Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

Sama juz nie wiem co mam robic. kazdy gada co innego jak jest waszym zdaniem?

Polecane posty

chcialam sie zapytac jak jestem zameldowana gdzie indziej a mieszkam w innym miescie to jak jestem na l4 to mam podac adres gdzie teraz przebywam a nie taki jaki mam w dowodzie prawda?

aktualne dane adresowe osoby, która otrzymuje zwolnienie lekarskie, są to dane szczególnie istotne w przypadku kontroli lekarskiej. Może się zdarzyć, że ubezpieczony choruje w innym miejscu niż jest podane w danych adresowych jednak w razie kontroli prawidłowości wykorzystania zwolnienia lekarskiego będzie musiał wykazać istotne przyczyny, dlaczego nie był obecny w miejscu zamieszkania wpisanym na zwolnieniu lekarskim.

Gość a ja powiem tak,że
ja podawałam zameldowania bo tam miałam pracę i zwolnienie w ciązy ale w tym czasie mieszkałam już w innym mieście

ale skoro mieszka w innym miescie to podaje aderes zamieszkania a nie zameldowania bo w razie kontroli oni beda pod adres pobytu przychodzili. sama wiem bo pytalam w zusie ich nie interseuje adres zameldowania. jakbys teraz miala zwolnienie to musialaa bys podac tu gdzie teraz pprzebywasz

bo ja mam podobnie. mieszkam i pracuje w innym miescie niz jestem zameldowania i podaje adrest tu gdzie przebywam