męska rzecz 1 Napisano Luty 5, 2012 no kratkę w woku na warzywa :) http://dukapolska.com/upload/image/shop/product/0505/272/183000-gourmand-wok-zeliwny.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 o ja piertolęęę no nie mam :O i tych pałeczek też nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 ale w sumie to po chooj mje do sznycla ta kratka a tymbardziej te paueczki ? :O{cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi_mi_sio_wy 0 Napisano Luty 5, 2012 psp polecam zeberka z pomysłu z sosem barbecue właśnie zajadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 a tym bardziej WOK, taki sznycel półokrągły nijak na talerzu się nie ułoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 mi mi sio wy dziękuję , znam tę strawę i też lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 no nie wiem czy te żeberka to dobry pomysł, jest sznycel i trza go obsmażyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi_mi_sio_wy 0 Napisano Luty 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z456m_PYrJ8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 a nie no oczywiście, że tak przeca nie mam tera żebekre... a szkoda zara będziemy smażyć. dajmy sobie jeszcze może 10 minet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 z browarem zimnym jak się mogę domyślać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 ale Ściebie nostradamus dokuadnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 a widzisz, no właśnie jak tak nie potrafię, albo browar albo żarcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 no co Ty gadasz przeca... :O przeca jedzenie jest nieodzowną częścią piwa i na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi_mi_sio_wy 0 Napisano Luty 5, 2012 też bym browarka strzelił ale w dniu wczorajszym cały zapas został wyczerpany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mammi1 Napisano Luty 5, 2012 o tej porze sznycla smazyc????? a dupa rosnie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i jeszcze Napisano Luty 5, 2012 no ja tak mam, jak zjem to już mi się pić nie chce i na odwrót, dlatego zazwyczaj piję browar na śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 właśnie nie rośnie :D więc goń się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 5, 2012 na śniadanie? :D żarty czy nie... rozbawił mje okej zapiertalam do kuchni smażyć sznycla ycla ycla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach