Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka532

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość Natka532

Hej :) mam 18 lat mój chłopak 22 jesteśmy z sobą od 1,5 roku.Wszystko jest ok ,stara się robi wszystko żeby miedzy nami się układało, mi również na nim zależy.Chodzę do liceum on studiuje w innym mieście.Od pewnego czasu zaczyna snuć plany co do naszej przyszłości, co mnie przeraża....nie jestem gotowa w najbliższym czasie na realizacje jego planów :/zaczyna mnie naciskać żebyśmy razem zamieszkali (w tym roku kończę szkołę) chociaż wie że mam zamiar pójść na studia w innym mieście...zaczyna być to dla mnie uciążliwe.Uświadamiam sobie coraz bardziej że różnica wieku jaka między nami jest to jednak dużo;/On myśli o rodzinie dzieciach a ja o szkole imprezach znajomych..zaczyna mnie to przerastać :(

Gość marky mark one
normalna jesteś a jemu się wydaje, że chce założyć rodzinę.Mieszkać razem to nic złego, ale powinien nie naciskać i szanować twoje wybory.Pogadaj z nim podobnie jak tu piszesz tylko cokolwiek delikatniej dobieraj słowa, bo ludzie są jacyś przewrażliwieni ostatnio albo kompletnie nieczuli

Gość sabbbbbbbbbbbaaaa
powiedz ze nie jestes gotowa na mieszkanie ze soba ze narazie realne jest bycie ze soba np 2 dni ze ty u mniego bedziesz spac on u ciebie ze mieszkania nie ma sensu wynajmowac jesli nie macie dochodow ... bo liczyc pieniadze co dostaniesie od rodzicow to nie frajda zeby starczyło . Wytlumacz rowiez ze go kochasz i chcesz zaczekac z dziecmi, cieszy cie fakt ze chce miec je kiedys bo ty raczej tez ale to nie jest ten moment jak ty bedziesz miec 22 to to bedzie badziej realne a antykoncepcyj nie musicie stosowac jakiejs extra :) i co bedzie to bedzie tak mu mozesz zaproponowac jesli myslicie o sobie serio