Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyLady24

Walentynki

Polecane posty

Dziewczyny. Co kupujecie dla Waszych chlopaków, narzeczonych, mężów na Walentynki? Bo ja mam dylemat. Mam męża, wiem, ze nie trzeba kolejnych statuetek zbierających tylko kurz itp gadżetów. Mam świetny przepis na ciasto i formę w kształcie serduszka, ale chciałabym coś jeszcze takiego przydatnego a jednocześnie milosnego, pasującego do tego dnia. Przeglądam allegro, ale tam cienko z czymś naprawdę fajnym.... Może coś polecicie?

moj maz najbardziej lubi jak prezentem dla niego sa sexowne ciuchy (oczywiscie dla mnie)

Właśnie mój jak zapytałam co chciałby to powiedział, zebym nic nie kupowała, wiem ze ucieszy się z pysznego serduchowego ciasta, ale wiem, że on przyjedzie z pracy z bukietem kwiatków, jakieś czekoladki i różne takie bajerki i tak mi głupio, ze ja wyskoczę tylko z tortem. Wiem, może ktoś pomyśli, ze to głupie, nie mamy przecież nastu lat i ze po co to obchodzić, ale ja lubię to święto i to jest takie fajne i skoro juz obchodzimy je to chciałabym aby było tak po równo :)

Gość barka_2
Chciałabym mieć takie dylematy Póki co moim największym dylematem na święta jest wybór odpowiedniego faceta, któremu wyślę 14.lutego walentynkę przez mydwoje. Chciałabym, żeby odpisał, bo wtedy będziemy mogli przez 3 miesiące korespondować ze sobą:p Ale co do Twojego dylematu, to ja nie martwiłabym. Takie prezent "od siebie" wielu facetom bardzo się podoba, nawet wyżej je cenią niż kupione prezenty. Ciasto w kształcie serca brzmi bardzo sympatycznie i romantycznie:) Ja kiedyś mojemu byłemu na urodziny zrobiłam tort w kształcie piłki do kosza (zapalony fan i gracz koszykówki), strasznie się ucieszył, nawet na dodatkowe prezenty, które mu kupiłam (książkę i film) nie zwrócił uwagi:) Więc nie stresuj się, na pewno się bardzo ucieszy z ciasta:)

LadyLady24 pokaz mu cycki ucieszy się na pewno

co wy z tymi ciastami i tortami? Przeciez to nie tłusty czwartek tylko Walentynki :P