Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgtfrdesa

kto tu się zna na NFZtach szpitalach skierowaniach itp rzeczach ?

Polecane posty

Gość kjhgtfrdesa

postaram się streścić w miare krótko, poszłam do endokrynologa bo miałam pewne problemy, prywatny endokrynolog wypisał masę skierowań na badania wszystkie wyszły źle. Dalej nie wiadomo co mi jest bo potrzebne są kolejne badania. Lekarz endo powiedział mi wczoraj że musze jechać do mojego wojewódzkiego miasta do endkrynologa ginekologa (państwowo) i on mi da skierowanie na swój oddział do szpitala na kilka dni, zrobi badania i wtedy będzie wszystko jasne, tylko problem w tym że wczoraj poczytałam opnię na temat lekarza do którego mam jechać i chyba wszystkie były negatywne, ten facet jest podobno strasznie nerwowy i chamski więc jakim cudem on na wizycie da mi skierowanie do szpitala??? Czy ja mam go o to poprosić czy jak ? Czy tak łatwo daje się skierowania do szpitala ?

Gość kjhgtfrdesa
upupupupup

Gość sdfghjkl
Przeciez to lekarz sam powinien zdecydowac czy kwalifkikujesz sie do szpitala,a nie że Ty mu to powiesz.Chyba nie masz na co liczyc skoro to taki nerwowy w dodatku.I faktycznie może szpital tu wcale nie potrzebny,wystarczy że da ci skierowanie na badania a nie zaraz do szpitala.

Gość marky mark one
spróbuj tak. Jęcz u tego lekarza co i jak ci źle, pokaż badania te złe od lekarza i powiedz, że chcesz dalszych badań i szpitala lub w szpitalu a jeśli się postawi czy nie będzie chciał to zażądaj uzasadnienia odmowy na piśmie a potem walisz do rzecznika praw pacjenta w rejonie a oprócz tego skargę składasz do dyrektora czy kierownika ośrodka - przełożonego tego lekarza. To powinno zadziałać a podstawą będą złe badania i opinia czy diagnoza tamtego endokrynologa

Gość wwwwwwww.pl
Oj dziecko to powyżej w jakim świecie TY żyjesz? Spadnij na ziemie.Zanim trafisz do szpitala to może potrwać,najpierw zleci kupe badań i dopiero jego ew złe wyniki moga być podstawa do hospitalizacji ale tez nie muszą.

Gość kjhgtfrdesa
no właśnie ja tez domyslałam się że jak nie ma zagrozenia życia to ja tak łatwo skierowania na oddział nie dostanę ale moja endokrynolog mi powiedziała żeby do niego pojechać i on mi powinien wziąć na oddział, coś mi się kurde nei wydaje żeby na to poszedł