Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co977co

JAK MYŚLICIE,CO WYNIKNIE Z JUTRZEJSZYCH SEKCJI ZWŁOK MADZI?

Polecane posty

Gość bojja9ak
Enfant Terrible Ja wiem,ze na swiecie zle sie dzieje...Ale nie ma czegos takiego o czym piszesz,ze dzieci sa katowane,gwałcone,zabijane,a my nic o tym nie wiemy...Takie sprawy zawsze ujrza swiatlo dzienne!

Gość Rerro
zakupy w m1 to już zakupów nie można zrobic?

Gość amedenereterug
CIAŁO DZIECKA BYŁO UBRANE!!!! więc odpada wersja matki, że po kąpieli się wyśliznęła!!! przecież nie ubierałabym martwego dziecka, bo po co? chciała się pozbyć zwłok tak samo utopienie nie wchodzi w grę

Gość smagg
ale ona wie :) ciekawe skąd, moze podaj nam te lepsze źródła z których moge sie dowiedzieć, zechcesz podzielic się tą wiedzą tajemną ? :D

Gość uihyihyikg
jakos o tym chlopcu co go ojciec siekiera zabil nikt nie mowi, a mial chyba 11 lat i co jego wam nie zal?

Gość df123fd123
CIAŁO DZIECKA BYŁO UBRANE!!!! więc odpada wersja matki, że po kąpieli się wyśliznęła!!! przecież nie ubierałabym martwego dziecka, bo po co? chciała się pozbyć zwłok tak samo utopienie nie wchodzi w grę ale mogla byc tak spanikowana tym co zroibla ze stwierdzila ze ubierze swoje dziecko i je wyniesie z domu moze ożyje czy cos zima w koncu byla moze ona nie wierzyla ze jej dziecko nie zyje i zwyczajnie ja ubrala i tulila no kurwa co w takiej sytuacji czlowiek by zrobil to nigdy nie wiadomo jest 1000 opcji

Gość amedenereterug
myśl!!!! a większość tych opcji wykluczysz :-D

Gość lajna
Myśle że ją udusiła i ten bartek napewno jej pomagał

Gość Tak mowil Jackowski
Mnie ta sprawa bardzo bolała. Wiedziałem, ale nie chciałem mówić publicznie o tym, że dziecko nie żyje. Zresztą media też się na to nie odważyły, choć prywatnie dziennikarze mieli wyrobione zdanie. Powiem więcej - jestem przekonany, że mamy tutaj do czynienia z morderstwem, a nie wypadkiem. Ta sprawa ma głębsze oblicze niż nam się to wszystkim wydaje. Co pana zdaniem stało się 24 stycznia w Sosnowcu? Czuję, że dziewczynka została uduszona. Być może matka była w depresji. Aresztowana zostanie jeszcze jedna osoba. Ciało zostanie odnalezione, a sekcja wykaże, że śmierć nastąpiła wiele godzin wcześniej niż twierdzi kobieta. Gdzie należy szukać ciała dziecka? Czy pan to wie? To tylko przeczucia. A one mi mówią, że zostało ukryte niedaleko rzeki, ale nie bezpośrednio przy niej. Widzę metalową konstrukcję, budynek i kolor niebieski. Dziecko znajduje się w czymś na kształt zsypu. Obawiam się, że zwłokami zainteresowały się już zwierzęta.

Gość 67543132
Krzysztof Jackowski, jasnowidz z Człuchowa uważa, że Magda została zabita z premedytacją. A na dodatek, że jest jeszcze jedna osoba uwikłana w zabójstwo. Taką informację przekazał w rozmowie z "Dziennikiem Zachodnim".

Gość klnczaez
a ja mysle jednak,ze to byl nieszczesliwy wypadek

Gość nie dziecko, a pewnie jakas
ten sam Jackowski twierdzil jeszcze niedawno, ze dziecko zyje:O Zmieniaja mu sie te widzenia wraz z biegiem sprawy

Gość hahaas
Jackowski mówił tylko tyle, ze dziecko jest w Polsce, a nie za za granica. Nie chcial powiedziec, czy jest martwe, czy zywe, jedynie widzial,ze jest w polsce.

Gość boje sie najgorszego
że zginęła tak jak chłopczyk z Zabrza :(:(:( W rozmowie z Rutkowskim, matka mówi że "główka jej tak latała w obie strony" - co by to mogło znaczyć...?

Gość hahaas
Ten dwu miesieczny chlopczyk z zabrza, którego pijany konkubent matki najpierw zgwalcil, a potem skatowal? To jest nie do pomyslenia, po prostu nie do pomyslenia. takich tragedi coraz wiecej... ciagle sie slyszy, ze jakies malutkie dziecko zostalo pobite, zgwalcone, co za swiat

Gość Jackowski NIGDY NIE MÓWIŁ
ŻE MAŁA ŻYJE PRZECZYTAJCIE CO POWIEDZIAŁ DOKŁADNIE!!!!!! - Według mnie dziecko jest w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - zdradził Jackowski. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/jasnowidz-jackowski-o-porwaniu-madzi-rodzice-nie-chcieli-mojej-pomocy-madzia-jest-w-sosnowcu-policja_225111.html

Gość poiwoooo
W rozmowie z Rutkowskim, matka mówi że "główka jej tak latała w obie strony" - co by to mogło znaczyć...? Przerwany rdzeń kręgowy? Shaken baby syndrome?

Gość hahaas
Ano właśnie, powiedział tylko, że dziecko jest w sosnowcu... a jednak sie nie mylił. Pamietam, że matka nie chciala sie z jasnowiudzem spotkac, juz wtedy sie bala ze cala sprawa z porwaniem sie " rypnie".

Gość ,mammmaaa
Jackowski mowil tak-->jestem przekonany, że mamy tutaj do czynienia z morderstwem, a nie wypadkiem.

Gość poiwoooo
Ja nie do końca rozumiem Jackowskiego. Pisał, że widział poduszkę na dziecku. A może oni je po tym wszystkim przykryli po prostu poduszką, jak się przykrywa zmarłego?

Gość ,mammmaaa
i wyjdzie na to,ze mala zostala uduszona,tak jak on twierdzil

Gość Taka słodka kruszynka....
w głowie się nie mieści!!!!!! Mogła poszukać dobrych ludzi i oddać im dziecko, są tacy którzy by wychowali jak swoje!!!! Ja sama bym przyjęła i wychowała tak żeby dziecku niczego nie zabrakło a przede wszystkim miłości... Ludzie nie pojmuję tego jak można zamordować własne dziecko a potem grać przed całą Polską! Mało tego matka chciała jak gdyby nigdy nic IŚĆ Z MĘŻEM DO KINA NA HORROR!!!!!!- To już mówi samo za siebie...

Gość ^mamma^
Zauważcie też, co mówi matka w trakcie przyznania się do winy: "... co powie teściowa, co powiedzą ludzie..." - tym się przejmuje, a nie tym: co powie Bartek... Bo on wiedział i brał w tym udział. Tak myślę

Gość koppi
uduszenie, utopienie albo pobicie

Gość boje sie najgorszego
właściwie nie wiem czy ten chłopczyk żyje, mam nadzieję że tak, oby tylko trafił teraz do normalnej rodziny :( Takie wczesne traumy "goją się" dosyć dobrze, trzeba tylko odpowiednich warunków do dalszego życia.

Gość poiwoooo
Taka słodka kruszynka....- to czemu nie wezmiesz innego dziecka? Przeciez masa dzieci jest mała, słodka, i biedna... a swoja droga, czy jakby była brzydka i niesłodka- to byś nie wzięła już? :p

Gość ,mammmaaa
^mamma^ a wariograf??

Gość koppi
Dziś lekarz medycyny sądowej mówił w Faktach TVN, że raczej zaurzuty ulegną zmianie, choć nie było jeszcze sekcji zwłok, także pewnie wiedza już więcej...

Gość hahaas
Jeśli potwierdzi się wersja Jackowskiego, że dziecko zostalo uduszone przez matkę to powinni jak torturować conajmniej przez kilka, dobrych lat. Caly czas mam jednak nadzieje, ze to byl tylko nieszczeliwy wypadek, i matka dostala jakiegos pourazowego szoku, i zakopala to dziecko, bo bala sie konsekwencji... jednak i w tym wypadku mam mieszane uczucia, bo ta dziewczynak mogla jeszcze zyc...

Gość ,mammmaaa
moze i jeszcze ktos z nia dzialal,ale watpie zeby to byl ojciec dziecka