Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vhotja

Na ile lat wyglada ta dziewczyna???

Polecane posty

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678
bez przesady ludzie, jakie 50 lat? widac ze nie wiecej niz 36-37. Wszytsko kwestia makijazu, okularow i fryzury. Masz ladne wlosy, odhoduj je conajmniej do brody, wyprostuj i bedzie git. Oprawki zmien na jakies bardziej wyraziste, moga byc jakies plastikowe "z pazurem", niekoniecznie czarne.Albo rozwaz soczewki. Oczy podmaluj. Kreska na gorze , delikatna kreseczka na dole od zewnatrznego kacika az gdzies do polowy szerokosci oka, tusz do rzes. Jak sie ubierzesz jeszcze nie jak stara ciotka to odmlodzisz sie o 10 lat. Najbardziej szpecą Cie te okulary i dodają lat i rzeczywiscie wygladasz w nich jka nauczycielka. Sa zbyt smętne, masz jasna karnacje i zlewasz sie w całośc. Co do ubioru to kazdy co innego lubi wiec sie nie bede wypowiadac.

Gość wiaaa
makijaż sobie zrób ale nie jaskrawy no i kto dzisiaj nosi takie brwi???????????żenada

Gość niemiecka nauczycielka
:classic_cool: A na przyszłość nie dawaj swoich zdjęć na forum ;)

Gość Mlodaimadrazklasa
Po pierwsze fryzura to jakieś gówno ( ja mam zajebistą , bo mam połdługie włosy takie do piersi i grzywka na skos ale to dla mlodszych i ładnych tobie nie pasuje bo esteś wieśniarą i stara jesteś _ Po drugie masz brzydkie oczy jakbyś nie wysrała się z rana . Ja mam duże oczy i zielone- rzadko spotykane, ale wjątkowe. Modelki mają oczy wielkie ;) ja mam właśnie takie jak Anja Rubik /Twoja twarz jest ogólnie tłusta chyba , u mnie widać policzkowe kosci a to zajebista cecha. usta masz niepełne nieładne. Ja mam szerokie usta - choć mnie wkurzają: )akle i ak je kocham .Ubrania to chyba kupujesz na rynku i to po przecenach. nie znasz się na modzie .; Ale wiesz jak sie jest mlodym i zgrabnym to sie fajnie ma nie to co ty

Gość wiaaa
i daj sobie spokój z niebieskim bo nie pasuje taki pastel do wieku no chyba że na plażę

Gość kasinka...
buzie masz ladna, choc okulary nadaja Ci powazny wyglad i moze dlatego tutaj obecni pomylili sie w kwestii wieku. Mialas dlugie wlosy? Oj, to troszke szkoda, ze obcielas... Ale nic to! Za miesiac idz do (lepszego) fryzjera i nadaj wlosom nowoczesniejszy wyglad. Troszke inne ciecie i bedzie dobrze. Szczupla jestes, zazdroszcze ;) odwaz sie na wiekszy dekolt, pokaz nogi od czasu do czasu. Makijaz troszke mocniejszy zrob. I czesto sie usmiechaj :) ...a na kafe o opinie nie pytaj... Nawet Claudie Schiffer by tu zjechano ;)

Gość malinowka
młodamadrazklasa nie widze tej klasy u ciebie :-( bluzgasz jak chlopina oderwana od browara pod sklepem :(

Gość dereka
szerokie ramiona jak u chłopa

Gość igaaaaaa
masz ladna twarz tylko zmien okulary i zapusc wlosy a potem idz do dobrego fryzjera. zdejmij te kolczyki i spineczki bo nie pasuja. bluzka tez do konca mnie nie przekonuje- i kolor i kruj bo marszczy sie na karku. Ladna jestes ale uroku odejmuje Tobie fryzura i te wszystkie dodatki wygladasz tez na swoj wiek

Gość igaaaaaa
krój oczywiscie ;P

Gość ten kolor do ciebie nie pasuje
jest za mdły, podobnie z blondem, powinnaś postawić na bardziej naturalny odcień włosów, jakieś jasne brązy: cappucino, lekko złociste czy rudawe masz oczy zielone albo szare ? zamaist tego jaskrawego błękitu powinnaś nosić kolory ziemi: beż, brąz, khaki, rudości zapamiętaj landrynkowe róże i turkusy to nei twoje kolory

Gość koło 50
wygląda podobnie do mojej mamy, która ma 52 lata, więc pewnie gdzieś w tych okolicach (+-5 lat)

Gość do mlodejimadrejzklasa
Dziewczyno,co za mniemanie!rozpierdolila mnie twoja wypowiedz,,,jak taka przepiekna jestes to wklej fote i ja ocenimy!

"to ze jestem ze wsi, nie znaczy, ze sie nie znam na modzie" HAHAHAHHAHAHAHA TAK, WLASNIE TO WIDAC NA TWOIM ZDJECIU "LAZACY DROB" KTOS TU DOBRZE POWIEDZIAL HAHAHAHA KOBIETO JESTES PASZTETEM I WYGLADASZ NA 50 MOJA MAMA LEPIEJ WYGLADA NIZ TY A MA 53. no masakra

Gość ivvvvvvons
o kurczę, naprawdę myślałam, ze grubo po 40, może nawet 50. A tu tyle co ja???? wyglądam przy Tobie jak nastolatka :)

Gość lasoiu
a dlaczego nie podobają się Wam okulary ? ? ogólnie nie modne czy poprostu jej nie pasują ?

Gość ivvvvvvons
bo są jak cioci kloci :)

Ojej zalozylam temat i poszlam do lazienki, przychodze a tu opinii na 3 strony, w szoku jestem. Wiec tak zaczernilam sie bo 2 pierwsze odpowiedzi na 1 str nie sa moje. Na zdjeciu to nie ja! Nigdy bym nie dala foto swego nigdzie gdybym tak wygladala. Nie bede mowic kim ona dla mnie jest. Dalam jej foto bo ona uwaza sie za piekna i probuje uwodzic zajetych mezczyzn w tym mojego...obie jestesmy w tym samym wieku, czyli 26 lat. Jak Boga kocham dlatego napisalam dziewczyna bo ona ma 26 lat. Poza tym sama wystawia swoje zdjecia na opinie publiczna a ja chcialam sie spytac na ile wygladam bo sama stwierdzilam ze staro jak na rocznik 85. Zadalam to pytanie bo nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie czy nie a boje sie ze moj facet do niej pojdzie wlasnie ze wzgledu na figure bo ja waze o 11 kilo wiecej od niej stad moje obawy i temat. Moze to glupie i dziecinne ale mam kompleksy z powodu nadprogramowych kg i nie chce zeby facet mnie dla niej zostawil.

Gość lasoiu
to jakie są modne ?

Gość pdfsf
38

hahahaha wiesz nawet jak jestes pulchniejsza to niewiele znaczy, bo jej brzydota przyslania wszystko. a ramionsk za chudych nie ma :o

Gość koleżankadx
jeśli facet jest coś wart i Cię kocha to nie pójdzie nawet do miss świata. Zaufaj mu, bo mężczyźni też mają mózgi i potrafią z nich korzystać (choć oczywiście nie wszyscy :P ). A jak pójdzie - cóż, z perspektywy stwierdzisz, że zło samo Cię omija albo ucieka :)

vhotja dlaczego masz kompleksy z powodu jakiejs kurwy? jak pojdzie, to niech idzie! widocznie nie zasluguje na ciebie! czym ty sie martwisz??

Bo ona na chama probuje wyhaczyc kogos koniecznie zajetego. Wiem bo nie tylko o moim mowa. Jest przeciez tylu wolnych, nie wiem moze chce w ten sposob siebie dowartosciowac jesli uda jej sie zdobyc kogos bedacego w zwiazku to poczuje sie super itd. Aha a ten kto sie podszyl to mnie zdziwil bo pisal ze ona ze wsi a to prawda i to ze obciela wlosy tez z tym ze nie miala do pasa a za ramiona przedtem.

Gość fdenrgjhb
kolo 40 tki.

Ehh wkleilabym siebie dla porownania ale ja nie widnieje tak jak ona na zadnych nk czy fejsbukach i nigdy nie wystawialam sie na widok publiczny wiec to nie dla mnie.

Naprawde az tyle osob uwaza ze wyglada na 40stke?