Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwka_kontolityna

co na walentynki dla 30 letniego faceta

Polecane posty

- jego ulubiony perfum - jakis ciuch, ktory ma, uwielbia go ale jest juz prawie wykonczony - najnowsza plyte jego ulubionego zespolu - daj mu od tylu (preferowane) ;)

pytam poważnie ja nieznoszę nie nawidzę chrzanię walentynki ale znów okaże się że on coś podaruje i bedzie czekal na prezent ode mnie

perfum ma po pachy-kupię płytę :) lub ramkę na zdjęcia tą elektryczną - choć to na walentynki ma się jak śnieg w maju plutę i majty -oo! thanks

nie rozumiem jak mozna sie do czegos zmuszac nie nawidzisz tego,nie kupujesz ,proste wystarczy mu powieowdziec ,ze nie obchodzisz tego zjebanego "swieta"

Gość drobnakobietka
No jesteśmy w podobnym wieku i nic sobie nie kupujemy z tej okazji. Nie obchodzimy w ogóle dnia walenia tynków.

Gość żona bez ogona
my również trochę 30+ i również nie obchodzimy, co więcej nigdy nie obchodziliśmy!

plote 5/10 tak sie kurde zastanawialam, czy w ogole pisnac slowko, ze sa walentynki, bo jakos nie przepadam za tym "swietem" :O a na pewno juz nie 34letni facet. ale Twoja jedna propozycja prezentu na owe swieta (- daj mu od tylu (preferowane) ) sklonila mnie do przemyslenia sprawy :D :D :D