Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna z pytaniem

Ile da się schudnąc przez 3 dni?

Polecane posty

Gość Panna z pytaniem

Czy którejś z Was, udało się schudnąć chociaż odrobinę, w tak krótkim czasie? Proszę, odpowiedzcie!

Gość ankaakk
Z kilogram wody możesz stracić.

Na stronie, której adres jest tu na dole wpisu sA diety ekspresowe i wiele osób twierdzi, ze skuteczne.Przy odchudzaniu utrata zbędnej wody z komórek jest konieczna.

Gość Luna_31
2, 3 kg na wadze można stracić ale nie będzie to tluszcz tylko woda.

Gość ankaakk
"Przy odchudzaniu utrata zbędnej wody z komórek jest konieczna." 5. Schudłam 10kg w ciągu miesiąca, lecz ciągle mam wałek na brzuchu, tłuszcz na udach. Nigdy nie należy mylić spadku na wadze ze spadkiem ilości tłuszczu w organizmie. Badania pokazują, ze przy dietach o bardzo niskiej kaloryczności straty tkanki mięśniowej mogą sięgać nawet 40% spadku wagi, jeżeli dodatkowo dieta była niskowęglowodanowa to do tego dochodzi spadek ilości wody i glikogenu, co może w ekstremalnych przypadkach może oznaczać, ze nawet 75% spadku wagi to nie był tłuszcz. Czyli mniej ważysz, ale tłuszczu masz niewiele mniej niż na początku.

Na pewno dobra dieta spala tłuszcz, ale woda musi być także usunięta, bo u osób otyłych jest jej zbyt dużo. Kiedyś zastosowałam dietę Stillmana - przez 8 dni straciłam ponad 10 kg i nie wróciły one do mnie przez 12 lat. Jest to jednak bardzo restrykcyjna, chociaż krótkotrwała dieta.

Gość ihhhaa
"przez 8 dni straciłam ponad 10 kg i nie wróciły one do mnie przez 12 lat| Miałaś ogromną ilość zatrzymanej wody. Tłuszcz to na 200% nie był.

Gość Leokadia Nadia
fuj zreć samo mieso bleeeee

Gość Panna z pytaniem
Dzięki Wam za odpowiedzi :)