Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzieńDobryZastałemJolke?

Nieregularna miesiączka

Polecane posty

Nie wiem co mam robić, poprzednią miesiączke zaczynałam 10 grudnia i trwała około 8 dni ( zaczęła się w 50 dzień cyklu). Cykl od 10 grudnia do 26 stycznia, 46 dni :(. Okres trwa cały czas, czyli 11 dzień, nie zapowiada sie zeby się skonczył jutro. Miesiączki u mnie tak do 9 dni max zawsze trwały. A cykle różnie, przed 50 cyklem miałam 24. Chce iść do ginekologa ale się troche boje... Nie wiem jak się uszykować, czy się ogolić czy iść zarośnięta, mam 16 lat.

Poza tym z chłopakiem myślimy o współżyciu, więc chce wiedzieć mniej wiecej kiedy mam dni płodne a kiedy nie na wszelki wypadek.

Gość hjufuicnjief cifninf
hmmm czy ogolona czy nie to juz twoja sprawa gin tyle tego sie naogladal ze jemu to jest bez roznicy :) mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie rozmowa z lekarzem o tym i moze ci ;przepisze tapsy i wynormuje ci okres

Krwawienie trwało 3 dni, prócz tych dni leciała ciemnobrązowa wydzielina.

Z mamą rozmawiałam i powiedziała, że mnie zarejestruje. Gdyby nie to, ze boje sie pierwszej wizyty to bym juz dawno tam poszła :P

Gość cos o tym wiem
czego sie boisz ? rozebrac sie przed gin.?

Gość DzienDobryZastałemJolke?
No to dla mnie głupie, pierwszy raz przed kims mam sie rozebrac. Wiem, ze on sie tego naoglądał, ale mimo tego mam lęk.

Gość cos o tym wiem
ja pamietam swoja pierwsza wizyte lekarz mowi do mnie prosze sie rozebrac a ja na niego takie oczy i pytam c-co cala mam sie rozebrac ? lekarz sie osmial i mowi nie nie do pasa bylam w twoim wieku do dzis to pamietam tez sie balam ale to nie bylo takie straszne zbadal mnie wszystko bylo ok wiec po paru minutach wyszlam bedzie dobrze nie panikuj podchodz do tego jak do zwyklego badania na luzie