Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODBIJĘ PYTAM

TWARDY BRZUCH CZY MALUSZEK?

Polecane posty

Gość PODBIJĘ PYTAM

Czy jak 29 tc od pępka w dół mam ciągle twardy brzuch to jest cos nie tak czy to dziecko? W górę od pępka wszystko mam miękkie. Dziękuje z gory :)

Gość Jabardzo
Oj to nie bardzo chyba. Jestem w 26t.c. i gin zawsze się pyta czy brzuch miękki. Lepiej idź i to sprawdź.

Gość dfdfdfdg
twardnienie brzucha - miałam takie w 27 tc...było coraz częstsze i trwały za kazdym razem dłużej..a potem przeszło już w skurcze i musiałam brac tabletki....jednak to moga byc zwykłe skurcze braxtona-hicksa...na wszelki wypadek zgłoś się do gina...pamietaj że nie każda ciąża oznacza ,ze będzie się miało dziecko!! Lepiej dmuchac na zimne!

Gość dziecko może bezpiecznie spać
też musiałam brać tabletki na twardnienie brzucha , lekarz przepisał mi fenoterol, ale hmm brałam go tylko jak czułam naprawdę mocne twardnienie, bo okropnie się czułam po tych tabletkach, uważałam na siebie, raz sobie za dużo pozwoliłam to znaczy spacer dłuższy i następnego dnia miałam krwawienie i musiałam jechać do lekarza pod ktg, na szczęście nic sie nie stało. W każdym razie twardnienie brzucha zawsze warto skonsultować z lekarzem, może zleci ktg, żeby sprawdzić czy są odczuwalne jakieś skurcze ( mi wtedy nie wyszły żadne, mimo że czułam że mi się napina brzuch)