Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prodil MADZI NA FB!!!!!!!!

LUDZIE TO JEST CHORE

Polecane posty

KTOS ZROBIL PROFIL MADZI NA FB KTORA ODPOWIADA LUDZIOM http://www.facebook.com/pages/Madzia-Wa%C5%9Bniewska-%C5%9APIJ-Anio%C5%82ku-W-Spokoju/225336884227430?sk=wall&filter=12

Gość nosem w kałuże
to można leczyć. pewnie jakaś wariatka z kafe :P

przeciez to jest karalne.

Gość Jak to czego brakuje
brak słów...

Gość JANUSZEK......................
Szok przeżyłem.

Gość odrowąż
a co się dziwicie , ludzi to boli co się stało , pozwólcie się ludziom wypłakać skoro tematy są usuwane z kafeterii to poszli na FB chyba lepiej , że się wypłaczą niż rzucać kamieniami w polską policję i pseudo-dziennikarkę Kolende-Zaleską

Gość nhgjjk
Wiedzialam ze tak sie w koncu stanie. To mowi cos o naszym spoleczenstwie. Niestety 50 % Polakow to totalne glupole, nadajace sie na leczenie

Gość Jak to czego brakuje
ja pierdzielę... normalny człowiek nie robi czegos takiego... kuźwa trzeba to zgłosić i ukarać durnia

Gość profil MADZI NA FB!!!!!!!!
na FB nie placza !!!!!!!!! robia sobie glupie zarty a po za tym wydawac sie za inna osobe lub osobe zmarla jest karalne!!!!!!!

Gość nhgjjk
to na pewno jakas matka polka!!!!!!!!!!!!!

Gość ludzieee
są nienormalniii i tyleee

Gość niektóe są straszne
i 27 osób LUBI TO:O:O:O

ostatni status: "TATUSIU NIE MARTW SIĘ O MNIE JĄ CIĘ KOCHAM I WIEŻĘ ŻE SOBIE PORADZISZ MADZIA" nie wiadomo, czy się śmiać, czy wzywać pogotowie...

Dlatego własnie nie wszystkie info powinny być podawany w mediach. 90% społeczeństwa to pospólstwo i plebs który żyje wenezuelskimi serialami.

Dlatego własnie nie wszystkie info powinny być podawany w mediach. 90% społeczeństwa to pospólstwo i plebs który żyje wenezuelskimi serialami.

Rafał Laks jestem wzruszony. Madzia po smierci wybaczyła swojej mamie, to był tylko przykry wypadek Taki komentarz ktoś dodał... idioci.

Natalia W-cka: Maleńka Kruszynko byłaś Darem od Niebieskiej panienki, by dać wiele radości i miłości tym którzy Cię pokochali. Nikt sie jednak nie spodziewał,że tak szybko bramy Niebios zostaną dla Ciebie otwarte. Znałam Cię Kruszynko jedynie z wiadomości,a pokochałam całym sercem. Wierzę, że jest Ci tam cieplutko. Nigdy o Tobie nie zapomnę Madziunia Niech Jej ziemia lekka będzie masakrens normalny...

Gość odrowąż
a ja mówię STOP CENZURZE także na kafeterii polskie społeczeństwo powinno być o wszystkim informowane przez media bez żadnego mataczenia i bez ograniczeń powinna mieć dostęp do wypowiedzi na każdy temat a widać co się dzieje tematy niewygodne na kafeterii są wywalane a widziałem dzisiaj co się działo fa forum TVN w sprawie Kolendy-Zaleskiej, to co niewygodne to szło do wywalenia natychmiast

Gość kocieoczy94
podobnie jak mnie na witok twojego ryja

Gość odrowąż
kocieoczy94 podobnie jak mnie na witok twojego ryja - no właśnie to jest tekst w stylu Kolendy-Zaleskiej 'ale ma pan brudne okulary'

Gość nhgjjk
to mozna zglosic na policje

Natalia Wojdacka Maleńka Kruszynko byłaś Darem od Niebieskiej panienki, by dać wiele radości i miłości tym którzy Cię pokochali. Nikt sie jednak nie spodziewał,że tak szybko bramy Niebios zostaną dla Ciebie otwarte. Znałam Cię Kruszynko jedynie z wiadomości,a pokochałam całym sercem. Wierzę, że jest Ci tam cieplutko. Nigdy o Tobie nie zapomnę Madziunia Niech Jej ziemia lekka będzie 3 godz. temu Lubię to! 1 HAAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAAHAHHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAA AZ MI LZY POLECIALY HAHAHAHAHHAHAAA

Gość hahahahahaha....
Ta, co ją pokochała (do cytatu wyżej) ma coś z deklem i to grubo :D Nie brakuje debili na tym świecie!