Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość internautka.........

WIRTUALNE BIURO- korzysta ktoś z takiego biura?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli chcesz skożystac z usług wirtualne biura to najlpsza na śląsku jest firma lex Consulting sama kożystam z ich usług. Oferuja także wynajem biura na godziny POLECAM!

Gość gość
Wirtualne biuro to rozwiązanie kierowane zwłaszcza do tych osób, które albo prowadzią działalność mobilną albo też chcą do minimum ograniczać koszta prowadzenia działalności gospodarczej. A że. biur wirtualnych jest dużo to i ceny są przystępne jak w quality dot.

Gość gość
Polecam nowe e-biuro http://virtuala.pl Mają całkiem przystępne ceny i dobrze się z nimi współpracuje.

Gość gość
Te widać stają się coraz popularniejsze i coraz częściej przynajmniej początkujący przedsiębiorcy z nich korzystają. Są poprostu tańsze niż zwykłe biur a. Jak ktoś płaci 200 zł miesięcznie jak w qualitydot a nie 1200zł czy więcej to jest to różnica.

Gość Maniass
Jak najbardziej jestem ZA takim rozwiązaniem, oprócz tego, że masz mniej spraw na głowie to masz dużo niższe koszty, nie musisz wynajmować oddzielnego biura. Ja tak zrobiłem, wziąłem firmę OFFICE ZONE bo są naprawdę tani, do tego stopnia, że dają 2 miesiące za darmo, więc opłaca się.

Gość MoniKa_25
Polecam usługi www.wirtualnebiuro24.com.pl Można zaoszczędzić czas i pieniądze. Ceny maja bardzo atrakcyjne :)

Gość gość
Wirtualne biuro takie jak to www.officezone.pl to przede wszystkim najlepsze wyjście dla firm, które nie muszą mieć swojego biura stacjonarnego, jednak gdzieś listy muszą przychodzić.

Gość gość
Wirtualne biuro to wiele oszczędności o których już wspominaliście. http://www.biuro-excelio.pl/ to możliwość zlecenia dodatkowych usług typu księgowość i pomoc prawna.

Gość mBiuro Angelika
W pełni zgadzam się z twierdzeniem, że wirtualne biuro to optymalne rozwiązanie dla szerokiej gamy zarówno nowych przedsiębiorców - dopiero wkraczających na rynek, jak również jego "stałych bywalców". Usługi wirtualnego biura to nie tylko adres do rejestracji firmy ale również wielofunkcyjne rozwiązania tj. odbieranie telefonów, korespondencji, a także jej wysyłka (oczywiście z zachowaniem należytej terminowości - tak ważnej w przypadku korespondencji urzędowej dla przedsiębiorcy). Oferta mBiuro nadąża za potrzebami Klientów - w miarę potrzeb przedsiębiorca może stopniowo dodawać usługi do swojego pakietu, tworząc formułę na zarządzanie firmą w swoim własnym stylu. mBiuro – mKsięgowość – mKancelaria – czyli optylamnie usługi 3w1. mBiuro to nie tylko prestiżowy adres do rejestracji firmy - to pełna gama usług księgowych, prawnych czy też asystenckich. W swojej ofercie posiadamy także możliwość wynajmu sal konferencyjnych i gabinetów wraz z całym zapleczem technicznym.

Gość Ship Center Olsztyn
WIRTUALNE BIURO jest nowoczesnym narzędziem dającym możliwość rejestracji działalności gospodarczej pod wskazanym przez nas adresem przy niskich kosztach. Jest to idealne rozwiązanie dla przedsiębiorców chcących otworzyć kolejne oddziały firmy, a także dla osób prowadzących działalność w mieszkaniu, którego adres nie wygląda profesjonalnie i nie wzbudza zaufania wśród klientów. Usługa pozwala również wprowadzić oszczędności polegające na ograniczeniu wydatków związanych z wynajmem lokalu. Zarejestruj działalność w centrum Olsztyna i skorzystaj z prestiżowego adresu naszego biura! http://olsztyn.shipcenter.pl/wirtualne-biuro-olsztyn/

Gość gość
niektórzy korzystają, ale jednak większość ludzi (tak mi się przynajmniej wydaje) preferuje możliwość skorzystania z biura, do którego rzeczywiście można pójść i porozmawiać z prawdziwą osobą. Minie jeszcze trochę czasu, zanim się to zmieni - ja osobiście też tak wolę, ale czasami zdarza mi się z moim biurem załatwiać też sprawy wirtualnie. Jest to jednak dodatkowa opcja, a nie podstawa działalności. Przy okazji, jeśli oczywiście można, to serdecznie polecam http://www.grakon.com.pl/ - to biuro z jakiego już jakiś czas korzystam i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Inni już dużo napisali się czym jest wirtualne biuro. Więc dorzucę tylko kolejny adres: http://virtuala.pl

Gość okopowa
Witam, Zapraszam do skorzystania z biura wirtualnego w Warszawie OKOPOWA BUSINESS SPOT. www.okopowa.com tel. 22 29 55 123 tel.533 289 272

Gość gość
Ja korzystam z takiego biura, płace niewielką kwotę firmie krakowski-adres i jestem spokojna. Korespondencję otrzymuje na czas, nie ma też problemów ze skanami, to świetne rowiązanie

Gość gość
Korzystam z biura http://www.adres-warszawski.pl/wirtualny_adres, w praktyce wygląda to świetnie, ponieważ na czas przekazują wszystki dokumenty, na bieżąco mogę monitoować korespondencję przychodzącą, poza tym cena jest świetna, bo 49 zł/msc

Gość gosik88
nie wiem jak od strony prawnej rozwiązac twój problem czy możesz zarejestrować działalność czy nie, ale ja nie chciałam robić tego w swoim domu, ponieważ dużo podróżuję i nie chce kłopotać rodziców i zarejestrowałam firmę na krakowski-adres.pl. korzystam z ich usług od niedawna, ale jestem zadowolona. moze to bedzie tez rozwiązanie dla Ciebie... powodzenia!

Gość gość
ja tez korzystam z usług krakowski-adres.pl, polecam głównie ze względu na jasną umowę i ceny....

Witam, Ja korzystam z wirtualnego biura już od ponad roku i jestem osobiście bardzo zadowolona ze standardu świadczonych tam usług. Dzięki opcji wirtualnego biura myślę, że sporo młodych przedsiębiorców dopiero co rozpoczynających swoje biznesy będzie mogło utrzymać się na naszym polskim rynku co w rzeczywistości nie jest takie proste. Dzięki opcji wirtualnego biura możesz rejestrować swoją firmę w dowolnej wybranej przez siebie miejscowości zupełnie innej niż na przykład miejscowość, w której mieszkasz co również zwiększa Twoje szanse na rynku. Zresztą od nie dziś wiadomo, że firma zarejestrowana np.: w Łodzi a pod Łodzią ma inny zasięg, tak samo jak firma zarejestrowana pod domowym adresem. Ja osobiście korzystam z wirtualnego biura w Łodzi ebiurowłodzi.pl, z uwagi na to, iż mieści się ono w samym centrum miasta, co nie sprawia problemu w dotarciu ani mi, ani moim klientom, poza tym jeśli chodzi o koszta to są one naprawdę niskie, w każdej chwili mogę także skorzystać z Sali Konferencyjnej oraz jej zasobów, a pracownicy ebiurowłodzi.pl to mili, rzetelni i dobrze przygotowani do swej roli ludzie. Tak więc z pewnością mogę polecić to biuro, nie martwiąc się o swoją firmę i moich klientów.

Gość katorzy
Mój ojciec ma własnie firme w wirtualnym biurze wymienianym już często OfficeZone, poskutkowało to tym, że jest częściej w domu, ma więcej czasu i nie płaci czynszu za biuro stacjonarne które na dobrą sprawę nie bylo tak bardzo potrzebne a kosztowało duże pieniądze.

Gość gość
Hmm.... moim zdaniem najlepszym biurem jest http://www.adres-warszawski.pl/ płacisz 1 zł za pierwszy miesiąc. To czas, w którym mozesz przekonać się jak dobrym rozwiązaniem jest taka opcja.

Gość katarzynasuperksiegi
Moi klienci, którzy korzystają z usług mojego wirtualnego biura są niezwykle zadowoleni. Jednak wirtualne biuro nie będzie odpowiednie dla każdego - może się okazać, że nam się ono po prostu nie opłaca - bo sprawy załatwiane w WB można spokojnie załatwić w domu. Warto to przemyśleć Zapraszam do zapoznania się z ofertą mojej firmy Super Księgi. Pozdrawiam :)

Gość gość
Polecam skorzystanie z oferty wirtualnego biura -www.krakowski-adres.pl. Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Przez pierwszy miesiąc opłata tylko 1 zł!

Gość gość_sentymentalna
zdecydowanie jestem zwolenniczką takiego rozwiązania. razem z koleżanką uruchomiłyśmy taki rękodzielniczy biznes, ale czasem potrzebne nam było miejsce na zwrot produktów albo po prostu na spotkanie z wysoko postawionymi klientami. A że my wtedy byłyśmy świeżo po studiach to nawet nie było nas stać na wynajem lokalu... ogólnie wspominam dobrze ten twórczy okres, ale na pewno byłby łatwiejszy, gdybyśmy od razu zdecydowały się na http://wvo.org.pl/

Gość Continental Home
Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą wirtualnego biura w Katowicach www.continentalhome.pl Proponujemy wynajem powierzchni biurowej na godziny oraz adres niezbędny do zarejestrowania swojej firmy w centrum Katowic. Rozwiązanie idealne dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw jak i firm, które dopiero rozpoczynają działalność i chcą ograniczyć koszty. Wirtualne biuro jest atrakcyjną alternatywą wobec wynajmu i utrzymywania biura dla firm, które chcą korzystać z prestiżowego adresu jako siedziby firmy w centrum Katowic. www.continentalhome.pl

Gość gość
Ja korzystam z www.adres-warszawski.pl Oprócz tradycyjnego wirtualnego biura pracownicy pomagają w rejestracji firmy, założeniu rachunku firmowego etc. Bardzo przydatne na start.

Gość gość
Dzięki za podanie adresu do http://www.wvo.org.pl/ ! właśnie się zastanawiałam jak wyjść z pomysłem na biznes gdzieś dalej i faktycznie widzę się w takim wirtualnym biurze. na co dzień mogę spokojnie pracować w domu, ale czasem (a teraz coraz częściej) zdarza się tak, że potrzebna mi jest sala konferencyjna na szkolenia), a widzę że tam też jest taka opcja, więc super!

Gość brunoXXX
Od roku korzystam z usług Progress http://www.biuroprogress.pl/ Wirtualne biuro z szerokim zakresem usług, które mnie wyręcza w wielu sprawach, mimo że na początku podchodziłem do tematu dość sceptycznie.

Gość Bartolinni
Ja ze swojej strony mogę szczerze polecić www.krakowski-adres.pl/ - teraz mają bardzo fajną promocję i pierwszy miesiąc 1 zł.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować