pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 sznycla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 niemców tu ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam ochotę na miętusa Napisano Luty 5, 2012 a ten sznycel to jakiś podtekst ;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 5, 2012 Ten co paczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 a co sznycel to żydowska potrawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blumen222 Napisano Luty 5, 2012 winer sznycel moze byk? :) juz sie smazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 żaden podtekst mam sznycla, ale smażyć mi się go nie chce po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam ochotę na miętusa Napisano Luty 5, 2012 nieee bardziej austryJacka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 a co mają niemcy do autryJacków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 tzn. tak, jak to ma wyglądać? ja mam wpaść ze swoją chabaniną i smażyć czy tylko ino przewracać co by się dobrze usmażyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 tylko ino przewracać z lewa do prawa, z góra do doua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 nie doczytałem, czyli przewracać tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 5, 2012 prędzej byś znalazła ochotnika na lizanie patelni niż na smażenie sznycla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 no dokładnie, po prostu przewracać. a potem rzucić... na talerz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 hah, lizanie patelni... to żeś mję męska rzeczo zaskoczył zdolnością swej inteligencji ale tego no... mam od tego człowieka za to kucharki mi brak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam ochotę na miętusa Napisano Luty 5, 2012 męska rzecz jam jest miętus niewyżyty seksualnie, więc mnie twoja wypowiedź bardzo podjudziła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 5, 2012 Ja tylko mówię co możesz znaleźć. Ps nie wiem czemu ale wydaje mi się iż masz na imię Małgorzata i masz małe cycki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 to tak dobrze to nie ma, smażenie z patelnią zawsze razem jak kuchenka z gazem jeden się nasmaży a drugi przylezie na gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 mał...e tzytzki się zgadzają, ale do jakiejś kurva Małgosi to mi daleko :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 tak dobrze to nie ma? a smażenie z patelnią to nie jest dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 5, 2012 A zmieniając trochę temat jaką masz patelnię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 patelnię bułkę z tefalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 teflonową zapobiega przywieraniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 5, 2012 ale mocno używana czy raczej teflon jeszcze został no i czy ciężka jest? Dobra patelnia musi ważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 mam WOK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 5, 2012 A kratkę masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 to znaczy się... nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam ochotę na miętusa Napisano Luty 5, 2012 pśp, topic o Tobie leci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 a tłuszczyk jest czy raczej na sucho trza drzeć po teflonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 jeees tłuszczyk jes zero tarła, zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach