresuje się tylko pan przed pięćdziesiątką." Bzdura. To najlepszy wiek dla kobiety, i jesśli jest świadoma swojego wieku, to jest atrakcyjna dla faceta 30-letniego i 40-letniego. A ostatnio coraz częściej dla 20-latków także :)

Gość świetnywolny
jak wyglądam? chyba jeszcze całkiem nie źle :) jak na 32 lata

Gość cbvbvn
tak ciezko to opisac?:P

Gość cbvbvn
dziekuje wam za opinie, w szczegolnosci te pozytywne:)

Gość wefiogjobi
jak bedziesz siedziala w domu to nie znajdziesz nikogo nawet jakbys byla miranda kerr

Gość nie ponieważ nie ma świetnych
" Przeciętną trzydziestolatką zainteresuje się tylko pan przed pięćdziesiątką. "- bzdury i stereotyp - bzdury to piszesz ty bo piszesz w celu wyrwania jakiejś zdesperowanej forumowiczki w wiadomym celu. ja piszę z perspektywy trzydziestolatka. nie znam takiego w swoim otoczeniu a znam wielu rówieśników stanu wolnego który interesowałby się raczej starsza zamiast raczej młodszą. popatrz wokół siebie i zobacz jak wygląda a przede wszystkim jak zachowuje się trzydziestolatka. matka polka z rękami do kolan potrafiąca gadać tylko o dietach i jedzeniu lub desperatka starająca się schronić przed uciekającym czasem (czyt. mieć dziecko).

To najlepszy wiek dla kobiety, i jesśli jest świadoma swojego wieku, to jest atrakcyjna dla faceta 30-letniego i 40-letniego. A ostatnio coraz częściej dla 20-latków także - najlepszy wiek aby zacząć się oszukiwać. dla 20 latka się zgodzę jest atrakcyjna bo to darmowy i łatwy sex. w żadnym innym aspekcie 20 latek nie patrzy na 30 latkę. tak to jest że atrakcyjność nierozerwalnie wiąże się z wiekiem i nie ma się co oszukiwać. każdy wolałby wyglądać zawsze tak jak mając 25 lat ale jest inaczej. gdy będziesz miała 60 będziesz pisać to samo i fakt ten świadczy że to bez sensu. facet ma trochę lepiej bo kobiety są dziwne i zamiast wiązać się z rówieśnikami wolą starych dziadów :D wierz mi że 99,99% mężczyzn nie lubi starych babć. jeśli postawie ci nowego mercedesa a obok mercedesa 5 letniego to wiadomo co wybierzesz ale jeśli każe za nie zapłacić to weźmiesz tego na którego cię stać. tak jest ze wszystkim więc nie ma się co oburzać że na trzydziestkę skusi się facet przed pięćdziesiątką ewentualnie jakiś totalnie wybrakowany egzemplarz w podobnym wieku których to nie stać na nowego mercedesa(czyt. młodą i bystrą). życie jest brutalne a że kobiety są durne to faceci w tym względzie mają nieco lepiej i 30 latek ma szansę nawet na 20-stkę. nie wkluczam jednak że mogę się mylić i tylko się łudzę oszukując jak ty :D

Gość Dziedzic_Pruski
A 27 letni facet może spotkać 22 - 25 latkę ładną, mądrą i wolną ? :D

jeśli masz 50 to oczywistym jest że ci się podobają. od początku pisałem że wolnych 4* i 5* latków jest niewielu więc statystycznie ma marne szanse.

mylisz się mam o 7 lat więcej. może mając tyle co ty przeciętny 30 latek podzieli twoje zdanie ale mając 30 myśli przeważnie jak ja i wybiera nowego i wygodnego mercedesa.

Gość Arabia_Saudyjska
Tak. To najlepszy czas dla kobiety, jest najbardziej świadoma swoich potrzeb, walorów i kobiecości.

Sama się nad tym zastanawiam, autorko tematu :) Przydałby się towarzysz życia :) Ech... Szkoda, że nasi rówieśnicy nie są zbyt odważni ;)

Gość abrakadabraa
facet po 30 nie patrzy na kobiety jak na samochody, co wy za pierdoły prawicie. Oczywiście znajdą się takie rodzynki co mają aż tak wypaczone spojrzenie ale większość jednak myśli inaczej a w kwestii doboru to już w ogóle wiele czynników ma znaczenie, nie tylko wygląd czy wiek, zwłaszcza u dojrzalszych osobników.

Jakieś tam szanse, że spotka fajnego, wolnego, pasującego jej charakterem i wyglądem mężczyznę na pewno są. Tylko jakie? Jedna na milion szansa? Taka jest prawda. Nie oszukujmy się, ale w wieku +30 lat większość mężczyzn ma żonę, dzieci, albo przynajmniej dziewczynę. A ci wolni to albo chcą być sami, albo z jakiegoś powodu nie odpowiadają nam, albo uważają 30 latki za stare dla siebie, albo ... ( wpisz sobie dowolny powód). I zostaje nam tylko kot do towarzystwa :D ( muszę sobie kupić ;) )

"Szkoda, że nasi rówieśnicy nie są zbyt odważni" waszych rówieśników za bardzo nie interesujecie. ich interesują kobiety 5-10 lat młodsze.

Gość kocurkawbutach
Tez mnie ta kwestia zastanawia. Mam 33 lata. Obracam sie zawodowo w kregach kobiet, wiec tu szanse poznania kogos sa zadne. Swego czasu poszukiwalam w necie. I bylam nawet w takich 2 zwiazkach. Pierwszy trwal 1,5 roku. Drugi 2,5 roku. Niestety. Potem mialam dluzsza przerwe, w ktorej trwam do dzis. Mam adoratora, ze tak to nazwe. Starszy o 12 lat, rozwodnik ( ma 2 dzieci). Troszke sie znamy. Wydaje sie sympatyczny, fizycznie tez ok. No, ale taki zwiazek bylby bardzo trudny. Moze uda mi sie poznac (gdzie?) kawalera, ktory bedzie rownie fajny ? Choc szczerze mowiac, watpie w to:O I nie wiem co robic.

Kilku moich znajomych było z związkach (formalnych i nieformalnych) z kobietami o ok 10 lat młodszymi). Dzisioaj ŻASDEN z tych związków nie istnieje. Dlaczego? To proste. Kobieta 20-letnia jest zafascynowana dojrzałym 30-letnim mężczyzną, który się różni od nieopierzonych róweśników praktycznie wszystkim na plus. On jest kjej przewodnikiem, oparciem, nauczycielem , a jednocześnie jest jeszcze całkiem młody i dobrze wygląda. Niestety... po po kilku latach kobieta staje się sama 30-latką. Zaczyna postrzegać świat inaczej, już jako dojrzała kobieta. I co widzi? Widzi, że jej partner już nie jest dla niej jakąś wyrocznią. Sama zaczyna być na tyle świadoma otaczającego świata, że chce polegać głównie na sobie. A 40-latek, który traci w tym związku pozycję guru nie może się pogodzić z tym, że ta niegdyś zapatrzona w niego małolata chce miec w związku równe prawa. I zaczyna się jazda, bo każde chciałoby czego innego. Więc taka rada - jako 32-latek ujezdżaj te swoje kobiece 20-letnie mercedesy, ile fabryka dała. Ale na partnerkę do długiego związku mało która się nadaje. Na kilka lat max. A potem... Chcesz, to sie przekonaj :)

offerma ile masz lat? Czy jesteś moim rówieśnikiem? Chciałabym wiedzieć czy masz solidne podstawy by tak się wypowiadać. Tym bardziej, że urody wielu 30-letnim kobietom Bozia nie poskąpiła.

"Tym bardziej, że urody wielu 30-letnim kobietom Bozia nie poskąpiła." tapeta wygląda dobrze tylko z daleka i nigdy nie zrekompensuje młodości.

Guten nacht, nick przejęty, temat zamknięty!

Gość kocurkawbutach
Dziura, cos w tym jest. Choc nie mozna generalizowac, wiadomo.

Gość niektorzy to bredza na maksa
niedojrzali faceci szukaja mlodszych kobiet, nie rowiesniczek, bo takim nie byliby w stanie zaimponowac:D tylko cieniasy szukaja wsrod mloszych, naiwnych dziewczyn, zadna rowiesniczka nie chcialaby takiego wybrakowanego faceta /pomijam sponsorow/

Gość stronger
mam 28lat i żyję nadzieją,że jakiś jeden tam się dla mnie uchował:-) nawet wiem jak się nazywa:-)

"Szukanie dziury w całym" - dziękuję, sensowny głos w dyskusji :) Na pokrzepienie ;) offerma - wciąż nie odpowiedziałeś, a jedynie kolejny zarzut i tu wciąż bez pokrycia, nie znamy się

i jeszcze te żałosne próby "wjechania na ambicję" :) czysta desperacja.