Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfofan

Moja dziewczyna dziwnie reaguje. Wszystkie dziewczyny tak mają ?

Polecane posty

Gość nimfofan

Niekiedy oglądamy na przykład film no i mam ochotę na seks. Jak to facet prawie zawsze mam ochotę. No ale ona niekiedy nie ... i mam na nią jeden patent. Gdy udaje mi się doprowadzić do tego że dotknie moje członka to od razu się tak napala że już ma ochotę :) hahha niekiedy to jest komiczne na zasadzie ale ładnie wyglądasz patrz jaki się zrobił twardy... no i jak zwykle ją ponosi. Nawet w kinie jak miała okres, dotknęła i potem zrobiła mi loda :D :D Wszystkie dziewczyny tak mają ?

Gość kamisia 29
tylko dziffki tak mają

Gość Kokota786765
Może dotknięcie wyzwala w niej poczucie zobowiązania? :D

Gość Matrixx felek
tak maja lachociagi

Gość nimfofan
ja poważnie pytam bo pierwszy raz taką dziewczynę poznałem. Seks był już na 2 randce, lubi często, jesteśmy już 3 miesiące razem i ja zaczynam poważnie myśleć co dalej. Bo my tylko seks seks i seks wystarczy dotyknięcie Końcówki Mocy...

Gość Matrixx felek
na poczatkau tak zawsze jest a pozniej bedziesz sie prosil

Gość karolka05
nie chce ci zrobic przykrosci, i sie zgadza.. a jak ja pociagasz to w koncu sprawia jej to przyjemnosc, nawet jak z poczatku nie ma ochoty, ale te obciaganie w kinie, fujj

Gość nimfofan
Zaczynam mieć coraz większe wątpliwości, fajnie jest być z nimfomanką no ale czy ja potem będę wychowywał swoje dziecko ? Mam coraz większe wątpliwości a ostatnio poraz pierwszy usłyszałem tekst który mnie w podłogę wrył że ona chyba chciałaby mieć szybko dziecko.

Gość hcthcthch
3 miesiace to jeszcze okres gdzie ogien mocno sie pali. Dopiero pozniej zaczyna wygasac. Na poczatku to kazdy chyba tak ma ze chodzi z ''kislem w majtkach'' caly czas

Gość karolka05
tak to jest jak zwiazek zaczyna sie od sexu, rozumiem pierwszy wasz stosunek po conajmniej 2-3 tyg ale nie 2 czy 3 dniach... ile ona ma lat?? ale tak szczerze to Ci powiem, ze w koncu wam sie znudzi.. albo gorzej jak tak czesto bedzie ci dawala to ona sama ci sie znudzi i ja zdradzisz... a to wszystko dlatego ze za szybko zaczeliscie..

Gość nimfofan
no dziewczyna młoda - 19 lat, ja mam 26. Zawsze miałem poważniejsze związki gdzie nie było takiego szału. Fantazja mnie też ponosi i robimy to jak się tylko da, na stole :D na oknie :D no ale mam poważne obawy bo 3 miesiące to troszkę za szybko na myślenie o dzieciach ze mną skoro my głównie się kochamy po 4 godziny dziennie.

Gość karolka05
jest mloda zafascynowana toba... i tak mysli, inaczej bylo by jak byla by juz w ciazy albo by urodzila, musisz jej powiedziec ze nie jestes gotowy i z nia o tym porozmawiac, mysle tez zebys uwazal czy cie w tzw chu** nie bedzie walila ze bierze tabletki anty a cie zlapie na dziecko, uwazaj :)

Gość nimfofan
od poznania się do seksu minął max tydzień, 4-5 dni. Teraz spotykamy się bardzo często, jak tylko nie wyjeżdżam gdzieś w delegacje. W łóżku sobie radzę to mogła się zakochać, no daje stabilizacje i rozpieszczam. Ale przez to przesilenie straszne mam obawy - skoro padł temat dziecka to trzeba myśleć a przechodzi mi przez głowę że ona mnie nie kocha.

coz.. widocznie dziewczyna bardzo TO lubi... hm.. albo inaczej.. za bardzo ja podniecasz ;) ciesz sie i korzystaj poki moesz... 19 lat to mlodziutka, nim sie obejzysz zniknie.. no chyba ze nie bedziesz szukal problemu ;)

Gość łyka chociaż
?

Gość nimfofan
Hmmm jakoś się czuje pewnie :) co chwila zazdrosna jest o mnie, nawet jak jej koleżanka napisała smsa typu co to za ciacho to się potem z nią kłóciła :) pochodzi z bardzo biednej rodziny i nie jest głupio to pisać... bardzo mądra. Jeśli mielibyśmy poważnie myśleć o dalszym związku to chciałbym z nią zamieszkać i zobaczyć jak to będzie.

nic innego nie pozostaje jak napisac, ze zycze Wam szczescia i nie szukaj problemu... ;) Ps. sa kobiety, ktore brdzo lubia sex...:P

Gość nimfofan
hah nie kręci mnie to żeby łykała na końcu. A ona nie mówiła że się jej to podoba więc tematu nie było :) jednym słowem mam wizję taką że nie kocha mnie tylko uważa mnie za dobrą partię. A boje się zostać potem z alimentami.

Gość karolka05
to z nia o tym porozmawiaj, niech wprowadzi sie na okres probny, ale jest takie powiedzenie nie zaczyna sie od d**y strony" czyli najpierw stabilizacja, potem dzieci :):)

Gość nimfofan
tak też Jej to tłumaczyłem, zwaliłem na cele w pracy, chęć pomocy mojej rodzinie itd że nie mogę w tym roku jeszcze mieć dziecka. Pierwszy raz kiedy powiedziałem o tym czy widziałaby przyszłość np. w postaci wyjazdu do dużego miasta to ona powiedziała że ona nie wyobraża sobie mieszkać gdzie indziej niż tu. A to chciałem zbadać bo ja będę chciał wyjechać, ze względu na pracę tu jestem jeszcze na max. rok.

Gość karolka05
jak kocha to nie bedzie miala wyboru, nie bedzie chciala jechac to znaczy ze cie wykorzystuje, ze masz ustawione zycie... a ona nie miala takich mozliwosci, pisales ze pochodzi z ubogiej rodziny, zas ty pewnie nie zarabiasz zbyt malo ,bynajmniej tak uwazam po twoich wypowiedziach.. jezeli nie trzyma ja choroba najblizszych czy cokolwiek innego, to nie ma dobrych zamiarow, wydaje mi sie 3 mies zwiazku to za malo by sie poznac na niej, moim zdaniem zrob test.. nie kupuj jej zbyt czesto prezentow, nie robcie rzeczy ktore maja cos wspolnego z pieniedzmi, np zamiast restauracja, ugotujcie cos sami... sprawdz czy nie zalezy jej na twoich pieniadzach i tym ze dostaje prezenty i czuje sie wtedy taka super.. okazuj jej uczucia ale w inny sposob :) przytulaj, caluj :)

Gość nimfofan
karolka05 super rady :) ja pochodzilem ze zwykłej Rodziny, nigdy się nie przelewało ale dzieki temu szybko doszedłem do duzej stabilizacji no i zarabiam bardzo dobrze. Autko sportowe, spore oszczędności, dobra praca - odbijam sobie stare czasy gdy nie miałem za dużo. nie chcę żebym wyszedł na skąpca, no ale to będzie coś nowego w naszym związku :) Hah ugotować coś w kuchni zamiast szukac nowego miejsca do uprawiania seksu. Tak na marginesie w kuchni seks też był :D

Gość karolka05
w kuchni tez moze byc fajnie :):P powodzenia :)

Gość karolka05
a tak po za tym gdy bylam w jej wieku, wszystkie moje kolezanki lecialy na starszych i kasiastych mezczyzn.. potem chwalily sie w szkole ale mi kupil super branzoletke czy cokolwiek, wiec lepiej ją sprawdz :P:P

Gość nimfofan
do szkoły to ona głowy nie ma :) Nie chce na studia poważne iść, tylko kursy robi. Gotować nigdy nie gotowaliśmy nic razem, przeważnie szykuje romantyczne kolacje. Ale z domowych czynności jak raz miałem nieposprzątane to mnie zadziwiła bo postanowiła sprzątać. Trochę ją rozpieściłem ostatnimi czasy więc niekiedy głupio gada to nawet nie będę cytował :P ale przeważnie lekkoduch, z tym do mnie nie pasuje. No ale niekiedy przeciwności się przyciągają.